Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(Laurrrute @ 2014 01 27, 01:35)
Labas :-) Esu Laura, man jau senokai reikėjo tiesintis dantis tačiau mane vis gazdino tai, kad reikės šalinti dantis, kažkada dar mokyklos laikaisgydytoja

Sveikinu prisiruosus 4u.gif
Del dantu salinimo tai man taip pat teko atsisveikinti su dviem... Atsimenu,kad del to labai pergyvenau. Db ziuriu i apatini zandikauli ir neisivaizduoju kur jie galejo tilpti. Visos mergaites visada cia kartojam,kad ortodonta su siulomais gydymo budais visada reikia issirinkt po keletos konsultaciju. Gal kitas mato gydyma be rovimo ir tai labiau priimtina.
Del zaizdu uzgijimo tai viena skyle uzsitrauke lb greit,o kita tai.... Atsimenu net blogas kvapas
buvo. Prisiskaiciau visokiu blogybiu nete ir vel pas gyd lekiau,bet nuramino ir liepe laukt,nes del ilgu saknu ilgas gijimas o tas blogas kvapas tai normalu...
Del gydymo skausmu as taip pat buvau nusiteikusi,kad skaudes. Vaistu prisipirkau ir laukiau biggrin.gif Man visai neskaudejo. Buna,kad po vizito tempia,bet tik tiek. Visi mes skirtingai pernesam skausma,todel cia labai individualu. As asmeniskai to skausmu nepavadinciau smile.gif
p.s. as pakaustyta paprastais metaliniais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egta: 28 sausio 2014 - 08:15
Lab ryt,

aš taip pat priklausau bailių kategorijai biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet kai reikėjo ir du dantis išrovė (protinį ir negyvą) ir nieko. Tarpas užsitraukė gal po kokių max poros mėn., bet gal ir anksčiau nelabai pamenu. biggrin.gif Dėl skausmo, tai man pvz pirmą savaitę sunkiau buvo sudėjus metaliukus, o paskui nieko, viskas puikiai. Kaip ir sakė egta tas skausmo suvokimas labai individualu.

P.S. panelės, man kovą jau planuoją apačią sudėti. biggrin.gif
Atsakyti
o as pramiegojau vizita doh.gif tai vel nusikelia viskas verysad.gif
Atsakyti
Čia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Neliūdėk nuo pat ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 28, 10:00)

Tai gal vis tiek kur nors ikistu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 28, 09:00)

Va tai tau, kaip nepasisekė doh.gif nieko, gal ras kur nors tarpelį 4u.gif

O aš vasario 27 keliausiu į profilaktinį vizitą smile.gif kasdien vis žiūrinėju, ar niekas niekur nepasislinko, bet lyg ir ne. Dar vis negaliu priprast prie vaizdelio be breketų, kažko trūksta smile.gif
Atsakyti
rado siaip ne taip bet vos kolegos isprasiau su manimi susikeisti darbo grafikais doh.gif cia is to streso kad nepramiegociau, emiau ir pramiegojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 28, 14:50)
rado siaip ne taip bet vos kolegos isprasiau su manimi susikeisti darbo grafikais doh.gif cia is to streso kad nepramiegociau, emiau ir pramiegojau  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu va ir issisprende smile.gif
Atsakyti
Na va greitai breketai bus nebenaudojami smile.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=63863620
Atsakyti
QUOTE(Jotosi @ 2014 01 27, 16:16)
Sveika.
Man viena karta sake, kad irgi reikia traukti 4 dantis.Bet pabijojau ir daugiau nebejau.Po to kai nuejau pas savo ortodonte ir pasakiau, kad norejo man israuti 4 dantis sako gerai, kad taip nepadarei.Nes butum neturejusi 4 atraminiu dantu.Paauglysteje buvo israutas vinas dantis tai i jo vieta turiu deti inplanta.Tai dziaugiuosi, kad neisroviau tu dantuku.
O del skausmo tai man dejo daimon breketus tai skausmas buvo gal 4-7d.O draugei buvo paprasti tai sake skaudejo ilgiau.
sekmes

Pirma karta buvau nusprendus tiesintis dantis 2007metais, bet nuejus pas ortodonta paaiskejo, kad reikia israuti 4 dantis, taip ir nebegryzau pas ji.Taigi prireike 6 metu apgalvojimas kol vel sugalvojau tiesintis dantis.
Nuejau tik jau i kita klinika kurioj paaiskejo kad padariau gera sprendima kad neleidau rauti sveiku dantu, o gydytoja isvis pasake kad israuti 4 dantis yra didelis praradimas ax.gif Taip kad kiek gydytoju tiek nuomoniu, nes pamenu to gydytojo zodzius 2007m ''Be rovimo dantu , nei kaip neistiesins'' o Vat paime ir issitiesino thumbup.gif

As irgi turiu Damon breketus drinks_cheers.gif tai man paskaudedavo kokias 4-7 dienas, o paskui tokiais tarpais 1 diena maudzia kitas kelias nieko.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 01 28, 12:50)
rado siaip ne taip bet vos kolegos isprasiau su manimi susikeisti darbo grafikais doh.gif cia is to streso kad nepramiegociau, emiau ir pramiegojau  doh.gif  lotuliukas.gif

kada uzsirasei?
nes nuo dar kitos savaites Denticija uzdaro menesiui(del avarines bukles)
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 01 30, 15:36)
kada uzsirasei?
nes nuo dar  kitos savaites Denticija uzdaro menesiui(del avarines bukles)
unsure.gif

ohohooo kokios naujienos g.gif kita savaite. tai vadinasi menesi dar nenuims g.gif bet as ir higienai uzsirasiau 11 diena tai niekas nieko nesake ir internete jokiu ziniu g.gif is kur tos gandas?

beje stebuklas, pagaliau mano mano sakandis mano akimis jau vietoje thumbup.gif eglute susikanda. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 31 sausio 2014 - 16:53