Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Aguilera @ 2014 03 16, 21:06)
NT pasidaryk arba dar geriau HCG 4u.gif

NT dariausi prieš savaitę- neigiamas. verysad.gif Gal dar per anksti darytis.. g.gif O ar buvo kam nors nėštumo pradžioje temperatūra sukilusi? ta prasme ne BT, o po pažastim? Nes niekur negirdėjau kad tai būtų kam buvę.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 16, 20:27)
NT dariausi prieš savaitę- neigiamas. verysad.gif  Gal dar per anksti darytis..  g.gif O ar buvo kam nors nėštumo pradžioje temperatūra sukilusi? ta prasme ne BT, o po pažastim? Nes niekur negirdėjau kad tai būtų kam buvę..  g.gif

Man ne nėštumo pradžioje, o šiaip, dažnai būdavo kad antroje ciklo pusėje laikosi aukštesnė temperatūra - iki 37,5. Ginekologė sakė kad normalu, būna taip smile.gif

Jei yra galimybė, pasidarykit HCG ir bus aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 03 17, 12:26)
Man ne nėštumo pradžioje, o šiaip, dažnai būdavo kad antroje ciklo pusėje laikosi aukštesnė temperatūra - iki 37,5. Ginekologė sakė kad normalu, būna taip  smile.gif

Jei yra galimybė, pasidarykit HCG ir bus aišku 4u.gif

Na, reiks pasidaryt turbūt smile.gif arba gal dar truputį palaukt, kad netektų nusivilt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 16, 20:27)
NT dariausi prieš savaitę- neigiamas. verysad.gif  Gal dar per anksti darytis..  g.gif O ar buvo kam nors nėštumo pradžioje temperatūra sukilusi? ta prasme ne BT, o po pažastim? Nes niekur negirdėjau kad tai būtų kam buvę..  g.gif

Ne 4u.gif Nei nėštumo pradžioje nei dabar mano temperatūra nesiekia 37 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 03 17, 16:17)
Ne 4u.gif Nei nėštumo pradžioje nei dabar mano temperatūra nesiekia 37 4u.gif

Ech, man atrodo jau čia iš to didelio noro viskas.. mastau.gif manau reiks laukt mmm ir bandyt toliau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 17, 20:31)
Ech, man atrodo jau čia iš to didelio noro viskas..  mastau.gif manau reiks laukt mmm ir bandyt toliau.  4u.gif

Temperatūra tikrai nerodiklis įtarti nėštumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 03 17, 22:36)

Aš ne dėl temperatūros ir galvojau, šiaip kažkokia įdomi neįprasta savijauta, maniau gal bus kas užkibę ax.gif tačiau.. verysad.gif ech, pavydžiu aš toms, kurių ciklas reguliarus, galit apsiskaičiuot O ir planuotis, o man.. verysad.gif belieka tikėtis ir neprarasti vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 03 17, 21:36)

Betgi tai daugumai vienas iš nėštumo požymių mirksiukas.gif, nes nėštukės kūno temperatūra dažnai būna daugiau nei 37, net tema apie tai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 17, 22:03)
Aš ne dėl temperatūros ir galvojau, šiaip kažkokia įdomi neįprasta savijauta, maniau gal bus kas užkibę  ax.gif  tačiau.. verysad.gif  ech, pavydžiu aš toms, kurių ciklas reguliarus, galit apsiskaičiuot O ir planuotis, o man..  verysad.gif belieka tikėtis ir neprarasti vilties  4u.gif

Jei mėnesinės nereguliarios bėdų rei ieškoti jau pas gydytojus mirksiukas.gif
Pati tokius ciklus turėjau ir pastojau tik su gydytojų, vaistų pagalba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aušrinė* @ 2014 03 18, 09:03)
Betgi tai daugumai vienas iš nėštumo požymių  mirksiukas.gif, nes nėštukės kūno temperatūra dažnai būna daugiau nei 37, net tema apie tai yra  4u.gif

Daugumai, bet ne visoms mirksiukas.gif Man bazinė kūno temperatūra buvo 37, o kūno temperatūra nei kart nebuvo 37 mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas gydytoją lankaus reguliariai jau 8 mėn., turėjau nedidelę cistą, gydžiaus KT. O dėl nereguliarumo tai sakė, kad pas mane kažkaip ten įgimta yra, atseit paveldėjau tą necikliškumą, nors pas mane šeimoje nei viena moteris kiek žinau nėra turėjusi tokių problemų.. wacko.gif tai net nežinau ką daryt, sako gydytojas vienintelis dalykas sureguliuot mmm, KT. Aguilera- o kokiais būdais pasigydei tą nereguliarumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 18, 15:34)
Pas gydytoją lankaus reguliariai jau 8 mėn., turėjau nedidelę cistą, gydžiaus KT. O dėl nereguliarumo tai sakė, kad pas mane kažkaip ten įgimta yra, atseit paveldėjau tą necikliškumą, nors pas mane šeimoje nei viena moteris kiek žinau nėra turėjusi tokių problemų..  wacko.gif tai net nežinau ką daryt, sako gydytojas vienintelis dalykas sureguliuot mmm, KT.  Aguilera- o kokiais būdais pasigydei tą nereguliarumą?  g.gif

Neišsigydžiau aš jo ir neišsigydisiu mirksiukas.gif Turiu PKS mirksiukas.gif
O KT skirimas pats didžiausias absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguilera @ 2014 03 18, 17:48)
Neišsigydžiau aš jo ir neišsigydisiu mirksiukas.gif Turiu PKS mirksiukas.gif
O KT skirimas pats didžiausias absurdas doh.gif

Tai va, būtent, mane nervina jau, aš jau sakau tam gyd. kad nebenoriu jų vartoti schmoll.gif niekaip prie jų neįpratau, vis keitė rūšis, bet man visvien nuo jų pykindavo baisiai ir krūtinę skaudėdavo.. doh.gif o kaip padėjo tau pastoti? sakei vaistais kažkokiais, gal patartum ką daryt? 4u.gif
Atsakyti