nu blyn, sunervinot mane
as fiksuota kaina moku uz kiekviena vizita... nors man jau vieluciu nebekeicia, tik tokia spiruokle kabina, nes traukiam tarpa.

QUOTE(Monstar @ 2014 03 21, 00:42)
Sveiki,
jungiuosi ir aš į jūsų gretas
. Kol kas buvau tik pas vieną ortodontę centro denticijoje - Musteikytę.
Noriu dėtis vidinius breketus and viršutinio žandikaulio, gydytoja rekomenduoja dėtis ant abiejų, nes sąkandis blogas, bet sako galima ir ant vieno - tik nebus idealus variantas sakandžio. Su vidiniais sakė, reiktų gydytis 2-2,5m.
Norėjau sužinoti ar normalias kainas man pasakė. Skaičiau temas apie breketus čia, tai mačiau paveržimus ir po 40lt, o man vieno žandikaulio 200 lt. Jei ant abiejų tada 300 lt/men. Aš manau, kad čia labai jau daug. Pats uždėjimas 3000 (iš jų breketai tik 600lt). Mikroimplantas 400lt, nuėmimas 500, nuo dviejų 1000lt.
Geriausiu atveju tada min 8700, bet taip tikrai nebus. Realiau 9900, jei tik ant vieno.
Bet jaučiu prireiks eigoje ir ant apatinio tad prisideda dar 2000 breketai (puse permatomi, puse metaliniai), dar 2000 paverzimai, tai max 13900lt.
Gal kas patars kur pigiau? Mačiau sąraše tik viena narė turi vidinius, bet ne iš Vilniaus. Gal kas turi vidinius Vilniuje, bet nėra sąraše?
jungiuosi ir aš į jūsų gretas

Noriu dėtis vidinius breketus and viršutinio žandikaulio, gydytoja rekomenduoja dėtis ant abiejų, nes sąkandis blogas, bet sako galima ir ant vieno - tik nebus idealus variantas sakandžio. Su vidiniais sakė, reiktų gydytis 2-2,5m.
Norėjau sužinoti ar normalias kainas man pasakė. Skaičiau temas apie breketus čia, tai mačiau paveržimus ir po 40lt, o man vieno žandikaulio 200 lt. Jei ant abiejų tada 300 lt/men. Aš manau, kad čia labai jau daug. Pats uždėjimas 3000 (iš jų breketai tik 600lt). Mikroimplantas 400lt, nuėmimas 500, nuo dviejų 1000lt.
Geriausiu atveju tada min 8700, bet taip tikrai nebus. Realiau 9900, jei tik ant vieno.

Bet jaučiu prireiks eigoje ir ant apatinio tad prisideda dar 2000 breketai (puse permatomi, puse metaliniai), dar 2000 paverzimai, tai max 13900lt.

Gal kas patars kur pigiau? Mačiau sąraše tik viena narė turi vidinius, bet ne iš Vilniaus. Gal kas turi vidinius Vilniuje, bet nėra sąraše?
Pala pala.... tu nelygink vidiniu breketu pavezimu su paprastu. Vietoj to, ka tu cia rinkutmeis info- pasiskambuk klinikom, kurios dirba su vidiniais breketais i pasiklausinek. Tada zinosi tikslias kainas.
Be to, ma rods, ka ner vidiniu breketu pusiau permatomu.
Da kas, reik ziuret, ne kur pigiau, bet kur geriau, manyciau.

QUOTE(Flegma @ 2014 03 21, 18:46)
Pala pala.... tu nelygink vidiniu breketu pavezimu su paprastu. Vietoj to, ka tu cia rinkutmeis info- pasiskambuk klinikom, kurios dirba su vidiniais breketais i pasiklausinek. Tada zinosi tikslias kainas.

