Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(airoosia @ 2014 02 08, 18:10)
Sveikos merginos! 4u.gif  Pasigirsiu, kad labai greitai, vos uz 10 dienu, man turetu nuimti breketus!!! thumbup.gif  Vis stoviu prie veidrodzio, ir stebiu dantukus, ir atrodo, kad viskas jau tikrai OK, tik dabar man iskilo pora klausimu:

1. Ar galima iskart po breketu nuemimo balinti dantukus? Labai noriu baltu dantuku, bet lyg girdejau, kad reikia kuri laika palaukti... Jei taip, gal kas zinote - kiek laiko?

2. Praeito ir uzpraeito vizito metu orto uzklijavo is vidaus tas vielutes, kad dantukai uzsifiksuotu, ir nejudetu. Galvoju persiplombuoti priekiniu 1-uku tarpdanti, tik man idomu, ar tai imanoma padaryti per tas vielutes is vidaus? Ar reiktu paprasyti orto, kad jas trumpam nuimtu? Beje, ar plombuoti dantukus po breketu nuemimo galima tik praejus kazkokiam laiko tarpui?

Balinimo teks palaukt,man sake apie pusmeti. Bet tada reik pirma balint o po to plombuot,kad plombu spalva nesiskirtu.
Atsakyti
siandien turetu nuimt breketus, bet orasysiu to nedaryt. nes man nepatinka mano priekiniai. tegu kad ir menesi ar du dar lauksiu unsure.gif
Atsakyti
Mano dukrytei šiandien turėtų uždėt breketus viršutinius, kaži ar reikalinga panoraminė nuotrauka, kažkur pametėm, bet ji daryta beveik prieš pora metų g.gif

Ar visos orto sudaro gydymosi planą? Ar jis būtinas?
Atsakyti

QUOTE(Ingaaa @ 2014 02 11, 11:19)
Mano dukrytei šiandien turėtų uždėt breketus viršutinius, kaži ar reikalinga panoraminė nuotrauka, kažkur pametėm, bet ji daryta beveik prieš pora metų g.gif

Ar visos orto sudaro gydymosi planą? Ar jis būtinas?

jei nuo to laiko jokiu dantu nepamazejo/nepadaugejo- nereikia.
as irgi ejau su 4 m senuvmo nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 11, 12:20)
jei nuo to laiko jokiu dantu nepamazejo/nepadaugejo- nereikia.
as irgi ejau su 4 m senuvmo nuotrauka

nieko nepadaugėjo, nesumažėjo, tik metus laiko plokštelę nešiojo.
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2014 02 11, 11:46)
nieko nepadaugėjo, nesumažėjo, tik metus laiko plokštelę nešiojo.

man lygiai taip pat buvo. panoramine daryta, paskui plokstele nesiota. tiko.

na as po vizito. pakeite lanka i storesni, nuslifavo tarpa tarp priekinio - kurio nebuvo!!!!!!!! o nuejums lanka atsirado?! nes db puikiai svepluoju.....vel kaip pries gera pusmeti... tai itariu negerai kad taip lengvai vaiksto jie.....
sake po menesio pasiskambint ir ateit i ta kita jos klinika..ir pasakyt kad nuemimui! g.gif nu gal per menesi viskas susitvarkys smile.gif jei ne- sulauksiu ir nueimsiu jau atsinaujinusioj klinikoj smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

o kai jums pilnai išsitiesino dantys kiek laiko dar nešiojote breketus? Mano kolege pasakojo, kad po išsitiesinimo dar 1,5 m. nešiojo, kad užsitvirtintų dantys
Atsakyti
QUOTE(Asraja @ 2014 02 11, 15:37)
Sveikos smile.gif

o kai jums pilnai išsitiesino dantys kiek laiko dar nešiojote breketus? Mano kolege pasakojo, kad po išsitiesinimo dar 1,5 m. nešiojo, kad užsitvirtintų dantys

blink.gif man dar metu nera (si menesi bus metai kaip susidejau), bet jau kalba apie nuemima. pries menesi ar net daugiau dantys buvo idealus. bet matyt pernesiojau- ar tai gali but? g.gif nes db susikreivino kitaip nei buvo...... tai nzn nzn.....bijau nuimt
Atsakyti
na jai seniau dėjo tuos breketus aš tiksliai nežinau bet kokius 4-5 metus ji jau be jų tai gal seniau kitaip būdavo. Aš čia gerai pataikiau parašyt.. gasdinti tikrai nenorėjau 4u.gif manau gydytojomis reikia pasitikėti jos juk žino ką daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asraja @ 2014 02 11, 18:02)
na jai seniau dėjo tuos breketus aš tiksliai nežinau bet kokius 4-5 metus ji jau be jų tai gal seniau kitaip būdavo. Aš čia gerai pataikiau parašyt.. gasdinti tikrai nenorėjau  4u.gif  manau gydytojomis reikia pasitikėti jos juk žino ką daro smile.gif

Na as pirmaji kart dejaus breketus pries beveik 8m. ir nereikejo vaiksciot su breketais tik tam, kad nusistovetu. gal ji nelabai suprato kas buvo daroma, nes realiai dantys ir pas mane po pusmecio atrode idealiai bet dar virs metu nesiojau visokiom nematomom smulkmenom tvarkyt, sakandziui ir pan.
Atsakyti
Na matyt.. arba šiaip norėjo mane nuteikt biggrin.gif o gal kuri nors turit patirties su danties išdaiginimu? kaip tai vyksta? Aš vis nepaklausinėju savo ortodontės..
Atsakyti
Nusivaliau sian apnasas ir pasimate beveik lygi apacia bigsmile.gif dieve kaip grazu blush2.gif tiesa, pasirodo mano pamegtas Ecodenta skystis dazo dantis ir tai nuo jo man ruduoja dantukai! siaubas. ten nuo kazkokio gydomojo dalyko bet nebenaudosiu vis tiek.
Atsakyti