Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 01 21, 21:36)
O siaip ant virsaus man sake, kad deda vielas jei buvo tiesinamos iltys, jei iltiniai nebuvo stumdomi tai ir vielu nereik

Kaip keista, mano didziausia beda ir buvo iltys, viena is ju buvo isaugusi aukstai ir nustumusi gilyn kita danti, bet vielu man nedes, o gaila as tai ju noreciau, kazkaip galvoju kad su viela mazesne tikimybe kad dantys issikreivins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 21, 21:44)
Kaip keista, mano didziausia beda ir buvo iltys, viena is ju buvo isaugusi aukstai ir nustumusi gilyn kita danti, bet vielu man nedes, o gaila as tai ju noreciau, kazkaip galvoju kad su viela mazesne tikimybe kad dantys issikreivins  g.gif

Na man dar speceliai istrauke gipsinius modelius paziuret ar iltys buvo stumdomos, nes sake tada des viela smile.gif
O jus paprasykit, kad norit vielos didesniam saugumui. as nesiojau ir vielas ir ploksteles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee1: 21 sausio 2014 - 20:49
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 21, 20:31)
Tai tau klijavo 2 vielutes i abu zandikaulius ir dar 2 kapas taip pat i abu zandikaulius gausi?

o kaip ta naktine kapa atrodo?

Taip, gavau ir vielutes, ir dar kapas nešiosiu - verčiau jau užtvirtint dantų vietas smile.gif į kitą klausimą kramtuskee1 jau atsakė - tas žalias daiktas yr plokštelė, o aš turėsiu du permatomus daikčiukus - kapas. Užsimauna ant dantų ir prilaiko vietose. Va jau visą vakarą sėdžiu su apatine - nieko, tik švepluoju kaip velnias, kas bus, kai ryt ir viršutinę užsidėsiu doh.gif

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 01 21, 20:36)
O reiks pasirodyt pas orto kas kazkiek laiko ?
Nes pvz. man is pradziu kas 3men. po to kas pusmeti, ir jau tik po 2m. kas metus viszitai smile.gif

Hmmm, dėl vizitų nieko kažkaip nesakė. Rytoj pasiklausiu g.gif
Atsakyti
Sveikos,prisiduodu po vizito,deja svajone nusiimti iki kovo neissipildys, gavau nesioti naujai elastikus visai dienai, bandysim lyginti centrus, kitas pasimatymas uz menesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 22, 09:20)
Sveikos,prisiduodu po vizito,deja svajone nusiimti iki kovo neissipildys, gavau nesioti naujai elastikus visai dienai, bandysim lyginti centrus, kitas pasimatymas uz menesio 4u.gif

Jei ne iki kovo, tai iki vasaros jau turbūt tikrai nukaustys 4u.gif kaip dabar elastikus nešiosi?
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 21, 21:08)
Aha, kaip tik va persifotkinau, vakar laiko nelabai buvo smile.gif
Keista, keista, kad manęs iškart neapdirbo, bet šiandien va gavau vielas. Gavau kapą vieną, nes viršutinę kažkaip negerai padarė, per laisva. Tai teks dar rytoj vilktis  doh.gif  nusibodo jau. Gavau nurodymus 2-3 paras nuolat kapas nešioti. Paskui du metus kiekvieną naktį, ir dar metus kas antrą naktį.

Per vakar ir šiandien palikau paskutines (tikiuosi) investicijas - 900 Lt (150x2 kapos, 180x2 vielutės, 240 dantų poliravimas).

Kaip jau minejau, ma vielikes klijava da nenuemusi breketu. Uzklijava vieliki,nuraski breketus..
As vis da naktim nesioju. O siaip kaip issivalau dantis vakare i susidedu.

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 21, 21:31)
Tai tau klijavo 2 vielutes i abu zandikaulius ir dar 2 kapas taip pat i abu zandikaulius gausi?
Kazi cia visiems taip? g.gif
Nes man sake, kad klijuos vielute tik apacioje, o virsuje gausiu kapa (apaciai negausiu), sake kad nera prasmes klijuoti vielutes virsuje (kazi kodel  g.gif )

Tai visai susipainiojau  unsure.gif

As is pradzioj virsuj kapa gavau.Apacioj ploksteli. Paskui i virsuj ploksteli padari.

