Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Sveikutės, grįžtu ir vėl pas jus su savo klausimais biggrin.gif vistiek neatmečiau savo nestuke.gif galimybės, kadangi jau nuo vakar taip vaginančiai pradėjo mausti pilvą, o šiandien toks lyg ir tepimas pasirodė- lyg ir oranžinis, rausvas toks, po kelių valandų jau truputį rudesnis, tačiau su šviesiom rožinėm piemaišom.. Kaip manot, ar galėjo čia būti implantacija? g.gif nes man mmm visada iškart gausios ir skausmingos labai, o dabar toks lengvas maudimas ir lengvas tepimas.. unsure.gif pasimečiau visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 24, 23:20)
Sveikutės, grįžtu ir vėl pas jus su savo klausimais  biggrin.gif vistiek neatmečiau savo  nestuke.gif  galimybės, kadangi jau nuo vakar taip vaginančiai pradėjo mausti pilvą, o šiandien toks lyg ir tepimas pasirodė- lyg ir oranžinis, rausvas toks, po kelių valandų jau truputį rudesnis, tačiau su šviesiom rožinėm piemaišom.. Kaip manot, ar galėjo čia būti implantacija?  g.gif  nes man mmm visada iškart gausios ir skausmingos labai, o dabar toks lengvas maudimas ir lengvas tepimas..  unsure.gif pasimečiau visai  4u.gif

O kuri ciklo diena dabar? Ir koks ciklo ilgis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 24, 23:20)
Sveikutės, grįžtu ir vėl pas jus su savo klausimais  biggrin.gif vistiek neatmečiau savo  nestuke.gif  galimybės, kadangi jau nuo vakar taip vaginančiai pradėjo mausti pilvą, o šiandien toks lyg ir tepimas pasirodė- lyg ir oranžinis, rausvas toks, po kelių valandų jau truputį rudesnis, tačiau su šviesiom rožinėm piemaišom.. Kaip manot, ar galėjo čia būti implantacija?  g.gif  nes man mmm visada iškart gausios ir skausmingos labai, o dabar toks lengvas maudimas ir lengvas tepimas..  unsure.gif pasimečiau visai  4u.gif

Jums niekas 100 proc. neatsakys. Palaukite ir pasidarykite nėštumo testą. Jei laukiate atsakymo, ar tai galėjo būti implantacija, tai taip, galėjo. O galėjo ir mėnesinės prasidėt. Man vienam iš nėštumų (deja nesėkmingam) implantacija buvo tą pačią dieną, kai turėjo prasidėt mėnesinės. Ir pakraujavo ne lašas, o visą pusdienį. Tad buvau 100 proc. tikra, kad tai ir prasideda mėnesinės.
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 24, 22:20)

O man nebuvo jokio implantacinio kraujavimo, tik pilvo maudimas. Bet nieko neitariau, nes toks pats maudimas buna pries mmm. Cia kiekvienai skirtingai ir niekas tau tiksliai neatsakys smile.gif buk kantrese blush2.gif O kada mmm diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amplua: 25 kovo 2014 - 11:45
QUOTE(amplua @ 2014 03 25, 12:44)
O man nebuvo jokio implantacinio kraujavimo, tik pilvo maudimas. Bet nieko neitariau, nes toks pats maudimas buna pries mmm. Cia kiekvienai skirtingai ir niekas tau tiksliai neatsakys  smile.gif  buk kantrese  blush2.gif O kada mmm diena?

Deja, pasiodo tai buvo mmm verysad.gif jau šiandien kraujuoju kaip reikalas... Na, kagi, nepavyko šįkart doh.gif o dėl mmm dienos, aš jos niekada nežinau, pas mane jos ateina skirtingu laiku.
Atsakyti
Sveikutes. Ar galimos menesines nestumo pradzioje pirma menesi? Nes man pries kelias savaites pradejo pusti pilva, mausti pilvo apacia , uzkietejo viduriai veliau ir krutine tapo jautresne,padidejo. Masciau apie daug galimu priezasciu kodel man cia taip, bet ir nestumo neatmeciau. Siandien prasidejo menesines (visada buna kito menesio pradzioje arba kokia tai 29-30 diena), bet labai negausios... Todel nezinau ka ir begalvoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tapatumas @ 2014 03 25, 17:11)
Sveikutes. Ar galimos menesines nestumo pradzioje pirma menesi? Nes man pries kelias savaites pradejo pusti pilva, mausti pilvo apacia , uzkietejo viduriai veliau ir krutine tapo jautresne,padidejo. Masciau apie daug galimu priezasciu kodel man cia taip, bet ir nestumo neatmeciau. Siandien prasidejo menesines (visada buna kito menesio pradzioje arba kokia tai 29-30 diena), bet labai negausios... Todel nezinau ka ir begalvoti.  unsure.gif

