QUOTE(jurguze @ 2013 11 26, 18:05)
Sveikinimai išlaikiusioms, o aš pasuoju... Gana man arba reikia daryt pertrauką nuo visko...
Tikiu, kad tai tik emocijos, kurios anksčiau ar vėliau praeis
Aš irgi pradėjau rugpjūtį, išvažinėjau beveik visas nemokamas pamokas ir padariau pertrauką iki spalio - grįžau į darbą, naujas skyrius, milijonas darbų - užmečiau, nes ir meilės vairavimui nepajutau. Spalio mėn. nusprendžiau baigti tai, ką pradėjau - pradėjau važiuoti su nauju instruktorium ir po pirmų dviejų kartų viską norėjau mesti ar bent jau pereiti ant automato - važiuodavau nuo 16:30, per pačius Vilniaus kamščius ir po tų 2 kartų sau sakiau, kad nė velnio man tos mašinos nereikia, tiek metų be jos nugyvenau, nugyvensiu ir dar, nes mano nervai man brangiau kainuoja. Stresas buvo toks (automobilis buvo kitas, jis nuolat geso, o važiuodama su ankstesniu automobiliu beveik niekad negesau, nors instruktorius nuolat duodavo velnių, kad per greitai atleidžiu sankabą), kad sakiau - niekad nevažiuosiu automobiliu, kai nėra būtina, kai gali nuvažiuoti visuomeniniu transportu. Dabar jau geriau - aikštelėje kaip ir viskas gerai, bet per mokyklinį egzaminą sugebėjau atsiremti į posūkio gairelę, nes jos nemačiau - sukausi aplink ankstesnę ir kai atsisukau per petį pažiūrėti, išsižiojau, iš kur atsirado dar viena

. Tiesa, net nebuvo pikta - labiau juokinga, kad sugebėjau taip susimaut, nes mokydamasi gal tik kartą gairelę buvau numušusi ir tai, kai taisiausi, norėdama idealiai auto pastatyti lygiagrečiame parkavime

. Su miestu bėdos - ir sureaguoti nespėju, ir pavarą pažeminti, na bet mesti/atidėti neketinu - tiesiog jau per daug į tai suinvestuota, o iš patirties galiu pasakyti, kad po ilgesnės pertraukos vėl mokaisi, kaip iš naujo, todėl atitinkamai vėl atitinkamai investuoji. Tad dantis sukandus, reikia eiti į priekį - nors laiks nuo laiko pagalvoji, koks velnias nešė į tą galerą
Na, nebent turit su kuo važinėti ir tobulinti įgūdžius su M raide - aš galiu važinėti tik nemokamoj aikštelėj su drauge, tad tikiuosi, kad taip, kaip "prisijaukinau" aikštelę, gal kada nors prisijaukinsiu ir miestą