Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Kažkaip man rodos, kuo brangesni kvepalai, tuo pačio kvapo kaina sudaro proporcingai mažesnę kvepalų kainos dalį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2013 12 03, 11:18)
Kažkaip man rodos, kuo brangesni kvepalai, tuo pačio kvapo kaina sudaro proporcingai mažesnę kvepalų kainos dalį. g.gif

Turbūt taip ir yra.
''Apkaustai'' yra brangesni, pats vardas, prestižiniai simboliai..

''..liukso klasės aromato kilogramas dažniausiai nekainuoja nė 15 eurų. Tas pats, beje, galioja ir nišai'' (http://margotblogas.blogspot.com/2013/12/siuolaikine-parfumerija-is-vidaus-po.html)
Atsakyti
Nu jo, kai tokia pasiūla, o esi naujokas parfumerijos rinkoj, reikia gi kažkaip išsiskirt. Kažkodėl juokingai skamba tie sidabrai ir pirštinaitės, ypač paskaičius apie jų platų produktų spektrą, nuo skalbinių baliklių iki prabangių kvepalų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 03, 12:34)
.. nuo skalbinių baliklių iki prabangių kvepalų mastau.gif

o ką, pakilęs iš pelų, negali auksu žibėt laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 03 gruodžio 2013 - 13:27
QUOTE(Marokietė @ 2013 12 03, 09:59)
O baltos pirštinaitės visai patiko - šventiškai, gražiai, estetiškai...  bigsmile.gif

Idomu, o jos ieina i komplekta? Beje, kaip del skalbiniu baliklio pirstinems priziureti bigsmile.gif gal viska bendrai sudejus ir gaunasi kosmine kaina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 12 03, 15:49)
Idomu, o jos ieina i komplekta? Beje, kaip del skalbiniu baliklio pirstinems priziureti bigsmile.gif gal viska bendrai sudejus ir gaunasi kosmine kaina?  biggrin.gif

Va, kur šuo pakastas thumbup.gif
Atsakyti
o man įdomu ar yra testuotojoms pirštinių padėta? bigsmile.gif ar čia tik išskirtinai konsultantėms galima į rankas juos paimti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 12 03, 13:25)
o ką, pakilęs iš pelų, negali auksu žibėt  laugh.gif

Ne ne, gali. Iš tikrųjų ne tame esmė. Tiesiog atrodo kvaila, kad su naudojamais kvepalais reikia elgtis kaip su muziejiniu eksponatu doh.gif Geriau jau Puredistance nusipirkčiau.
Atsakyti
Tai jau čia modernus juvelyrinis dirbinys gaunas, reikalaujantis priežiūros ir tam tikrų naudojimosi taisyklių laugh.gif Ne praktiška...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 12 03, 16:03)
o man įdomu ar yra testuotojoms pirštinių padėta?  bigsmile.gif  ar čia tik išskirtinai konsultantėms galima į rankas juos paimti? biggrin.gif

blink.gif siaubas, gerai kad kaip tyčia nešovė į galvą jų imti į rankas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 12 03, 16:08)
blink.gif siaubas, gerai kad kaip tyčia nešovė į galvą jų imti į rankas  wacko.gif

Gautum per nagus su balta pirštine biggrin.gif
Atsakyti
Testuotojom pirstinaiciu padetu nebuvo.... unsure.gif . Greiciausiai ir neleistu paciom testuoti. Kad tos plokstes sidabrines (t.y 925 prabos, dirbu su siuo metalu pati) mazai tiketina, greiciausiai pasidabruota, bet, kad butu ispudis didesnis pasake, kad sidabras.
Atsakyti