Sveiki, gal kas ruosiasi operacijai? As jau po visko. smile.gif Turiu atlikusiu maisto papildu NUTRIDRINK. Po peracijos jis reikalingas. Vaistinej kainuoja visai nemazai, jei perki daug. Gal kam reikalinga? Kreipkites.
QUOTE(guodzik @ 2014 01 31, 16:51)
ohohooo kokios naujienos
kita savaite. tai vadinasi menesi dar nenuims
bet as ir higienai uzsirasiau 11 diena tai niekas nieko nesake ir internete jokiu ziniu
is kur tos gandas?
beje stebuklas, pagaliau mano mano sakandis mano akimis jau vietoje
eglute susikanda. 

beje stebuklas, pagaliau mano mano sakandis mano akimis jau vietoje

pasake pati Budriene.
as ir einu kita sav. 4d
laba diena. ruošiuosi ir aš pasikaustyti vardan gražios šypsenos
gal kuri iš vilniečių turėsite atsiliepimų apie kurią nors kliniką ar gydytoją, iš kurių renkuosi: "Domus dentes" gyd. Mindaugas Šarva ir implantologijos centras "MIR" gyd. Justina Ramanauskienė.
kol kas buvau tik pirmoje konsultacijoje (Domus dentes), tai be nemalonios administratorės, viskas kaip ir neblogai. gydytojas atrodo kompetetingas, išsamiai atsako į visus klausimus.
Labai lauksiu ir gerų, bet dar labiau blogų atsiliepimų apie kažkurią kliniką ar gydytoją, jeigu tokių turite

kol kas buvau tik pirmoje konsultacijoje (Domus dentes), tai be nemalonios administratorės, viskas kaip ir neblogai. gydytojas atrodo kompetetingas, išsamiai atsako į visus klausimus.
Labai lauksiu ir gerų, bet dar labiau blogų atsiliepimų apie kažkurią kliniką ar gydytoją, jeigu tokių turite

Sveikos merginos noriu jusu pagalbos, reikalas tas kad neturiu 3 dantu ir dar viena trauks dabar, sugalvojau susidet implantus buvau pas odontologa ir jis man rekomendavo uzsidet breketus kad implantai butu normalaus dydzio nes dabar kai kurie pailgeja dantys Dave Ales Gaidytes numery, bet pasiskaiciau kad apie ja labai ne kokie atsiliepimai. Gal jus galit ka parekomenduot kaune kokia odontologe kuri deda breketus? ir dar gyvenu ne lietuvoje gal kuri esat tokioj pat situacijoj kaip darot su tais priverzimais?
QUOTE(agente25 @ 2014 02 03, 17:27)
Sveikos merginos noriu jusu pagalbos, reikalas tas kad neturiu 3 dantu ir dar viena trauks dabar, sugalvojau susidet implantus buvau pas odontologa ir jis man rekomendavo uzsidet breketus kad implantai butu normalaus dydzio nes dabar kai kurie pailgeja dantys Dave Ales Gaidytes numery, bet pasiskaiciau kad apie ja labai ne kokie atsiliepimai. Gal jus galit ka parekomenduot kaune kokia odontologe kuri deda breketus? ir dar gyvenu ne lietuvoje gal kuri esat tokioj pat situacijoj kaip darot su tais priverzimais?
Nezinau, kuo neitiko A. Gaidyte, bet kaip destytoja, tai labai maloni, daug zinanti

na stai as jau po vizito. kaip ir sakiau-atsirado tarpas tarp dantu pries pora sav,pasake jei buciau paskambinus, toki atveju pakeistu man viela i stipresne ir jau siiandien butu nueme breketus!
bet dabar - pakeite tik gumas ir paskyre kita sav(Denticija dar dirbs). Jei neuzsidarytu per savaite-nuims jau kitoj klinikoj kur ji dirba.
Denticija uzdaro po savaites iki balandzio men.

Denticija uzdaro po savaites iki balandzio men.
O mano vizitas menesiui atsikele
tai dabar tikrai iki vasaros su jais busiu

Laba diena, mergaitės norejau paklausti, ar i menesi karta kai einat pakeisti lanka, visada mokate 100lt? uz vieno lanko pakeitima

QUOTE(Marija1 @ 2014 02 05, 10:55)
Laba diena, mergaitės norejau paklausti, ar i menesi karta kai einat pakeisti lanka, visada mokate 100lt? uz vieno lanko pakeitima 

100 lt moku uz lanko pakeitima,bet ji keicia nekiekviena men. Paprastai buna tik paverzimai,kuriu kaina 40 lt. Bent pas mane taip

QUOTE(egta @ 2014 02 05, 10:04)
100 lt moku uz lanko pakeitima,bet ji keicia nekiekviena men. Paprastai buna tik paverzimai,kuriu kaina 40 lt. Bent pas mane taip 

O kur jus einat? bet ar gali buti uz paverzima 100lt?
QUOTE(egta @ 2014 02 05, 09:04)

lankas man rodos apie 100 ir kainavo.
o paverzia man nemokamai. kaip ir gumyciu pakeitimas. ir lanka keite ne kas vizita.
paksutinius 3 kartus nieko nemokejau is viso
QUOTE(bio @ 2014 02 04, 16:00)
girdejau kad dvi savaites remontas, o paskui Budriene atostogauja.
tai man irgi be balandzio nenuims. bet as nesiparinu, dantys labiau susistoves