Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(Spurgyte123 @ 2014 01 04, 20:16)
sveikos merginos  4u.gif  jau apie metus planuojame vaikeli,bet visos pastangos bevaises.. Apsisprendeme greitgu metu kreiptis i gydytojus,bet va jau apie 3 savaites mane lydi keista savijauta. Jauciuosi labai issekusi,nervinga,mieguista ,labai skauda krutine,spenelius,tiesiog neimanoma priliesti  unsure.gif  daznai lakstau i tuoleta slapintis,o su kitu dalyku sunkiau,uzkieteje viduriai  blush2.gif  beje ir apetitas labai padidejes.. testo dar nesidariau,nes iki menesiniu liko 5 dienos,vyras ragina dar palaukti  schmoll.gif  as jau apimta tokios vilties,kad jau pagaliau bus,tiek ilgai lauktas stebuklelis,bet va siandien eidama i tuoleta uzkupau nemalonu dalyka,siek tiek kraujuko,issigandau,kad tai gali buti menesines.. skaiciau,kad besilaukiant taip nutinka,kad isbega siek tiek kraujuko,bet jos ne tokios gausios kaip menesines ir po keliu dieneliu praeina..tai dabar sedziu itampoje  verysad.gif  laukiu,kol galesiu pasidaryti nestumo testa ,bet taip bijau,kad ir vel teks nusivilti.. gal jums merginos yra buve kasnors panasaus,kaip manote ar gali buti,kad si karta sulauksiu gandru?  blush2.gif

Sveika 4u.gif
jeigu iki mmm liko 5 dienos, tuomet tavo keista savijauta 3 savaites nieko bendro neturi su galimu nestuke.gif ovuliacija pas tave ivyko apytiksliai pries 9 dienas, o tu keistai jautiesi jau 3 savaites.

Galimas nebent toks variantas biggrin.gif tu pastojai praeita cikla, bet budama nestuke sulaukei normaliu mmm (esu girdejusi tokiu dalyku) ir nesupratai, kad esi nestuke.gif tada visi pozymiai butu nestukiniai ir laiku atsirade mirksiukas.gif

Dabartiniu atveju tu negali jausti jokiu nestuke.gif pozymiu, nes tai butu per anksti smile.gif

Pasidaryk testa dabar, ne karve kainuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lapeliukas @ 2014 01 05, 10:29)
Kad peršalimas tai faktas nes gerklę skauda jau normaliai, bet dėl visa kita sugalvojau per naktį, kad jeigu  nestuke.gif  tai vistiek turėtų būti kažkokie simptomai, o kai čia praktiškai jokių.. g.gif teoriškai šiandien 10dpo jei ovuliacija nevėlavo, tai gal jau testas kažką rodytų, bet bijau nusivilti todėl nedarysiu. Antradienį pas daktarę einu, kažin ji pamatytų jau kažką?

Nepamatys tikrai nieko, jeigu butent uzsiraset del nestuke.gif , siulyciau atideti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgyte123 @ 2014 01 04, 20:16)
sveikos merginos  4u.gif  jau apie metus planuojame vaikeli,bet visos pastangos bevaises.. Apsisprendeme greitgu metu kreiptis i gydytojus,bet va jau apie 3 savaites mane lydi keista savijauta. Jauciuosi labai issekusi,nervinga,mieguista ,labai skauda krutine,spenelius,tiesiog neimanoma priliesti  unsure.gif  daznai lakstau i tuoleta slapintis,o su kitu dalyku sunkiau,uzkieteje viduriai  blush2.gif  beje ir apetitas labai padidejes.. testo dar nesidariau,nes iki menesiniu liko 5 dienos,vyras ragina dar palaukti  schmoll.gif  as jau apimta tokios vilties,kad jau pagaliau bus,tiek ilgai lauktas stebuklelis,bet va siandien eidama i tuoleta uzkupau nemalonu dalyka,siek tiek kraujuko,issigandau,kad tai gali buti menesines.. skaiciau,kad besilaukiant taip nutinka,kad isbega siek tiek kraujuko,bet jos ne tokios gausios kaip menesines ir po keliu dieneliu praeina..tai dabar sedziu itampoje  verysad.gif  laukiu,kol galesiu pasidaryti nestumo testa ,bet taip bijau,kad ir vel teks nusivilti.. gal jums merginos yra buve kasnors panasaus,kaip manote ar gali buti,kad si karta sulauksiu gandru? 

