Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 24, 21:53)
pakankamai greit gavai kita laika,as maniau jei neislaikai siuo metu tai kitas ant gruodzio galo,viskas bus gerai,ketvirtas kartas nemeluos.....

Tikriausiai Klaipėdoje nėra tokių eilių, kaip Vilniuj. Gal visi skuba prieš žiemą išsilaikyti vairavimą, nes eilės tai doh.gif Aš jau baigiu sąžiningai atlaukt mėnesį smile.gif

Vakar truputį stebėjau regitros aikštelėj egzaminus, tai moteris parkuodamasi 90 laipsnių pratimą užvažiavo ant linijos, bet galutiniame variante pastatė gerai. Tai kaip suprantu, galima parkuojantis užvažiuoti ant linijų?
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 24, 23:20)
Tikriausiai Klaipėdoje nėra tokių eilių, kaip Vilniuj. Gal visi skuba prieš žiemą išsilaikyti vairavimą, nes eilės tai doh.gif  Aš jau baigiu sąžiningai atlaukt mėnesį smile.gif

Vakar truputį stebėjau regitros aikštelėj egzaminus, tai moteris parkuodamasi 90 laipsnių pratimą užvažiavo ant linijos, bet galutiniame variante pastatė gerai. Tai kaip suprantu, galima parkuojantis užvažiuoti ant linijų?

zinoma galima ISSKYRUS T FORMA,tik kuoliuku negalima pajudinti....... ir taisytis gali is keliu kartu,tarkim,jei matai kad neivaziuoji,tai pavaziuoji i prieki ir vel atgal........
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 24, 23:20)
Tikriausiai Klaipėdoje nėra tokių eilių, kaip Vilniuj. Gal visi skuba prieš žiemą išsilaikyti vairavimą, nes eilės tai doh.gif  Aš jau baigiu sąžiningai atlaukt mėnesį smile.gif

Tikrai nera tokiu eiliu.. blink.gif Jei reiktu Vilniuj laikyt as tikriausiai isproteciau jei menesi dabar reiktu laukt perlaikymo doh.gif as ir tai kiekviena diena ziuriu po kelis kartus gal rasiu kazka greiciau blush2.gif Taaaip norisi greiciau baigt su ta regitra viska biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 24, 22:53)
oi mergyt kad apmaudu,uzjauciu tave,pati mokyklini susimoviau zioplai,tai suprantu tave....pakankamai greit gavai kita laika,as maniau jei neislaikai siuo metu tai kitas ant gruodzio galo,viskas bus gerai,ketvirtas kartas nemeluos.....

4u.gif
Vakar biski pavazinejau su M raide, tai praejo depresija. O siaip tai visa sestadieni prazliumbiau doh.gif
Kada tu laikysi ? Mokyklini tau reikia ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Enigma: 25 lapkričio 2013 - 08:53
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 25, 10:51)
Tikrai nera tokiu eiliu..  blink.gif  Jei reiktu Vilniuj laikyt as tikriausiai isproteciau jei menesi dabar reiktu laukt perlaikymo  doh.gif  as ir tai kiekviena diena ziuriu po kelis kartus gal rasiu kazka greiciau  blush2.gif  Taaaip norisi greiciau baigt su ta regitra viska  biggrin.gif
Papildyta:

4u.gif
Vakar biski pavazinejau su M raide, tai praejo depresija. O siaip tai visa sestadieni prazliumbiau  doh.gif
Kada tu laikysi ? Mokyklini tau reikia ane?  mirksiukas.gif

