Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai...

QUOTE(lapeliukas @ 2014 01 07, 18:31)
Aš galvojau gausiu atsakymą pas ginę, bet..neužsiminiau net apie nėštumą galimą nk, nes ir nauja gydytoja. Paėmė tik tepinėlį dėl gimdos kaklelio vėžio nes pagal programą galimas nemokamai. Žiūrėjo žiūrėjo echoskopu vaginaliniu kažkaip ilgai, bet tik pasakė, kad padidėjusi dešinė kiaušidė. Nusiuntė 22 d darytis echoskopo, kuris daugiau matys nes šitas jos prastesnis. Šiaip galvoju jeigu būtų nėštumas tai per mažas, kad pamatytų ? Nes iki mm dar 2 dienos. Aš buvau gal prieš kokius tris mėnesius ir žiūrėjo per tą gerą echoskopą, sakė, kad sveika esu. Ar gali taip greitai kažkas pasikeist ?  verysad.gif  dabar jau visai liūdna pasidarė.

manau dar anksti pirmas vizitas mažiausiai 6sav ..gal vėlyva inplantacija , kt.echo bus aiškuma pilna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-Vakare- @ 2014 01 06, 21:34)
sveikinu  4u.gif  labai uz jus dziaugiuosi  wub.gif  nes pamenu as jus is lapkritinuku pasnekesiu, vis pagalvodavau, kazin kaip sekas, o va ir uzmaciau saunias naujienas  wub.gif

ačiū mergaitės 4u.gif spėju 19 dpo , po giniuko bus aiškiau smile.gif
Atsakyti
Vakar maudė man tą dešinį šoną, tačiau šiandien BT pakilo iki 37,1. Galvoju, kad nebent vėlyva O buvo, nes tada užsitęstų mmm bet ir nieko gero nebūtų nes tik vieną kartą buvo wub.gif . mano Bt pirmoje fazėje palyginti žema būna, 36,4, tai gal čia toks pakilimas ką ir reikštų blush2.gif
Atsakyti
Labas busimos mamytes. Esu cia nauja, tikiuosi priimsite blush2.gif . Nesuprantu kas su manimi darosi. Su vyru pradejome planuoti vaikeli. Mano ciklas labai regulerus kaip laikrodukas. Sausio 2d pradejome kibti I darbus non stop doh.gif . Jau po poros dienu pradejo tempti pilvo apacia, skauda iki sios dienos, buvo pasirode rausvu isskyru. Viena nakti galvojau isprotesiu skrandis pradejo degti, pykint. Vakar mano mielasis nusipirko kebaba galvojau sienom lipsiu kaip smirdejo pradejo tasyti... Tokie pojuciai pirma kart man, net nezinau ka galvoti, nes testukus dar anksti daryt. g.gif kaip manot ar galeciau jau jaust , kad nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke @ 2014 01 09, 12:27)
Labas busimos mamytes. Esu cia nauja, tikiuosi priimsite blush2.gif . Nesuprantu kas su manimi darosi. Su vyru pradejome planuoti vaikeli. Mano ciklas labai regulerus kaip laikrodukas. Sausio 2d pradejome kibti I darbus non stop  doh.gif . Jau po poros dienu pradejo tempti pilvo apacia, skauda iki sios dienos, buvo pasirode rausvu isskyru. Viena nakti galvojau isprotesiu skrandis pradejo degti, pykint. Vakar mano mielasis nusipirko kebaba galvojau sienom lipsiu kaip smirdejo pradejo tasyti... Tokie pojuciai pirma kart man, net nezinau ka galvoti, nes testukus dar anksti daryt.  g.gif kaip manot ar galeciau jau jaust , kad nestuke.gif ?

Aš sakyčiau ankstoka nėštumo požymiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke @ 2014 01 09, 13:27)
Labas busimos mamytes. Esu cia nauja, tikiuosi priimsite blush2.gif . Nesuprantu kas su manimi darosi. Su vyru pradejome planuoti vaikeli. Mano ciklas labai regulerus kaip laikrodukas. Sausio 2d pradejome kibti I darbus non stop  doh.gif . Jau po poros dienu pradejo tempti pilvo apacia, skauda iki sios dienos, buvo pasirode rausvu isskyru. Viena nakti galvojau isprotesiu skrandis pradejo degti, pykint. Vakar mano mielasis nusipirko kebaba galvojau sienom lipsiu kaip smirdejo pradejo tasyti... Tokie pojuciai pirma kart man, net nezinau ka galvoti, nes testukus dar anksti daryt.  g.gif kaip manot ar galeciau jau jaust , kad nestuke.gif ?