Kaip jau Bastete jum atsake- nebent pastojot praeita cikla, kitaip simptomai ne del nestumo, nes jiem paprasciausiai per anksti... Ovuliacija vyksta apie 15 dienu pries mmm (tai iki jos tikrai neimanoma pastot), po ovuliacijos jei kiausinelis buna apvaisinamas, jis implantuojasi tarp 6-12 dienu po apvaisinimo. Po implantacijos pradedamas gaminti hCG (nestumo hormonas), kelios dienos po implantacijos jis kraujyj pakyla pakankamai, kad pradetu issiskirti i slapima- ko pasekoje nestumo testo antra juostele pakeicia spalva. Nestumo simptomai organizme atsiranda taippad deka hCG, kas reiskia, kad jie taippat pasijaucia tik po implantacijos ir dazniausiai apie 5-6 nestumo savaite (pora savaiciu po turejusiu buti mmm). Tai tiek apie tuos simptomus.

Del pakraujavimo, kadangi tai vyksta pries mmm data- linkiu, kad tai butu implantacinis kraujavimas. Kaip minejau auksicau- po implantacijos kelios deinos jautrus testai jau pradeda reaguoti, tai luktelkit kelias dienas ir lauksim rezultatu 4u.gif

QUOTE(lapeliukas @ 2014 01 05, 10:29)
kad jeigu  nestuke.gif  tai vistiek turėtų būti kažkokie simptomai, o kai čia praktiškai jokių.. g.gif teoriškai šiandien 10dpo jei ovuliacija nevėlavo, tai gal jau testas kažką rodytų, bet bijau nusivilti todėl nedarysiu. Antradienį pas daktarę einu, kažin ji pamatytų jau kažką?

o jus nekantruoles nekantruoles biggrin.gif
implantacija vyksta 6-12DPO, tai jei si menesi pastojot- implantacija dar gali but net neivykus mirksiukas.gif tas pats su nestumo testais, net jautriausi daug kam iki mmm dienos ar net iki jom veluojant nerodo, labai mazai kam NT sureaguoja PRIES mmm, taip, kad apsisarvuokit kantrybe ir laukit mmm dienos, tada nereiks nervintis del rezultatu, kuriais net negalima pasitiket mirksiukas.gif
Del nestumo simptomu- dauguma kurios tikrai pastoja, ta menesi jokiu simptomu tap ir nejaucia. O ir pirmi nestumo simptomai labai panasus i pms simptomus, tai sunku juos ir atpazint. Tikri nestumo simptomai (pykinimai, i tualeta lakstymai, silpnumas, nuovargis ir pan) pasijaucia tik apie 5-6 nestumo savaite (tai apie 2 sav po turejusiu buti mmm). Pats pirmas nestumo simptomas- mmm nebuvimas- taip, kad kantrybes ir luktelkit iki mmm datos 4u.gif
Atsakyti
Bet tai kur mum daugiau nuleist garą negu čia? biggrin.gif Teoriškai 4 dienos iki mm. Vis dar pykina savotiškai. Pramazinau aš tą vizitą pas gydytoją nes kažkokiu stebuklingu būdu nusistačiau žadintuvą ne 6, o 8 . Man ne tik dėl nestuke.gif , o profilaktiškai nes jaučiu, kad pienligė pasibeldė.. unsure.gif
P.s. gal kas turit temą po ranka apie ją ir galit numesti linką?
Atsakyti
Sveikos merginos, na ka visa savaitgali negalejau ramei nusedeti, vis galvoje kirbejo mintis tai laukiuos ar ne biggrin.gif dar ir vyro klausimai kaip jauties? Gal kokius pozymius pradejai jaut?... Na tai ka susizinojau kad mano mieste atlieka hcg tyrima. Tad siandien is pacio ryto nulekiau pasidaryti. Tik va atsakymu reiks palaukt iki ketvirtadienio, kol pareis is vilniaus... Ech jau nebesulaukiam atsakymu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugilee @ 2014 01 06, 09:47)
Sveikos merginos, na ka visa savaitgali negalejau ramei nusedeti, vis galvoje kirbejo mintis tai laukiuos ar ne biggrin.gif dar ir vyro klausimai kaip jauties? Gal kokius pozymius pradejai jaut?... Na tai ka susizinojau kad mano mieste atlieka hcg tyrima. Tad siandien is pacio ryto nulekiau pasidaryti. Tik va atsakymu reiks palaukt iki ketvirtadienio, kol pareis is vilniaus... Ech jau nebesulaukiam atsakymu... 4u.gif

