Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 62 tema

QUOTE(mocha @ 2014 02 15, 10:39)
Pas ką lankaisi? smile.gif
Aš dabar pradėjau pas Atienę vaikščioti ir laukia ilgas kelias. Labai ilgas. Kolkas turiu persigydyti kai kuriuos kanalus, kurie tvarkyti prieš n metų.  unsure.gif Po to bus matyti.

as pas rasteniene "sypsokis pasauliui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afters @ 2014 02 14, 11:22)
Vakar prisijungiau į jūsų gretas  4u.gif siaubas, kaip šian maudžia dantis.. sukąst išvis negaliu... išgėriau vaistų, laukiu kol suveiks  unsure.gif

Maudzia dantis del uzdegimo, kuris atsiranda veikiant dantis jegomis. Isgerus vaistu mazinamas uzdegimas. Taigi - geriant vaistuos nuo uzdegimo, nuskausminamuosius, nevyksta pats audiniu persitvarkymo procesas, dantys nekeicia pozicijos smile.gif
Isvada: jei reikia, geriam, bet nepiktnaudziaujam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jungiuos ir aš į jūsų gretas balandžio 8d. turėsiu jau ant viršutinio žandikaulio breketukus smile.gif O kol kas iki tol privalau pašalinti viena protinį dantuką, kas labiausiai ir gąsina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justislovas @ 2014 02 16, 15:33)
Maudzia dantis del uzdegimo, kuris atsiranda veikiant dantis jegomis. Isgerus vaistu mazinamas uzdegimas. Taigi - geriant vaistuos nuo uzdegimo, nuskausminamuosius, nevyksta pats audiniu persitvarkymo procesas, dantys nekeicia pozicijos smile.gif
Isvada: jei reikia, geriam, bet nepiktnaudziaujam smile.gif

Tik tą vieną tabletę ir išgėriau antrą dieną, kai jau buvo neįmanoma kentėt... smile.gif tikrai nepakenkė labai. biggrin.gif Išvis skamba nelabai realiai čia šitas jūsų pasisakymas.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 12, 19:37)
kuri naudojai, ta zalia ar raudona? g.gif

raudona.
Papildyta:
QUOTE(Afters @ 2014 02 16, 21:24)
Tik tą vieną tabletę ir išgėriau antrą dieną, kai jau buvo neįmanoma kentėt... smile.gif tikrai nepakenkė labai. biggrin.gif Išvis skamba nelabai realiai čia šitas jūsų pasisakymas.

pritariu. as geriau ir dantys tikrai judejo smile.gif man labai padedavo ramuneliu arbata vakarais, apmalsindavo skausmus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau issiaiskinau, kad galima detis breketus, jei turi karuneliu. Bet ar galimi breketai jei dantis turi kultini iklota ir karunele? Ar kas nors turi taip sutvarkyta danti ir yra su breketais? Niekur nerandu informacijos apie tai.
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2014 02 17, 03:04)
Sveikos, jau issiaiskinau, kad galima detis breketus, jei turi karuneliu. Bet ar galimi breketai jei dantis turi kultini iklota ir karunele? Ar kas nors turi taip sutvarkyta danti ir yra su breketais? Niekur nerandu informacijos apie tai.

Galima, 100%.
Atsakyti
Fee, kažko priekiniai du dantukai kliba, netgi su garsu "klikt". Gal persistengiau grauždama dalykus visokius. O gal šiaip dantys nenusistovėjo dar. Nepatinka. Kitą savaitę pas orto keliausiu, reiks išsiaiškint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2014 02 16, 11:16)
as pas rasteniene "sypsokis pasauliui" smile.gif

Ar patinka gydytoja? smile.gif Kaip sekasi dantukams judėti? 4u.gif
Rastenienė, kur Karoso g. gal?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2014 02 17, 21:05)
Ar patinka gydytoja? smile.gif Kaip sekasi dantukams judėti? 4u.gif
Rastenienė, kur Karoso g. gal?

na, gydytoja kaip gydytoja, gal kalbesne galetu buti smile.gif aha, cia ta pati, kur karoso g. pas mane dabar didysis darbas vyksta, reikia pritraukt du galinius dantis, nes penktuko virsuj nera, del to ir nesioju breketus, ne del kreivumo. pas mane nebuvo ka tiesint smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!! smile.gif Papildziau musu albumeli, kaip visada, po vizito.
Pas orto uzklausiau kodel man tu gipsiniu atspaudu nedare, pamenat kazkada kalbejom, kad vienom dare kitom ne. Tai sake, kad juos ji daro kai yra reikalingas gydymo planas, kai sudetingesnes situacijos, o kai viskas aisku ji tik fotkina. Tai taip ji man cia va atsake smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

man vakare vizitas. Labai jau laukiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti