Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(GretaB93 @ 2014 03 27, 17:14)
Sveikos, menstruacijos velavo kelias dienas, bet siandien atsirado ir gan gausios, is pradziu galvojau, gal laukiuosi, bet kadangi atsirado taip nebemanau. Taciau, per pilva atsirado labai neryski juosta ir labai plona, taciau pastebima panasi i Linea Nigra, del ko dar galetu ji atsirasti, gi menesinem susirgau, netureciau lauktis... Kaip manot del ko dar gali atsirasti si juosta? unsure.gif

Ta juosta tikrai neatsiranda pacioje nestumo pradzioje smile.gif jei ji ir atsiranda tai veliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lapeliukas @ 2014 03 30, 11:55)
Šiaip manau iš to didelio noro, nes jei jau buvo mėnėesinės tai nelabai panašu. Nors gi pasitaiko išimčių. pasiūlymas pasidaryti testą. nes jeigu ir buvo mėnesinės praeitos, o laukeisi, tai jau vistiek testas rodytų. ir bus išsklaidytos visos abejonės.

O mes šįkart per vaisingas dienas irgi biškį  wub.gif, tik niekaip nesuprantu ar užtaikėm, nes OT visas tris dienas buvo panašiai ryškus, bet mes tik paskutinę dieną spėjom wub.gif . Tai dabar nekantriai laukti. O kaip jūs suprantat, kada jau geriausia pasimylėt, kad pavyktų viskas?

Skaiciau, kad per ovuliacija gali siek tiek paskaudeti pilva, darbe pajauciau kad sie tiek skauda, nestipriai, parejus namo iskarto su vyru smileysex.gif
nezinau sutapimas ar ne, bet ta menesi pastojau smile.gif Pagal mano paskaiciavimus tos dienos ir turejo buti vaisingos smile.gif tai gal ne veltui buvo tas mazas pilvo skausmas smile.gif
Atsakyti
Vakar buvo kazkur 2 d like iki mmm, tai pamaciau siek tiek kraujo ant popieriaus. Galvojau, kad prasideda mmm, bet kol kas nieko. Siandien maudzia pilva, bet atrodo, kad kazkaip kitaip negu pries mm..virsuj kazkur, o ne apacioj. Jeigu vakar butu buves tas implantacinis kraujavimas, kazin ar siandien rodytu testas jau ar dar ne? ax.gif
Kiek pamenu niekad nera buve, kad pries mmm kraujuotu, dazniausiai prasidedavo staigiai ir viskas, o cia dar anksciau pora dienu.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2014 04 10, 11:29)
Vakar buvo kazkur 2 d like iki mmm, tai pamaciau siek tiek kraujo ant popieriaus. Galvojau, kad prasideda mmm, bet kol kas nieko. Siandien maudzia pilva, bet atrodo, kad kazkaip kitaip negu pries mm..virsuj kazkur, o ne apacioj. Jeigu vakar butu buves tas implantacinis kraujavimas, kazin ar siandien rodytu testas jau ar dar ne?  ax.gif 
Kiek pamenu niekad nera buve, kad pries mmm kraujuotu, dazniausiai prasidedavo staigiai ir viskas, o cia dar anksciau pora dienu.

Jei tai implantacinis pakraujavimas, tai po 2-3 d. gali parodyti tik kraujo tyrimas. Testai parodys po kokių 7-10 d.

Bet jei nesulauksite menstruacijų, tai gal jau reikia sveikinti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi turbūt daugeliui begaudančių gandrus įdomu, kokie gi tie pirmieji nėštumo požymiai, tai dabar jau galiu pasakyti, kad man nebuvo absoliučiai nė vieno iš tų, kas paminėta pirmame šios temos puslapyje, išskyrus vėluojančias mm: kai turėjusią būti dieną jos taip ir neprasidėjo, dar po trijų dienų pasidariau NT, jis rodė du ryškius brūkšnius. Jokių dienų ir temperatūrų neskaičiavau/nematavau, su "namų darbais" irgi visai nesistengėm, panašu, kad užkibo iš karto. Vienintelis dalykas, kėlęs įtarimą, ar tik nebūsiu nestuke.gif , buvo tai, kad praėjus vos dviems sav. po paskutinių mm, vėl padidėjo ir pradėjo mausti krūtinę - taip būdavo prieš kiekvienas mm, tačiau tąkart tam buvo žyyymiai per anksti.
Sėkmės planuojančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2014 04 10, 14:55)
Sveikos, kadangi turbūt daugeliui begaudančių gandrus įdomu, kokie gi tie pirmieji  nėštumo požymiai, tai dabar jau galiu pasakyti, kad man nebuvo absoliučiai nė vieno iš tų, kas paminėta pirmame šios temos puslapyje, išskyrus vėluojančias mm: kai turėjusią būti dieną jos taip ir neprasidėjo, dar po trijų dienų pasidariau NT, jis rodė du ryškius brūkšnius. Jokių dienų ir temperatūrų neskaičiavau/nematavau, su "namų darbais" irgi visai nesistengėm, panašu, kad užkibo iš karto. Vienintelis dalykas, kėlęs įtarimą, ar tik nebūsiu  nestuke.gif , buvo tai, kad praėjus vos dviems sav. po paskutinių mm, vėl padidėjo ir pradėjo mausti krūtinę - taip būdavo prieš kiekvienas mm, tačiau tąkart tam buvo žyyymiai per anksti.
Sėkmės planuojančioms  4u.gif