Užuojauta 4u.gif nu bet kai kokią žioplą klaidą iš jaudulio padaro - tai dauguma iš antro karto susiima ir išlaiko. gerai, kad nereik tiek laukt Klaipėdoj...
pas mane kalendoriuj parašyta, kad gruodžio 6 d. saulė tekės 08.23 unsure.gif o Klaipėdoj tai gal dar keletą minučių vėliau.... Nors aušti pradeda jau ir anksčiau, bet pilnai šviesu manau nebus - tai aš tavo vietoj per tą laiką pabandyčiau tamsoj važinėtis... arba pasikeisčiau laiką...
Ir linkiu sėkmės 4u.gif
Aš užsirašiau teoriją laikyt Regitroj 12.07 eksternu, nes su vairavimu mokykloj bus ilga dainelė.... o ir žiema jau grasina ateit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 25 lapkričio 2013 - 09:42
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 25, 10:40)
Užuojauta  4u.gif nu bet kai kokią žioplą klaidą iš jaudulio padaro - tai dauguma iš antro karto susiima ir išlaiko. gerai, kad nereik tiek laukt Klaipėdoj...
pas mane kalendoriuj parašyta, kad gruodžio 6 d. saulė tekės 08.23  unsure.gif  o Klaipėdoj tai gal dar keletą minučių vėliau.... Nors aušti pradeda jau ir anksčiau, bet pilnai šviesu manau nebus - tai aš tavo vietoj per tą laiką pabandyčiau tamsoj važinėtis... arba pasikeisčiau laiką...
Ir linkiu sėkmės  4u.gif
Aš užsirašiau teoriją laikyt Regitroj 12.07 eksternu, nes su vairavimu mokykloj bus ilga dainelė.... o ir žiema jau grasina ateit  doh.gif

Bandysiu tamsoj pasivazinet 4u.gif jau ir uzsirasiau papildomam pravaziavimui gruodzio 5d. is pat ryto 8h thumbup.gif ir siaip varysiu dar su teveliu i aikstele vakarop mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai jau kelinta ryta 7val vaziuoju ir nieko,na tamsu,o ka padarysi,ir aikstelej matosi viskas mirksiukas.gif
Ir vakare esu vaziavus mirksiukas.gif Tik buna sunkiau man orentuotis kur randuos,nes Kaunas ne gimtasis miestas, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 25, 08:51)
  as ir tai kiekviena diena ziuriu po kelis kartus gal rasiu kazka greiciau 

pabandykite pasijungti prie regitros labai anksti ryte, as kai gaudziau laiką, pasijungiau apie puse penkiu ar penkta ryte, bent kelis kartus galejau rinktis tiek dieną tiek valanda, irgi norejau greiciau. o kai jau darbe ziuredau, staigiai nelieka tu tusciu vietu.
siaip, toks patarimas.
ir sekmes jums, as irgi klp laikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 25, 15:41)
Tik buna sunkiau man orentuotis kur randuos,nes Kaunas ne gimtasis miestas, doh.gif

o man ir šviesoj sunku orientuotis, nes Vilnius irgi ne gimtasis, ir šiaip su orientacija ne kas.... blush2.gif kur sako - ten važiuoju... bijau tik kad nelieptų grįžt pačiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 25, 16:32)
o man ir šviesoj sunku orientuotis, nes Vilnius irgi ne gimtasis, ir šiaip su orientacija ne kas.... blush2.gif  kur sako - ten važiuoju... bijau tik kad nelieptų grįžt pačiai  doh.gif

As kad ir kauniske,bet man Silainiai,Viliampole svetima smile.gif ,o kaip tau Donma,dar mokyklinis vairavimo nekvepia??
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 11 25, 16:28)
pabandykite pasijungti prie regitros labai anksti ryte, as kai gaudziau laiką, pasijungiau apie puse penkiu ar penkta ryte, bent kelis kartus galejau rinktis tiek dieną tiek valanda, irgi norejau greiciau. o kai jau darbe ziuredau, staigiai nelieka tu tusciu vietu.
siaip, toks patarimas.
ir sekmes jums, as irgi klp laikiau  4u.gif

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 24, 23:53)
.ketbilietus sprendziant didele galimybe kad pasitaikys vienas prie vieno,bent jau man taip buvo,manau ir tu taturejau galvoj mirksiukas.gif

Gal kas turit ketbilietai.lt likusių kreditų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 25, 18:09)
As kad ir kauniske,bet man Silainiai,Viliampole svetima smile.gif ,o kaip tau Donma,dar mokyklinis vairavimo nekvepia??

Kvepia yra data kaip ir paskirta,bet nezinau,jauciu dar pirksiu vaziuot blush2.gif
Na man tai Silainiai kazkaip labirintu pasaulis g.gif Vakare vaziuojant karta sakau instruktoriui,kur mes randames,sako vis Kaune smile.gif Nes ten gale paciam as visai nesiorentuoju,sukom kazkokiom gatvelem,nu zodziu tiesiogine prasme tamsi naktis doh.gif
Geriausiu atveju mokyklinius turesiu iki Kaledu,o daugiau pratesimas po nauju,bent jau as taip manau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 25 lapkričio 2013 - 19:20