Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(guodzik @ 2013 12 08, 01:46)
thumbup.gif o as gyvenu su dideliais skausmais verysad.gif atrodo kad tie pirmukai ir antrukai tempiasi zemyn ir skaudena  verysad.gif bet drauge sian mane pamate, sako, kokie tavo dantys jau faini wub.gif  biggrin.gif

thumbup.gif fainai kai kiti pastebi! Mano apacia tiesi tik dar vienoj pusej 2,o kitoj 3 mm tarpeliai istrauktu dantu vietose. Ta apacia realiai matau as pati ir jus kai issiviepus fotkinu. Labai laukiu kada virsus issitiesins ir kokio komplimento sulauksiu..
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu jungtis prie jusu, nes jau mazais zingsneliais zengiu link tikslo, buti graziai wink.gif ir tureti pagaliau grazia sypsena
Buvau jau konsultacijoje , kita penktadieni einu daryti nuotrauku, o dar po savaites manau jau busiu su breketais , dabar galvoju kaip pasielgti geriau , noriu ir jusu nuomones jus cia labiau patyrusios, tai va buvo pasiulymas traukti danti ir taip padaryti vietos kreiviems dantims sulysti i vietas, arba netraukti nieko, ir breketu pagalba daryti vieta, tik pastarasis variantas butu brangesnis, bet kaip orto sako bus didesne sypsena neistraikus dantu. Ir dar klausimas ar kuri esate su keramikiniais? As galvoju ant priekiniu 6 virsuje detis juos, gal turit patirties su jais , apsimoka ar ne .
Atsakyti
QUOTE(aureja9 @ 2013 12 08, 12:57)
Sveikos mergaites, noriu jungtis prie jusu, nes jau mazais zingsneliais zengiu link tikslo, buti graziai wink.gif ir tureti pagaliau grazia sypsena
Buvau jau konsultacijoje , kita penktadieni einu daryti nuotrauku, o dar po savaites manau jau busiu su breketais , dabar galvoju kaip pasielgti geriau , noriu ir jusu nuomones jus cia labiau patyrusios, tai va buvo pasiulymas traukti danti ir taip padaryti vietos kreiviems dantims sulysti i vietas, arba netraukti nieko, ir breketu pagalba daryti vieta, tik pastarasis variantas butu brangesnis, bet kaip orto sako bus didesne sypsena neistraikus dantu. Ir dar klausimas ar kuri esate su keramikiniais? As galvoju ant priekiniu 6 virsuje detis juos, gal turit patirties su jais , apsimoka ar ne .

Sveika pasiryzus 4u.gif
Pirmas keistas dalykas tai, kad konsultacija vyko be panoramines nuotraukos... Pirmiausia daroma foto ir tik tada orto ziuri kaip ir kas. Antras dalykas, tai patarimas nueit dar bent pas pora orto, kad isgirstum dar pora nuomoniu. Del dantu traukimo tai jei tik galima, aisku apsieiti be to, bet jei reikia tai reikia. Del keramikos tai ji tik duoda estetini vaizda geresni, o veikimas toks pat kaip metaliniu. Aisku uz tai ir moki daugiau. Tai va paciai sprest ar apsimoka smile.gif Jei bukle nera prasta, nesiot ilgai nereikes ir pvz kaip man sedint su vaiku namie, tai mane orto atkalbejo nuo keramikos. Sake geriau vaikui ka nupirk smile.gif Jau rasiau, kad zandikaulis metaliniu 1400, o keraikos 2500, jei tik sesis priekinius tada 2000. Beja keramikiniai breketai yra ant 2 mm didesni nei metaliniai. Tai tokie esminiai skirtumai.
Atsakyti
sveikos

QUOTE(aureja9 @ 2013 12 08, 10:57)

as turiu 10 keramikiniu, man jie kazkaip visai graziai atrodo. buvau suplanavus detis paprastus metalinius, bet atsisedus i kede kazkaip persigalvojau, nes planas pasikeite biggrin.gif esu patenkinta. o kad jie didesni net nustebau
Atsakyti
Keli keisti dalykai jums pasirode del to , kad as deduosi juos jungtineje karalysteje, per pirma vizita ismatavo visus dantis, ir kai gausim foto tada darys gydymo plana, kazkaip pasitikiu as situ orto kur buvau , o ir kad kitus aplankyti uztruks baisiai ilgai , sito vizito laukiau beveik 2 men sad.gif , noriu greiciau viska susitvarkyti, cia ir kainos skiriasi nei lt itariu,
Mergaites , gal kuri skaiciavosi kiek jum atsejo is viso breketai, nuo idejimo iki isemimo. Virsutiniu ir apatiniu.
Labai noreciau papulti i jusu albumeli , gal sutikciau giminingu dantuku maniems smile.gif , galiu atsiusto savo foto pirma smile.gif

Papildyta:
QUOTE(limma @ 2013 12 08, 18:21)
sveikos
as turiu 10 keramikiniu, man jie kazkaip visai graziai atrodo. buvau suplanavus detis paprastus metalinius, bet atsisedus i kede kazkaip persigalvojau, nes planas pasikeite biggrin.gif esu patenkinta. o kad jie didesni net nustebau

Jei isidedi tuos keramikinius, juos ir nesioji iki pat pabaigos, nebuna tarkim taip kad keiciant breketus vel reiketu damoketi uz tuos keramikinius, ar isvis ju nekeicia, tik vielas smile.gif
Atsakyti
Man tai du pirmukai nusileido o antrukai dar kabo tai kaip kiskis dabar sau atrodau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 10, 12:14)
Man tai du pirmukai nusileido o antrukai dar kabo tai kaip kiskis dabar sau atrodau  doh.gif

Man atrodo,kad antrukai turi buti vos vos trumpesni. Ikelk i albuma foto- padarysim konsiliuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 06, 16:22)
mano kitu metu horoskopas:
"Žaliojo medinio arklio metais Jautis privalo išsigydyti visus dantis ir padaryti savo šypseną „holivudiška“. Žvaigždės žada: rezultatas bus stulbinamas." Pralinksmino lotuliukas.gif  tai jau laukiu to holivudo wub.gif  lotuliukas.gif

O kaip faina thumbup.gif aš jautis ir kaip tik sausio 2 dieną prasideda mano kelias link gražios šypsenos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 12 10, 11:01)
Man atrodo,kad antrukai turi buti vos vos trumpesni. Ikelk i albuma foto- padarysim konsiliuma smile.gif

jau veikia?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 10, 12:59)
jau veikia?

Ne, mesk cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 10, 14:06)
Ne, mesk cia  smile.gif

ikelt eina,bet senu nerodo. Senas turi sia sav pradet rodyt. Savo as atsinaujinau pries kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(egta @ 2013 12 10, 13:34)
ikelt eina,bet senu nerodo. Senas turi sia sav pradet rodyt. Savo as atsinaujinau pries kelias dienas.

Jei neatnaujins albuma, tai ziauriai susiparinsiu. Turejau cia su visais aprasymais blink.gif
Atsakyti