Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

Labas rytas, merginos!

Na ką, išaušo mano didžioji diena. Dar negaliu patikėt, kad šįryt paskutinį kartą atlikau breketų valymą, paskutinį kartą su breketais kramčiau pusryčius, įveiksiu pietus... Atrodo, taip neseniai apkaustė, o jau ir nuims. smile.gif netveriu kailyje. Ir kažkaip baugu, kaip čia atrodysiu be geležiukų smile.gif bet ir džiaugsmas ima, visą savaitgalį žvygavau iš nekantrumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 20, 10:20)
Labas rytas, merginos!

Na ką, išaušo mano didžioji diena. Dar negaliu patikėt, kad šįryt paskutinį kartą atlikau breketų valymą, paskutinį kartą su breketais kramčiau pusryčius, įveiksiu pietus... Atrodo, taip neseniai apkaustė, o jau ir nuims. smile.gif netveriu kailyje. Ir kažkaip baugu, kaip čia atrodysiu be geležiukų smile.gif bet ir džiaugsmas ima, visą savaitgalį žvygavau iš nekantrumo smile.gif

kaip faina bigsmile.gif
as irgi atejau pakrykstauti kad mano dantukai jau susikanda eglute bet speju dar kazka darys nes virsus nestovi lygiai, kazkaip pirmukai per zemai pagal mane doh.gif bet jau uzuodziu nuemima ir taip nekantrauju bigsmile.gif manau panesiosiu metus kaip zadeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 20, 11:20)
Labas rytas, merginos!

Net ir saulėta tokią gražią dieną thumbup.gif Lauksim įspūdžių po nuėmimo ir nuotraukyčių wub.gif Tikėkimės greit prabėgs laikas iki vizito, nes kai kažko lauki, jis mėgsta sustoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2014 01 20, 11:40)
Net ir saulėta tokią gražią dieną  thumbup.gif  Lauksim įspūdžių po nuėmimo ir nuotraukyčių  wub.gif  Tikėkimės greit prabėgs laikas iki vizito, nes kai kažko lauki, jis mėgsta sustoti biggrin.gif

Taigi, taigi, darbe nebesidirba, o problemos krenta. biggrin.gif lyg tyčia! Spėju, išėjus iš kabineto atrodysiu taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 20, 12:56)
Taigi, taigi, darbe nebesidirba, o problemos krenta. biggrin.gif lyg tyčia!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kelintą nukaustymas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2014 01 20, 12:52)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kelintą nukaustymas?  4u.gif

17:00-19:00 smile.gif 16:30 muilinsiuos iš darbo. O jau grįžus būtinai papasakosiu, kokie įspūdžiai, gal ir nusifotografuot suspėsiu smile.gif
Atsakyti
Laukiam su nauja sypsena! drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 20, 15:10)
17:00-19:00 smile.gif 16:30 muilinsiuos iš darbo. O jau grįžus būtinai papasakosiu, kokie įspūdžiai, gal ir nusifotografuot suspėsiu smile.gif

Oi laukiam laukiam!!!! 4u.gif Net neabejoju,kad bus ziauriai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 20, 11:20)
Labas rytas, merginos!

Jau turetu but nukausten. Lietuvuo 18:58.
4u.gif
Atsakyti
VISKAS!!! drinks_cheers.gif baigta, baigta, baigta. Koks nerealus jausmas! Braukiu ir braukiu liežuviu per dantis. Jėga. Nuimant, tiesa, skaudėjo labai apatinius priekinius dantis. Bet poliravimas tai buvo vieni juokai smile.gif nuėmė antspaudus, rytoj keliausiu užsiklijuoti vielučių ir pasiimsiu kapas. Nuotraukos bus kažkada vėliau smile.gif o kol kas... einu graužt keptos duonos thumbup.gif
Atsakyti
Merginos man labai pradejo viena danti skaudeti, panasu kad ta ant kurio elastika kabinu , ramybes busenoje neskauda, o skauda kramtant, skausmas neiprastas, ne toks, kaip kad esant skylutei, skauda kazkur giliau, lyg ir danties sakni, buna net smakra nudiegia kai kramtau, toks nemalonus jausmas, blogiausia kad nezinau kur kreiptis, kaip manot ar cia susije su breketais? ar reiktu kreiptis pas orto ar pas paprasta odontologa?

Sveikinu Takemyscars su nuemimu 4u.gif
Atsakyti
Įkėliau foto į albumą blush2.gif
Atsakyti