QUOTE(Bubbleghost @ 2013 11 27, 13:33)
nenuima vieluciu darant higiena
Kaip kada. Man, pavyzdžiui, nuėmė vielą, o po to uždėjo naują. Čia jeigu ortodontė ir higienistė vienoj klinikoj dirba, tada jos susiderina
Papildyta:
QUOTE(zyzliukė @ 2013 11 27, 15:36)
Babocka, sveika prisijungusi

Tau reiktų pasikolsultuoti su ortodontu, tu čia pati nenuspręsi, tiks tavo atvejui tie liežuviniai, ar ne? Dedasi tik ant vieno žandikaulio, ar ne?
Buvau ir aš konsultacijoje dėl Invisalign - tik žvilgtelėjus mano dantis iš karto buvo atsakymas - NETINKA. Kiek tu nupasakojai savo dantukų kreivumą, tai pas tave panašus atvejis... Buvo pasakyta, kad tuo būdu tiesinami tik vos vos kreivi dantukai ir pan., o ne kur matosi akivaizdus kreivumas.
Aš kaip užskirtus plokštelė senbuvėms pasirodysiu, bet labai siūlau po ortodonto, kuris pasakė, kad Incognito ar kitas būdas netinka konkrečiam atvejui, užsukti dar pas kelis, nes gali būti, kad gydytojas tiesiog nenori papildomo vargo - visgi norint su vidiniais breketais dirbti reikia kiek kitaip, nei su įprastais, ir daugiau "kuitimosi"

Man minėjo, kad nors atrodo, kad brangūs vidiniai breketai neša daug pelno, iš tiesų jo daugiausiai gaunama iš įprastų "geležinkelių", nes Incognito didžiąją dalį kainos pasiima laboratorija ir... tobulinimosi kursai
Papildyta:
QUOTE(Ba_Bochka @ 2013 12 01, 16:47)
http://www.delfi.lt/...i.d?id=63331120
Pasirodo sąkandistiesiogiai susijęs su mūsų laikysena. Tik 15proc žmonių turi taisyklingą sąkandį
Ir aš šitą kaip tik skaičiau

Bet kad ištiesinus stuburą išsitiesintų dantys... Gal tada ir dantis ištiesinus stuburas išsitiesina?

Būtų puikus straipsnis, bet kaip dabar mėgstama,persūdyta kiek