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 01 21, 21:36)
O reiks pasirodyt pas orto kas kazkiek laiko ?
Nes pvz. man is pradziu kas 3men. po to kas pusmeti, ir jau tik po 2m. kas metus viszitai smile.gif

As vis kai griztu namo nueinu. Ma saki, vis pasirodyt, kai grizinesiu.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 01 21, 20:31)
Kazi cia visiems taip? g.gif
Nes man sake, kad klijuos vielute tik apacioje, o virsuje gausiu kapa (apaciai negausiu), sake kad nera prasmes klijuoti vielutes virsuje (kazi kodel  g.gif )

As visad galvojau, kad va taip:
user posted image

Bet paskui uzmaciau, kad dar ir tokios kapos buna (su visaip israitytom vielutem) :

user posted image

Tai visai susipainiojau  unsure.gif

as isivaizduoju ta kaip antra, nes ji ir yra plokstele.
nes ta ana - tai kaip ir sakei kapa, tokias nesioja kad dantim negrieztu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 22 sausio 2014 - 13:42
QUOTE(jaicy @ 2014 01 22, 13:41)
as isivaizduoju ta kaip antra, nes ji ir yra plokstele.
nes ta ana - tai kaip ir  sakei kapa, tokias nesioja kad dantim negrieztu smile.gif

Permatomas kapas irgi duoda po breketų ir nebūtinai tik tuo atveju, jei yra dantų griežimas. smile.gif čia kaip kam, matyt nuo ortodontės priklauso, ar duos plokštelę (paveiksliukas antras Bubbleghost poste, žalias daiktas su vielom), ar kapą (paveiksliukas pirmas). Aš dantim negriežiu.

Bėgsiu vakare viršutinę kapą pasiimt. Dabar nešioju visą dieną apatinę - kartais nuo jos truputį žiaukčioju, kažkaip nemoku liežuvio patogiai įtaisyt doh.gif ir seilėtekis tragiškas. Toks jausmas, kad su breketais buvo patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 22, 13:33)
Jei ne iki kovo, tai iki vasaros jau turbūt tikrai nukaustys  4u.gif  kaip dabar elastikus nešiosi?

Atvirkscia V raide nuo 5 apatinio, per trecia virsutini ir ant 4 apatinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 22, 15:39)
Bėgsiu vakare viršutinę kapą pasiimt. Dabar nešioju visą dieną apatinę - kartais nuo jos truputį žiaukčioju, kažkaip nemoku liežuvio patogiai įtaisyt  doh.gif  ir seilėtekis tragiškas. Toks jausmas, kad su breketais buvo patogiau biggrin.gif

Ma taip buva, kai pirma kart namie isidejau. Vos neatpyliau. Paskui nieka.
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 22, 16:39)
Atvirkscia V raide nuo 5 apatinio, per trecia virsutini ir ant 4 apatinio  smile.gif

tai A raide smile.gif as tai negaliu ju visa diena nesioti nes neprakalbu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2014 01 22, 14:39)
Permatomas kapas irgi duoda po breketų ir nebūtinai tik tuo atveju, jei yra dantų griežimas. smile.gif čia kaip kam, matyt nuo ortodontės priklauso, ar duos plokštelę (paveiksliukas antras Bubbleghost poste, žalias daiktas su vielom), ar kapą (paveiksliukas pirmas). Aš dantim negriežiu.

Bėgsiu vakare viršutinę kapą pasiimt. Dabar nešioju visą dieną apatinę - kartais nuo jos truputį žiaukčioju, kažkaip nemoku liežuvio patogiai įtaisyt  doh.gif  ir seilėtekis tragiškas. Toks jausmas, kad su breketais buvo patogiau biggrin.gif

kodel visa diena? as isivaizdavau plokstele naktim nesiot reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 22, 19:44)
tai A raide  smile.gif as tai negaliu ju visa diena nesioti nes neprakalbu biggrin.gif
Papildyta:

kodel visa diena? as isivaizdavau plokstele naktim nesiot reikia g.gif

Mmm, nežinau, kodėl, bet liepė 2 paras nešiot nepertraukiamai, o tada jau tik naktimis. Po mėnesio liepė ateit į kontrolinį vizitą smile.gif

Švepluoju su tom kapom kaip velnias. Siaubas kažkoks.
Atsakyti