būtinai pranešk smile.gif o tai požymiu ar jauti kažkokius? smile.gif
Papildyta:
Mano pirmieji požymiai pirmojo nėštumo buvo sapnai. Žuvis ir viščiukai. Niekada šių dalykų nesapnuoju, tada sapnavau ir viskas pasidarė aišku, taip ir įvyko. O daugaiu, tai kaip ir minėjo merginos, sunku pasakyti, ar tai pms ar požymiai iki mmm, na gal tik kažkas vibravo pilvo apačioje nuo 8DPO maždaug, susitraukinėjo lyg, labai įstrigo kažkaip blush2.gif
O dabar, visai nesenai sapnavau žuvį, tai ryte tiek juokiausi lotuliukas.gif negali būti šį mėn, nieko neveikėm net lotuliukas.gif ir jau sekančią dieną nuveikėm, nesaugių apturėjom bijau.gif tada susimąsčiau gal kažką vis gi prognozavo sapnas... Ir dar po kelių dienų tie viščiukai doh.gif lotuliukas.gif tai dabar mmm kaip laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 01 06, 11:43)
Mano pirmieji požymiai pirmojo nėštumo buvo sapnai. Žuvis ir viščiukai. Niekada šių dalykų nesapnuoju, tada sapnavau ir viskas pasidarė aišku, taip ir įvyko. O daugaiu, tai kaip ir minėjo merginos, sunku pasakyti, ar tai pms ar požymiai iki mmm, na gal tik kažkas vibravo pilvo apačioje nuo 8DPO maždaug, susitraukinėjo lyg, labai įstrigo kažkaip  blush2.gif 
O dabar, visai nesenai sapnavau žuvį, tai ryte tiek juokiausi  lotuliukas.gif  negali būti šį mėn, nieko neveikėm net  lotuliukas.gif ir jau sekančią dieną nuveikėm, nesaugių apturėjom  bijau.gif tada susimąsčiau gal kažką vis gi prognozavo sapnas... Ir dar po kelių dienų tie viščiukai  doh.gif  lotuliukas.gif  tai dabar mmm kaip laukiu  biggrin.gif

As pati nieko nesusapnavau, bet kai pranesem apie nestuke.gif mano tevams, mama man sako as sapnavau visciukus lotuliukas.gif tada sako "meldziau, kad mums su vyru butu leliukas", o ne seses ar brolio seimynoms. Jie jau turi vaiku, o is musu senai visi lauke ir mete namiokus lotuliukas.gif

Atsakyti
Sapnuot tij nesapnuoju as, tik kartais jauciu toki silpna maudima pilvo apacioj. Pastebejo kad ir daugiau valgyti pradejau. O del nuovargio tij nezinau, visada buvau miegale biggrin.gif pagrindinis simptomas kad nuo gruodzio 22 nesulaukiu mmm smile.gif
Atsakyti

