Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Papasakokit, prašau, ar Serge Noire Serge Lutens gvazdikėliai (clove) pakenčiami? ax.gif Pvz, Drambly man jie nepakenčiami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 25, 22:48)
Papasakokit, prašau, ar Serge Noire Serge Lutens gvazdikėliai (clove) pakenčiami?  ax.gif Pvz, Drambly man jie nepakenčiami biggrin.gif

Man Noire labiau pakenčiami
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 25, 21:48)
Papasakokit, prašau, ar Serge Noire Serge Lutens gvazdikėliai (clove) pakenčiami?  ax.gif Pvz, Drambly man jie nepakenčiami biggrin.gif

Jaučiami ten gvazdikėliai, bet ne įkyriai kažkaip. Apgaubti smilkalų aureolės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 11 25, 22:50)

QUOTE(Biancca @ 2013 11 25, 22:52)

Dėkoju, merginos, reiškia, Serge Noire galėsiu kentėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 11 25, 23:23)
Dėkoju, merginos, reiškia, Serge Noire galėsiu kentėt biggrin.gif

drinks_cheers.gif Manau, tikrai taip. Man jų bazė graži
Atsakyti
Dramblyje man gvazdikeliai labai sausi jauciasi, tokie lyg gerkle kutentu, o Luteno tokie gurmaniski su pipiriukais - labai, labai. Viliuos bus kito menesio pirkinys. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 11 25, 21:52)
Jaučiami ten gvazdikėliai, bet ne įkyriai kažkaip. Apgaubti smilkalų aureolės smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pabukit kas nors orakulu biggrin.gif apibudinkit prasau Bvlgari Omnia EDP (rudas) 4u.gif i ka mazdaug butu panasus? ax.gif galvoju patiktu ar ne man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2013 11 27, 23:35)
Pabukit kas nors orakulu  biggrin.gif apibudinkit prasau Bvlgari Omnia EDP (rudas)  4u.gif i ka mazdaug butu panasus?  ax.gif  galvoju patiktu ar ne man  g.gif

Man lyg ir buvo panašus į Crystal Noir, tik kažkoks dar bjauresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 11 27, 22:43)
Man lyg ir buvo panašus į Crystal Noir, tik kažkoks dar bjauresnis  g.gif

Man su Juoduoju kristalu nelabai panasus. Jie pries Omnia kaip angeliukas. Omnia - toks stiprus, prieskoninis. Zudantis. Kazkokia nata net cypianciai mane erzindavo. Ir net galvaskausmi sukele.
Net dabar negera daros rasant.
O siaip nera kazkas baisaus, bet aklai nepirkciau.
Atsakyti
as isivaizduoju kazka panasaus YSL Belle d`Opium rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2013 11 27, 23:15)
as isivaizduoju kazka panasaus YSL Belle d`Opium  rolleyes.gif

ne, tokių asociacijų nekelia. Į juodą kristalą ir man nelabai panašu.

Man Omnia patinka, tik nežinau ar todėl, kad patinka ar todėl kad į nieką iš man žinomų nepanašus. Labai stipriai pieniškas ir prieskoniškas - lyg arbatoje su pienu pavirta daug daug kvapnaus virtuvinio gėrio. Labai specifinis, ypač pirmose natose turi kažką, ką pati iki šiol nežinau ar labiau tinka vadinti dvokia ar kvepia biggrin.gif Skirtingai nei Rutulei, ta išsišokanti iš bendro konteksto nata man graži ir neerzina, o yra kvapo vinis - budrumo priduoda, dėmesį sutelkia, jei jos nebūtų, man būtų tiesiog neįdomūs.

manau, kad iš tų, kur netestavus pirkti nereikėtų, bet jeigu kabina, negali pamiršti. Pati iš lėto dairausi didesnio kiekio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 28 lapkričio 2013 - 06:56