Sveika,

Galiu pasakyt man panašiai buvo - kai tik su vyru nusprendėm pradėt "gamint", tai pirmą mėnesį turbūt visus nėštumo požymius "patyriau" ir galų gale sulaukiau mėnesinių biggrin.gif kiek skaičiau internete, kiek žiūrėjau kad ir šitam forume - ypač pirmais bandymais tiek norisi patikėt, kad gavos, jog organizmas pats atrodo iššaukia tuos požymius.. aišku linkiu, kad būtų pavykę iš pirmo karto, bet labai daug vilčių nedėkit, nes paskui būna liūdna/skaudu kai sulauki mėnesinių (bent man taip buvo)
Atsakyti
QUOTE(Mildutte @ 2014 01 09, 13:54)
Sveika,
Galiu pasakyt man panašiai buvo - kai tik su vyru nusprendėm pradėt "gamint", tai pirmą mėnesį turbūt visus nėštumo požymius "patyriau" ir galų gale sulaukiau mėnesinių  biggrin.gif kiek skaičiau internete, kiek žiūrėjau kad ir šitam forume - ypač pirmais bandymais tiek norisi patikėt, kad gavos, jog organizmas pats atrodo iššaukia tuos požymius.. aišku linkiu, kad būtų pavykę iš pirmo karto, bet labai daug vilčių nedėkit, nes paskui būna liūdna/skaudu kai sulauki mėnesinių (bent man taip buvo)

Tai va as ir save dabar gaudau, ar tik nebus cia is to perdidelio noro nestuke.gif g.gif. O kada mergaites galima jau pirma nestumo testa pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke @ 2014 01 09, 14:32)
Tai va as ir save dabar gaudau, ar tik nebus cia is to perdidelio noro  nestuke.gif  g.gif. O kada mergaites galima jau pirma nestumo testa pasidaryt?

Geriausia yra darytis dieną, kai turėtų pasirodyti mėnesinės, arba jau kai vėluoja. Aišku, kai kurios vaiduokliukus pamato iki mėnesinių likus dar kokiom 5 dienom, bet nemaža dalis tokių mažų nėštumų nutrūksta savaime iki mėnesinių, todėl dalis moterų net nežino, kad buvo pastojusios. Čia tokia teorija (tikrai ne mitas).
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 01 09, 14:49)
Geriausia yra darytis dieną, kai turėtų pasirodyti mėnesinės, arba jau kai vėluoja. Aišku, kai kurios vaiduokliukus pamato iki mėnesinių likus dar kokiom 5 dienom, bet nemaža dalis tokių mažų nėštumų nutrūksta savaime iki mėnesinių, todėl dalis moterų net nežino, kad buvo pastojusios. Čia tokia teorija (tikrai ne mitas).

Tada dar 10d nezinomybes doh.gif pameginsiu uz kokiu 5dienwliu pasidaryt tetuka.... Aciu:)
Atsakyti

QUOTE(Neziniuke @ 2014 01 09, 12:27)

manau dar ankstoka pozymiams, bet linkiu kad netrukus Jus aplankytu tikti nestumo pozymiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas! As tai nesupratau bajerio. Vkr vakare velai pasidariau testa ir tikrai per 5 min isryskejo kazkas sviesaus teatineje juosteleje. Bet po to isdziuvo ir nk nebesimato. Siaip snd turi buti mmm,ju dar nera. Pilve gurguliuoja,BT 36.9 vakar buvo 37.1.. krutine pilnesne bet visai neskauda. Sakiau lauksiu jei iki 1dienio neatsieas mmm darysiu dar testa. Nes sitas gal koks brokuoras buvo ar ka. Juk kitom tikrai normaliai vaiduokliauja pries mmm
Atsakyti
QUOTE(lapeliukas @ 2014 01 09, 16:56)
Labas! As tai nesupratau bajerio. Vkr vakare velai pasidariau testa ir tikrai per 5 min isryskejo kazkas sviesaus teatineje juosteleje. Bet po to isdziuvo ir nk nebesimato.  Siaip snd turi buti mmm,ju dar nera. Pilve gurguliuoja,BT 36.9 vakar buvo 37.1.. krutine pilnesne bet visai neskauda. Sakiau lauksiu jei iki 1dienio neatsieas mmm darysiu dar testa. Nes sitas gal koks brokuoras buvo ar ka. Juk kitom tikrai normaliai vaiduokliauja pries mmm

Tokiu laiku (viena diena prieš mmm) testas jau pradeda vaiduokliaut. Bet nebūtinai turi būti ryškus. Pas mane prieš mmm testas net nerodo, o kelios dienos po - pradeda vaiduokliaut (pas mane vėlyva ovuliacija). Pakartokite testą po kelių dienų, jei esat nėščia, juostelė turi ryškėt.

Bet tai aš įtariu, kad namų darbų darėt ir anksčiau, nei kad sausio 2 d., nes jei mmm dabar, tai pastojimas buvo (jei buvo) apie Kalėdas ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergino, grįžtu su savo naujienom. Ir deja ne kokiom. Hcg parodė jog nesilaukiu. Pirmą kartą tiek verkiau per pus antrų planavimo metų... Ech, ryt reiks susiimti į rankas ir galvoti ką toliau daryti, nes mmm vis dar nesulaukiu. O ir po paskutinio vizito pas ginekologa supratau kad ir ji reikia keisti... Taip kad viskas nuo 0... verysad.gif
Atsakyti