QUOTE(Mer @ 2014 04 18, 10:11)
ar geltonkūnio buvimas reiškia, kad buvo tą mėnesį ovuliacija, ar nieko nereiškia?
taip, geltonkunis susidaro, kai ovuliuoja kiausinelis. Bet tai nereiskia, kad gali jis buti pavaisintas.
O dabar apie pozymius. Kaip ten bebutu, sis pastojimas visiskai kitoks, nei pirmas, planuotas suskaiciuotas ir lauktas bei tiketas. Siam cikle buvo didielis stresas - mes uzmigdem savo suniuka, kuris buvo mums tikras seimos narys beveik 10 metu. santykiu buvo gal 1, gal 2 kartai, tad nujauciu, kad pasojimas galejo ivykti kaip tik balandzio 1 d (santykiai buvo kelias dienas pries). Ta diena mes atsisveikinom su suneliu ir viskas - abu su vyru gilioj depresijoj nei galvoti apie mylejimasi negalejom... tad dvi savaites kazkur buvo gedulingas susilaikymas. Na o per si gdejimo laika labai apie pozymius ir negalojau, nes net neplanaau pastoti! Bet kas mane labai nervavo, ogi nei is sio nei is to praejau po kelis kartus lakstyti i WC

na lyg nebuvo pusles uzdegimas, lyg ir neprisigerdavau vakare labai. Tai ir viskas, kas man kele nerima. Veliau kaip ir yprasai papilnejo siek tiek krutine, speneliai netapo jautrus, nepatansejusios aureoles iki siol, nors nestumo laika mano matot (nestuma patvirtinau kraujo tyrimu) Pilva gal kart nuo karto vos vos sumausdvo, kaip pries mmm, bet sio simptomo tikrai nesureiksminu, nes visad taip budavo. na rimtas simptomas tai nesulaukiu mmm... Nes Ov savo labai gerai jauciu ir pagal ja jau laukiu dieneliu. Bet ju NERA! Tada padarytas testas jau rode, bet as kaip nsitikedama nieko po keliu minuciu ji ismeciau i siuskledeze, tikedamasi, kad jau ta diena tikrai pareis mano drauges.. Bet kurgi, ju nei kvapo ir net jokio jausmo pilve kad jos artintusi! Sitilis kaip reta! Na, as ne is tu kur kniasiojas po siukslines vis tikrindamos, kad gal isryskejo, bet ta dinos vakara nulekiau ir taip nemaloniai isikuiciau siuksliadeze, istraukiu, o ten II !!!

Taip ir atisedau ant zemes. Toliau nesiplesiu su sia istorija. Kita ar seancia dina jau jauciau kad musa karstis. Bet ne toks, kaip sergant karsciuojant, bet tokia lyg stipri siluma is vidaus eitu. ir tuo paciu salta darosi. Jei prisigaludziu prie vyro, tai pagal mano kuno siluma vyras kaip ledukas atrodo. Dar sekancia diena atsirado toks jausmas tarsi kelnes pilva spaustu. nesuprantu, vis pasitaisau atlaisvinu jas, o jos jau verzia! Ir siaip dabar dingo aptetitas, viduriai lyg sustoje butu virskinti. bet nepykina kol kas. Su pirmu vaikeliu kazkas panasau buvo ir nei sykio nevemiau! Dabar atrodo ir kvapai suastreje (na uosle sustiprejus turbut pasidare). tiesa ar sutapimas ar ne, bet praktiskai is kart po Ov, eme mausti nugara. Turiu bedu su ja, bet ake, nestumo metu ypac paastreja, nes raisciai del hormonu atsipalaiduoja. Skauda strenos

Tai tokia mano pirmieji simptomai. Is antro nestumo patirties gliu pasakyti, kad kiekvienai vis skirtingai ir kai lauki ir ieskai tu simptomu, ju ir neatsiranda arba nepasitvirtina. Tad laukiancioms linkiu nuosirdziai suciupti gandra ir susilaukti savu stebukleliu!