Kad jusu zodziai issipildytu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 10 balandžio 2014 - 20:49
man kita diena po to patelpliojimo dar kraujo pasirode, jau tikrai galvojau prasideda mm, bet ne. iki siol nieko nera. o jau siandien menesiniu diena mano. dar vakar kaip tycia dariausi testa ta jautriausia tai kazkokia neryskia linija parode antra, bet ji buvo isplaukusi ir tokia lb jau per plona, tai manau,kad brokuotas testas pasitaike.
lauksiu db mmm kad normaliai ateitu ir greiciau praeitu 4u.gif
Atsakyti
Kai man rodydavo neryškias išplaukusias linijas, tai aš nėščia būdavau smile.gif. Jei neateis mmm, pakartokit už poros dienų testą smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Labai , labai laukiam gandro, metai laiko NIEKO. verysad.gif
Si menesi kazkas vyksta ne taip, mm turejo buti balandzio 2d. kolkas dar nesirodo, MB priverte nusiirkti testa, nes sake namie ramybes nturi nei as nei jis blush2.gif
Bet gal dar palaukti, savijauta mano grynai kaip kad pries sirgima, maudzia papukai i liemenuka netelpa doh.gif gal negadinti dar....ka manot ? siaip pas mane reguliarios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2014 04 11, 20:34)
Labukas  4u.gif

Labai , labai laukiam gandro, metai laiko NIEKO. verysad.gif
Si menesi kazkas vyksta ne taip, mm turejo buti balandzio 2d. kolkas dar nesirodo, MB priverte nusiirkti testa, nes sake namie ramybes nturi nei as nei jis  blush2.gif
Bet gal dar palaukti, savijauta mano grynai kaip kad pries sirgima, maudzia papukai i liemenuka netelpa doh.gif gal negadinti dar....ka manot ? siaip pas mane reguliarios  wub.gif

Jei budavo reguliarios, o dabar veluoja, tai verta darytis NT, jau turetu rodyti mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
sis rytas tikriausiai laimingiausias mano gyvenime, testukas teigiamas wub.gif ir savaiciu indikatorius rodo 3+ kiek skaiciau reiskia daugiau nei 5 savaites musu zirniukui, pirmadieni pasisokinedama leksiu pas daktaryte !!! Pagaliau ir musu kieme svente , visoms laukiancioms gandro sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maldiva @ 2014 04 12, 10:13)
Labas visoms  4u.gif
sis rytas tikriausiai laimingiausias mano gyvenime, testukas teigiamas wub.gif  ir savaiciu indikatorius rodo 3+ kiek skaiciau reiskia daugiau nei 5 savaites musu zirniukui, pirmadieni pasisokinedama leksiu pas daktaryte !!! Pagaliau ir musu kieme svente , visoms laukiancioms gandro sekmes  4u.gif

Sveikinu, lengvo nešiojimo nestuke.gif 4u.gif Ir laukiam gruodinukų temoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandddra: 12 balandžio 2014 - 09:47
Labukas 4u.gif Esu cia naujoje. Jau pora menesiu bandome sukonstruoti maza kukuli 4u.gif Dabar man 16 CD. Apie 14 diena iskyros buvo su labai mazu kiekiu kraujiuko. veliau iskyru padaygojo, atsiradfo didelis krutu skausmas... ir speneliu blink.gif Pilvo apacios skausmas uzeinantis tarpais... tai skauda tai ne... smile.gif kas cia gali buti? Ar tik ovuliacija? ar kas? Ciklas 31 diena... rolleyes.gif Nepagailekit nuomoniu. Aciu smile.gif
Atsakyti