Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(susigalvok @ 2014 05 10, 12:04)
Sveikos merginos, ačia naujokė ir tikiuosi sulaukti patarimo smile.gif Mano mm paskutinį kartą buvo 04-04 (iki 8 d. ), šį mėnesį pagal apskaičiavimus turėjo prasidėti 05-04, (ciklas reguliarus, 31 d. ) Beeet, aš nesulaukiu mmm.  g.gif Šiai dienai jos vėluoja 6 dienas. Su vyru nesisaugome jau ilgai apie 1,5 metus, tačiau vis niekaip neužkibdavo. Svarbiausia tai, kad keistai jaučiuosi. Atsirado kažkoks blogumas, kuris pasireiškia po pietų ir tesiasi visą dieną, maudžia pilvo apačią (pačioj apačioj), krūtinė jautri, net truputi skauda, dažnas noras šlapintis atsirado. Dariausi testą gal trečiadienį, bet jis buvo neigiamas, (nors dabar pasikapsčiau ir atradau jį šiukšlių dėžėje ir matosi vaiduoklliukas  blink.gif ) Bet jo vertinti manau nederėtų jau, nes ir dariausi po darbo, vakare.  O šiandien ryte pasidariau dar vieną, tai pirmas 5 sedkundes buvo I pagaliukas, o po 30-50 sek. išryškėjo ir dar viena juostelė. Ant testo rašė, kad nuo 5 iki 10 min testas parodys ir patvirtins neigiamą atsakymą, bet mano atveju antras pagalėlis tik ryškėjo.  smile.gif  Nežinau ką galvoti, ar pasitikėti testu ar ne...  smile.gif  Nulėkiau į vaistinę ir nusipirkau dar vieną, ryt bandysiu vėl.  lotuliukas.gif Manau jeigu jau ir šis testas bus toks, galima manyti jog aš  nestuke.gif . smile.gif Tik jeigu  nestuke.gif , tai kodėl maudžia pilvo apačią? Gal kam nors taip buvo? PADĖKIT verysad.gif

Normalu, jog pilva maudzia nestumo metu, nes auga gimda smile.gif Sveikinu isvydus II smile.gif
Atsakyti
Aiandien jau trecia diena veluoja mmm, pradejau jausti krutine. Testas turejusiu buti mmm diena nieko nerode :\ keisciausia, kad praeita menesi tik viena karta mylejomes 13 cd. Sikart nesekiau ovuliacijos tai nzn kada ji buvo. Bet testaa juk rodytu nors vaiduokliuka?
Atsakyti
Reikia ir man patarimo..gal cia sterisuoni be reikalo, bet savijauta kazkokia durna doh.gif mm buvo 04 25. Sitas reikalas smileysex.gif kada ale galeciau pastoti buvo 04 27-28 ir 05 02. Ciklas pas mane nera pastovus 27-30 dienu paprastai. bet reikalas tame kad dabar keistai jauciuosi, ant surumo patrauke, mieguistesne esu, ir krutine skausminga ir dydziu padydejo blink.gif Sian pasidariau nestumo testa, nieko..sakau sakau gal vaidenasi, bet ko tais neramu paliko g.gif
Atsakyti
Prancuzyte, tau tai dar gerokai per anksti, kad testas parodytu kazkaip manau, nes jei 30 d ciklas tai turetu buti menesines apie 25 diena geguzes tik smile.gif
va man trys dienos veluoja, skauda jau ir krutine daugiau nik nejauciu. Pasidariau testa ka tik, t.y. vakare - na ir nieko jis man nerodo, apart neaiskios antros linijos, kuri mano manymu tik zyme likus isgaravus slapimui. Paskutines mmm buvo 04.11, o ciklas 28-30 d. Patarkit man kas nors ar dar tiketis ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2014 05 11, 22:02)
Prancuzyte, tau tai dar gerokai per anksti, kad testas parodytu kazkaip manau, nes jei 30 d ciklas tai turetu buti menesines apie 25 diena geguzes tik smile.gif
va man trys dienos veluoja, skauda jau ir krutine daugiau nik nejauciu. Pasidariau testa ka tik, t.y. vakare - na ir nieko jis man nerodo, apart neaiskios antros linijos, kuri mano manymu tik zyme likus isgaravus slapimui. Paskutines mmm buvo 04.11, o ciklas 28-30 d. Patarkit man kas nors ar dar tiketis ar ne ?