Del nestumo simptomu- dauguma kurios tikrai pastoja, ta menesi jokiu simptomu tap ir nejaucia. O ir pirmi nestumo simptomai labai panasus i pms simptomus, tai sunku juos ir atpazint. Tikri nestumo simptomai (pykinimai, i tualeta lakstymai, silpnumas, nuovargis ir pan) pasijaucia tik apie 5-6 nestumo savaite (tai apie 2 sav po turejusiu buti mmm). Pats pirmas nestumo simptomas- mmm nebuvimas- taip, kad kantrybes ir luktelkit iki mmm datos 4u.gif
[/quote]

na man veluoja mm 3 dienos -testas teigiamas šiandien ,tačiau pilvo maudimas pykinimas betkokiu dienos metu ir apetito padidejimas tarkim labai noriu riešutų man tai sukėlė įtarima kadangi nesu jų mėgėja , ir labai sūriai druskos deduos daugiau į salotas nei reikėtų doh.gif šie simptomai be visų kitų pasireiškė daug anksčiau nei pries 3 dienas - jau 5dienos kaip mastau kad kažkas ne taip , pilnai tikejau kad tai pms nes labai panašu doh.gif tačiau dabar esu wub.gif šoke nuostabiam šoke wub.gif nestuke.gif

ankstesnius teigiamus testus su mažyliais pamačiau likus 3 dienom iki mm ...
Atsakyti
Man tai atrodo, kad pastoviai pykintų, ypač kai ką užvalgau. gal čia tebūnie ir pms, bet..užmačiau rytoj vietą po pietų ir dar pas naują daktarę tai išbandysim ją, reikės kuo pasiskųst kitu, kad pažiūrėtų echoskopu nes šiaip manau tikrai nežiūrės nes net testas nėra teigiamas, o vien tik mano įsivaizdavimas smile.gif
dar prisiskaičiau kitose temose, kad buvo kam ir 4 sav nėštumą pamatė, ta prasme ne patį vaisių bet, kad ir taškiuką juodą ar pūslytę. O ir šiaip jeigu yra nėštumas tai kažkas su gimda pasikeičiau, nes rašė čia moterys,kad tarkim pasakydavo gydytoja, kad visko gali būt jog nėščia jūs nes gimda pasikeitus.
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2014 01 06, 17:59)
Man tai atrodo, kad pastoviai pykintų, ypač kai ką užvalgau. gal čia tebūnie ir pms, bet..užmačiau rytoj vietą po pietų ir dar pas naują daktarę tai išbandysim ją, reikės kuo pasiskųst kitu, kad pažiūrėtų echoskopu nes šiaip manau tikrai nežiūrės nes net testas nėra teigiamas, o vien tik mano įsivaizdavimas  smile.gif 
dar prisiskaičiau kitose temose, kad buvo kam ir 4 sav nėštumą pamatė, ta prasme ne patį vaisių bet, kad ir taškiuką juodą ar pūslytę. O ir šiaip jeigu yra nėštumas tai kažkas su gimda pasikeičiau, nes rašė čia moterys,kad tarkim pasakydavo gydytoja, kad visko gali būt jog nėščia jūs nes gimda pasikeitus.

Man puslyte pamate kai buvo 4sav. ir 3 dienos. Nuejau tik pamacius teigiama testa, kuris pasirode mmm veluojant 4 dienoms
Atsakyti
Motiejuss, ar Jums galu gale pavyko? wub.gif wub.gif
Nemačiau nei vaiduokliukų temoje testuko, nei OT gadintojų...galvojau nuleidote rankas 4u.gif
Didžiausios sekmės 4u.gif wub.gif
Kada turėjo būti mmm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramelcandy: 06 sausio 2014 - 18:03
QUOTE(motiejuss2 @ 2014 01 06, 16:53)
šie simptomai be visų kitų pasireiškė daug anksčiau nei pries 3 dienas - jau 5dienos kaip mastau kad kažkas ne taip , pilnai tikejau kad tai pms nes labai panašu  doh.gif tačiau dabar esu  wub.gif šoke nuostabiam šoke  wub.gif  nestuke.gif

sveikinu 4u.gif labai uz jus dziaugiuosi wub.gif nes pamenu as jus is lapkritinuku pasnekesiu, vis pagalvodavau, kazin kaip sekas, o va ir uzmaciau saunias naujienas wub.gif
Atsakyti