Sveika,
Galimos mėnesinės neštumo pradžioj. Bet gal jums visi tie pojūčiai buvo dėl to, kad ciklas ne toks kaip visada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 03 25, 16:44)
Sveika,
Galimos mėnesinės neštumo pradžioj. Bet gal jums visi tie pojūčiai buvo dėl to, kad ciklas ne toks kaip visada?  g.gif

Hmmmm... net nezinau. Visada viskas su menesinem tvarkoj pas mane. Su draugu myimes be apsaugu, todel ir mastau, kad galbut uzkibe. Tik va tos menesines tokios ankstyvos ir negausios sujauke mintis. Nes jeigu butu pasirodziusios laiku ir tokios kai visada butu viskas kaip ir aisku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_it_right @ 2014 03 25, 13:19)
Deja, pasiodo tai buvo mmm  verysad.gif  jau šiandien kraujuoju kaip reikalas... Na, kagi, nepavyko šįkart  doh.gif  o dėl mmm dienos, aš jos niekada nežinau, pas mane jos ateina skirtingu laiku.

Jei menesines nereguliarios, ar tikrinotes ar vyksta ovuliacija. Ir ar vyksta laiku. Galima kraujo tyrimus, galima O testukais. Pvz man O vyksta per velai. Del to be vaistuku man labai sunku pastot. Bet su vaistukais tai pataisoma - rezultatas mano parase matomas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 03 25, 19:14)
Jei menesines nereguliarios, ar tikrinotes ar vyksta ovuliacija. Ir ar vyksta laiku. Galima kraujo tyrimus, galima O testukais. Pvz man O vyksta per velai. Del to be vaistuku man labai sunku pastot. Bet su vaistukais tai pataisoma - rezultatas mano parase matomas smile.gif

Gali O vykti per vėlai? Kelinta CD yra laikoma jai vėlai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 03 25, 19:26)
Gali O vykti per vėlai? Kelinta CD yra laikoma jai vėlai?  smile.gif

Mano ciklas 29 dienos. O vyksta ~23-24 dienomis ir žirniukas, kiek suprantu, nespėja implantuotis. O mėnesinės prasidėdavo laiku. Tai geriau skatinančius ovuliaciją, kad ji įvyktų laiku. Ketvirtą mėnesį pavyko.

Mano supratimu nėra labai svarbu, kada O vyksta, kiek svarbu, kad paskui po O būtų pakankamai laiko žirniukui įsitvirtint (~2 sav.). Gal pas Jus šioj vietoj viskas tvarkoje - to ir linkiu 4u.gif

Na ir jei O vyksta kaskart skirtingu laiku, tai su vyru "sportuot" turit reguliariai vos ne visą ciklą kas 2-3 dienas mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi kiek supranta čia jau kitas žmogus klausė smile.gif na bet mintį supratot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 03 25, 20:41)
Mano ciklas 29 dienos. O vyksta ~23-24 dienomis ir žirniukas, kiek suprantu, nespėja implantuotis. O mėnesinės prasidėdavo laiku. Tai geriau skatinančius ovuliaciją, kad ji įvyktų laiku. Ketvirtą mėnesį pavyko.

Mano supratimu nėra labai svarbu, kada O vyksta, kiek svarbu, kad paskui po O būtų pakankamai laiko žirniukui įsitvirtint (~2 sav.). Gal pas Jus šioj vietoj viskas tvarkoje - to ir linkiu  4u.gif

Na ir jei O vyksta kaskart skirtingu laiku, tai su vyru "sportuot" turit reguliariai vos ne visą ciklą kas 2-3 dienas  mirksiukas.gif
Papildyta:
Oi kiek supranta čia jau kitas žmogus klausė smile.gif na bet mintį supratot  4u.gif

Taip, supratau, ačiū už info smile.gif nu žinokit privertėt susimąstyt, reikėtų pasidomėt dėl tos ovuliacijos g.gif
Atsakyti