Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

Merginos, ar būtinai esant nestuke.gif turi skaudėt spenelius. Nesuprantu, mmm turėjo būt prieš 5 dienas, jaučiu maudimus papilvėj ir viskas. Nors po O visada skauda, bet prieš 5 maždaug nustojo skaudėt. Negi teks testą gadint doh.gif
Atsakyti
Sveikutės jau pastojusios ir dar vis laukiančios 4u.gif

Man 21 m, su MB puoksimės už 2 mėn., bet jau norime planuot vaikelį. Klausimas: ar labai sunkūs tie pirmieji mėn, jei pastočiau? Nesinori vestuvių dieną vemt ir pan. Visgi vasaros vidury bus karšta, o jei dar bloga savijauta..
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2014 04 29, 11:32)
Sveikutės jau pastojusios ir dar vis laukiančios  4u.gif

Man 21 m, su MB puoksimės už 2 mėn., bet jau norime planuot vaikelį. Klausimas:  ar labai sunkūs tie pirmieji mėn, jei pastočiau? Nesinori vestuvių dieną vemt ir pan. Visgi vasaros vidury  bus karšta, o jei dar bloga savijauta..

o sito negali is anksto zinoti. net ta pati moteris su kiekvienu nestumu gali jaustis skirtingai. as pvz nei vemiau, nei kazko spec valgyt norejau, net mm metu 3 menesius tepliojo ir nezinojau, kad laukiuosi, nes maniau mm tokios. ir visas nestumas buvo be jokiu nukrypimu. o mano broliene nuo antro men istisai gulejo, nes vaikstant veme, nedarbinguma turejo ir tt.
Atsakyti
Atsiprašau už klaidas tekste smile.gif ax.gif
Gaila, norėtume jau dabar pradėt kukuliuką, nes ką čia gali žinot kada jis užkibs g.gif
Atsakyti
QUOTE(svarovskyte @ 2014 04 29, 12:26)
Atsiprašau už klaidas tekste smile.gif ax.gif
Gaila, norėtume jau dabar pradėt kukuliuką, nes ką čia gali žinot kada jis užkibs  g.gif

esi labai labai jauna, todel tie du menesiai tikrai ne kazka reiskia, bandymams turesite dar daug metu (bet cia tik mano nuomone, sprendima priimsite jus abu su vyru)
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 04 29, 09:39)
sveikos mergaites, kazkaip jau visiskai nebezinau ka galvoti, gal kuri turit kokia patirti su veluojanciom mm. ciklas 27-29d, 28cd dariau testa - neigiamas (jei butu uzkibe juk bent vaiduokliukas butu buves, o buvo visiskai balta ir kontroline, vadinasi testas geras), dabar jau 35 cd (nera gyvenime taip buve), o mm nera ir pms simptomu jokiu nejauciu, tik gal retkarciais pilvo apacia sudiegia. ar gali cia buti tokie mano mm sutrikimai del isigalvojamo nestumo kaip cia daugumai mergaiciu buna? ar cia koks signalas, kad liga kokia? mano gine atostogose kaip tik, tai va tik cia ir belieka klausti gal kas su tuo susidure  verysad.gif

HCG tyrimą galimą pasidaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Viotinola @ 2014 04 29, 09:58)
Merginos, ar būtinai esant  nestuke.gif  turi skaudėt spenelius. Nesuprantu, mmm turėjo būt prieš 5 dienas, jaučiu maudimus papilvėj ir viskas. Nors po O visada skauda, bet prieš 5 maždaug nustojo skaudėt. Negi teks testą gadint  doh.gif