as tai nieko paciai nepatarsiu, nes nieko cia nereukiu tuose reikaluose doh.gif o apie mane... as tik suprantu pagal visas tas programeles ir vaisingas dienas ir t.t. tai man kaip ir logiska kad man nieko nera, tik kodel mano busena kazkokia neaiski, kodel ta krutine cia cirkus krecia.. doh.gif Nu ir tom dienom mes nesisaugojom, bet jos lyg nepavojingos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 11 gegužės 2014 - 21:18
Šiaip kuo daugiau giliniesi tuo labiau prisigalvoji visko. Būna kartais ovuliacija vėliau įvyksta, dar priklauso kiek išgyvena organizme spermiukai . Na subtilumų subtilumas tas mūsų pastojimas ax.gif
kaip norėčiau nulėkt pas gydytoją ir pasitikrint smile.gif bet deja eilės po mėnesį
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2014 05 11, 22:40)
Šiaip kuo daugiau giliniesi tuo labiau prisigalvoji visko. Būna kartais ovuliacija vėliau įvyksta, dar priklauso kiek išgyvena organizme spermiukai . Na subtilumų subtilumas tas mūsų pastojimas ax.gif
kaip norėčiau nulėkt pas gydytoją ir pasitikrint smile.gif bet deja eilės po mėnesį

Tikrai gydytoja nieko nepasakys, nes nieko nepatys. Juolab, jei ir testas nieko nerodo. Jei vėluoja mmm 3 dienas, tai NT jau turėtų rodyti.
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2014 05 11, 20:16)
Reikia ir man patarimo..gal cia sterisuoni be reikalo, bet savijauta kazkokia durna  doh.gif  mm buvo 04 25.  Sitas reikalas  smileysex.gif kada ale galeciau pastoti buvo  04 27-28 ir  05 02. Ciklas pas mane nera pastovus 27-30 dienu paprastai. bet reikalas tame kad dabar keistai jauciuosi, ant surumo patrauke, mieguistesne esu, ir krutine skausminga ir dydziu padydejo  blink.gif  Sian pasidariau nestumo testa, nieko..sakau sakau gal vaidenasi, bet ko tais neramu paliko  g.gif

Gali būti, kad organizmas taip sureagavo į artėjančią/vykstančią ovuliaciją 4u.gif

QUOTE(lapeliukas @ 2014 05 11, 22:02)
Pasidariau testa ka tik, t.y. vakare - na ir nieko jis man nerodo, apart neaiskios antros linijos, kuri mano manymu tik zyme likus isgaravus slapimui. Paskutines mmm buvo 04.11, o ciklas 28-30 d. Patarkit man kas nors ar dar tiketis ar ne ?

Taip galima tikėtis 4u.gif Ovuliacija nesekta, todėl neaišku kada ji vyko, gal vėlavo, plius jei implantacija po to vėlyva - todėl realu, kad testas ryškės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2014 05 12, 08:53)
Gali būti, kad organizmas taip sureagavo į artėjančią/vykstančią ovuliaciją 4u.gif

Viliuosi kad taip ir yra smile.gif idomu tik kiek tesis tokia kvaila busena ..viska butu nieko bet krutine tai tokia tikrai kaip laukciuosi doh.gif
Atsakyti
Aš tai jau kelintą ciklą pastebėjau, kad labai daug "nėštumo" požymių gali būti ir PMS požymiai smile.gif Man pvz prieš kiekvienas mm pastaruoju metu ir pykina, ir virškinimas stoja, ir krūtinę maudžia (ko ankščiau niekada nebūdavo), ir kaip sakot tai karšta, tai šalta, galva svaigsta, pilve lyg raiščius tempia smile.gif Bet sakau, jau gal trečią ciklą taip, ir atrodo kad blyyn niekada taip nebuvo, tai tikriausiai užkibus būsiu biggrin.gif Bet jau dabar įsitikinau, kad pirmas nėštumo požymis visu pirma yra mm nebūvimas ir paskui teigiamas NT smile.gif O simptomų ieškojimas kažkaip būrimas iš kavos tirščių smile.gif Tad linkiu visoms greičiau išvysti II 4u.gif
Atsakyti
Kai prisigalvoji tai tikrai, sio ryto nt irgi nieko nerode, dariau Bitute. Uztai bt 37,0 pries kelias d buvo 36,8. As tik viena karta turejau santykiu praeita men tai jei ovuliacija velesne , vadinas spermiukai kokias 4 - 5 d lauke jos biggrin.gif kas nzn ar realu lb. O jei ir velyva implantacija..vistiek gal ka rodytu NT. Zuuresim kaip cia bus bandysiu siom dienom isibraut pas gydytoja jei nesusirgsiu bent pasakytu, kad arteja mmm nes juk buna kitoms pamato pagal gimda smile.gif kazkaip ten.
Siandien oficialiai 4 d veluoja mmm.
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 05 10, 16:06)
Normalu, jog pilva maudzia nestumo metu, nes auga gimda smile.gif Sveikinu isvydus II smile.gif

Manau, kad sveikinti reiktų tada, kai oficialiai patvirtins gine. smile.gif Nors ir mąstau, jog gali viskas būti kitaip. unsure.gif Tisuog nenusiteikiu geriausiam. Nor šiandien atlikusi dar vieną testa, rezultatą išvydau teigiamą. smile.gif II juostelės. smile.gif Taigi, gali būt jog iš tiesų nestuke.gif Apsilankymas ps gine penktadienį. smile.gif Labai nekantrauju. blush2.gif smile.gif
Atsakyti