Skambinu, bet tos registratores nelabai ka zino. Geriausiu atveju pasako, kiek breketai

Vidinius desiu paprastus medicininio metalo, o apacioj, puse estetinius, puse metalinius, jei prireiks. Individualus vidiniai 2-4tukst brangiau, bet jei su jais maziau kainuoja paverzimai gali ir apsimoketi. Bandysiu issiaiskinti.
Dar mazai kas dirba su vidiniais, kainos ir drastiskai skiriasi.
Pirma dar higiena ir pora dantuku sutvarkyti. Viena protini esu pasilikusi, nes neturiu vieno danties, tai su breketais bandys uzdaryt ta tarpa. Is pradziu implanta planavau detis ir galvojau kad brangu (apie 5000 lt), bet dabar pradejau galvoti, kad implantai labai pigu

Butu gerai, jei kas galetu parekomenduoti gydytoja, kuri dirba su vidiniais breketais. As bijau, kad man Musteikyte tik norejo labai gerai nuteikti ir sake, kad tiks vidiniai paprasti. Skaiciau, kad jie nesudetingams atvejams taikomi, o man juk ir tarpa uzdaryti reikia ir sakandis blogas... Siaip dantys kreivi tik priekyje - per protinius susigrudo, iltiniai issikise truputi, bet akies nerezia. Manau blogiausia yra tas tarpas ir sakandis.
Is cia paskelbto istaigu saraso, kaip ir visom skambinau, bet tik 3 dirba su vidiniais paprastais

Bandysiu kita sav skambinti i beladenta, diadenta, pilene. Radau ir uz 5000 vidinius individualius (incognito), kitur jie 7000. Reikia issiaiskinti kaip jie kainas pateikia.
Tad dabar belieka laukti konsultaciju, kurios artimiausios geguze

Kai issiaiskinsiu kas ka siulo, bus galima spresti kazka.
Sveikos visos.
Na aš jau breketuota 3 savaites!
Pirmomis dienomis buvo džiaugsmas begalinis, kad pagaliau esu kelyje gražios šypsenos link. Tačiau, kiek perskaičiau visur merginos džiaugiasi jau po savaitės šiokiais tokiais rezultatais, o aš nematau jokių pasikeitimų, kas mane liūdina.
Gal žinot ar per daug aš čia sureikšminu, ar gal būt dėl to, jog pas mane safyriniai breketai?

QUOTE(DramaQ @ 2014 03 22, 19:55)
Sveikos visos.
Pirmomis dienomis buvo džiaugsmas begalinis, kad pagaliau esu kelyje gražios šypsenos link. Tačiau, kiek perskaičiau visur merginos džiaugiasi jau po savaitės šiokiais tokiais rezultatais, o aš nematau jokių pasikeitimų, kas mane liūdina.
Gal žinot ar per daug aš čia sureikšminu, ar gal būt dėl to, jog pas mane safyriniai breketai? 

Kiekvienai rezultatai pasiroda skirtingu laiku. Kantrybes.

QUOTE(Flegma @ 2014 03 23, 08:30)
Galėtų mano laikas greičiau ateit.

gal kas zino ar jau dirba Vilniaus antakalnio Denticija po remonto?

QUOTE(DramaQ @ 2014 03 22, 19:55)
Sveikos visos.

Aš pirmuosius pokyčius tik po 2jų mėnesių pastebėjau.

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 03 23, 21:40)
nuo siandien dirba

QUOTE(DramaQ @ 2014 03 23, 15:16)
Pas mani, kiek pamenu, is pradziu tai baisiau buva pasidare( gerai, ka buvau ispeta).
Hallo,
kažkokiu būdu vakar atsikabino nuo paskutinio metaliuko vielutė. Pradžioje nusigandau, kaip čia dabar bus, kaip ką, bet paskui prisiminiau, kad man vizitas šiandien jau.
kažkokiu būdu vakar atsikabino nuo paskutinio metaliuko vielutė. Pradžioje nusigandau, kaip čia dabar bus, kaip ką, bet paskui prisiminiau, kad man vizitas šiandien jau.

Sveikos,
vakar taip paveržė dantis, kad oj oj oj
Dar nebuvo tokio skausmo per visą laikotarpį.
Gerosios naujienos tokios, kad pirmadienį sudės apačioje.
vakar taip paveržė dantis, kad oj oj oj

Gerosios naujienos tokios, kad pirmadienį sudės apačioje.