Nebūtinai 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sunflowers,2014 04 29, 13:15]

jau galvojau apie tai. ryt darysiu dar viena NT, jei nieko nerodys, eisiu HCG darytis. kazkaip sumautai jauciuosi verysad.gif kazkodel galvoju gal liga kokia ar ka cia man
Atsakyti
[quote=Gnulia,2014 04 29, 12:25]
[quote=Sunflowers,2014 04 29, 13:15]

jau galvojau apie tai. ryt darysiu dar viena NT, jei nieko nerodys, eisiu HCG darytis. kazkaip sumautai jauciuosi verysad.gif kazkodel galvoju gal liga kokia ar ka cia man
[/quote]
HCG parodo tikslų atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Reikia jusu patarimo. Jau seniai planuojam leliuka, niekaip nekimba, jau puse metu kaip geriu vaistus skatinancius ovuliacija. Si menesi veluoja menesines, turejau susirgti geguzes 1d, bet veluoja jau 5dienos... Per ta laika pora kartu patepliojo rudai, bet ant tiek mazai kad tik ant popieriaus matydavau, iklotas svarutelis... Pradejau mastyti gal implantacinis, dariausi testa geguzes 4d. bet rodo tik I. Gal kas esat susidurusios su tokia situacija, jau baigiu prisimastyti visokiausiu ligu...
Atsakyti
QUOTE(voveryte2012 @ 2014 05 05, 19:41)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Reikia jusu patarimo. Jau seniai planuojam leliuka, niekaip nekimba, jau puse metu kaip geriu vaistus skatinancius ovuliacija.  Si menesi veluoja menesines, turejau susirgti geguzes 1d, bet veluoja jau 5dienos... Per ta laika pora kartu patepliojo rudai, bet ant tiek mazai kad tik ant popieriaus matydavau, iklotas svarutelis... Pradejau mastyti gal implantacinis, dariausi testa geguzes 4d. bet rodo tik I. Gal kas esat susidurusios su tokia situacija, jau baigiu prisimastyti visokiausiu ligu...

HCG pasidarykit mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane lygiai ta pati situacija.... ir tas pati diena mmm ir tiek pat veluoja ir taip pat sviesiai rudomis isskyromis teplioja ... einu sian pa daktara nes neisivaizduoju kas nutiko... o tau jokiu kitu simptomu nera?
Atsakyti
QUOTE(voveryte2012 @ 2014 05 05, 20:41)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. Reikia jusu patarimo. Jau seniai planuojam leliuka, niekaip nekimba, jau puse metu kaip geriu vaistus skatinancius ovuliacija.  Si menesi veluoja menesines, turejau susirgti geguzes 1d, bet veluoja jau 5dienos... Per ta laika pora kartu patepliojo rudai, bet ant tiek mazai kad tik ant popieriaus matydavau, iklotas svarutelis... Pradejau mastyti gal implantacinis, dariausi testa geguzes 4d. bet rodo tik I. Gal kas esat susidurusios su tokia situacija, jau baigiu prisimastyti visokiausiu ligu...

QUOTE(Tauneringa @ 2014 05 07, 11:18)
pas mane lygiai ta pati situacija.... ir tas pati diena mmm ir tiek pat veluoja ir taip pat sviesiai rudomis isskyromis teplioja ... einu sian pa daktara nes neisivaizduoju kas nutiko... o tau jokiu kitu  simptomu nera?

Sveikos,
Pas mane, galima sakyt, buvo tokia pati situacija. Kadangi turiu operuotą III stadijos endometriozę, tai ilgai nelaukiau, ir vėluojant 7 dienoms ir esant NT neigiamam nuėjau pas gydytoją. Pažiūrėjo echoskopu:nieko blogo nematė, sako, panašu, kad tuoj prasidės mėnesinės, neatmetė galimybės ir kad nėštumas dar galėtų pasimatyti, bet davė labai mažai šansų, HCG siūlė darytis kai vėluos mėn jau 2 savaites. Aš aišku nelaukiau, pasidariau po 2 dienų, buvo neigiamas ir dar po dienos prasidėjo mm.
Jei neramu, būtinai siūlau eit pas gydytoją, nieks per galvą neduos, pačiom ramiaus bus. O gal (to ir linkiu) net ir praneš gerą naujieną nestuke.gif Bet skaitydama forumą pastebėjau, kad daug kam būna, kai intensyviai planuoja, tai itin reguliarus ciklas tiesiog pradeda krėsti piktus pokštus...
Atsakyti