Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Victorious @ 2013 11 26, 18:13)
Super. Sveikinimai thumbup.gif

Smagu,super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 11 26, 18:16)
kas nutiko unsure.gif

Aikštelėj išvažiuodama iš t formos sankryžos užkliudžiau paskutinį bokštelį. verysad.gif Pykstu ant savęs, nes šitas pratimas man būdavo pats lengviausias, visada pavykdavo. Mano instruktorius jau griebias už galvos. Visi nevykėle laiko, pasitikėjimo jau nulis. Tiek nervų ir pinigų sugadinta. Matyt, pervargimas ir nuolatinė įtampa daro savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 26 lapkričio 2013 - 17:28
QUOTE(jurguze @ 2013 11 26, 17:05)
Sveikinimai išlaikiusioms, o aš pasuoju... Gana man arba reikia daryt pertrauką nuo visko...

O kas jums nesiseka vairuojant? Aikštelė ar miestas labiau?
Man irgi pavyko ne iš pirmo karto. Labiausiai žlugdo tai, kad Vilniaus regitroj reikia mėnesį laukt perlaikymo, o per tą mėnesį nevairuojant daug kas pasimiršta. Aš dieną prieš egzaminą vėl perstudijavau KET knygelę, žiūrėjau youtube vaizdo įrašus regitros maršrutų. Vėl pirkau papildomas pamokas. Nemeskit, jei tikrai jums reikia teisių smile.gif apie savo vairavimą tai galiu pasakyti, kad įdėjau labai daug darbo, kainavo daug nervų, bet dabar džiaugiuosi rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 26, 18:34)
O kas jums nesiseka vairuojant? Aikštelė ar miestas labiau?
Man irgi pavyko ne iš pirmo karto. Labiausiai žlugdo tai, kad Vilniaus regitroj reikia mėnesį laukt perlaikymo, o per tą mėnesį nevairuojant daug kas pasimiršta. Aš dieną prieš egzaminą vėl perstudijavau KET knygelę, žiūrėjau youtube vaizdo įrašus regitros maršrutų. Vėl pirkau papildomas pamokas. Nemeskit, jei tikrai jums reikia teisių smile.gif  apie savo vairavimą tai galiu pasakyti, kad įdėjau labai daug darbo, kainavo daug nervų, bet dabar džiaugiuosi rezultatu.

Tas ir yra, kad man aikštelė visada buvo be problemų...
Atsakyti
Sveikinu,kas islaike thumbup.gif ir puikiai suprantu,kas nori daryt pertrauka,nes pati taip jauciuos,kuo toliau,tuo labiau suprantu,kad vairavimas ne man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 26 lapkričio 2013 - 17:50
Ačiū visoms už sveikinimus ir sėkmės egzaminuose 4u.gif egzamine koją labai kiša jaudulys. Iš to jaudulio visokių kvailų klaidų padarom. Bet, jei nepavyksta iš pirmo, pavyks iš antro, jei ne iš antro, pavyks iš trečio karto išlaikyti. Viskas bus gerai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 26, 17:43)
Atkeliauju su šviežiais įspūdžiais! Regitra įveikta thumbup.gif  thumbup.gif  belieka sulaukti  vairuotojo pažymėjimo  smile.gif  toks geras jausmas, super.
Kai jau grįžom į regitros kiemelį, sustojau, o egzaminuotojas kažką ten žymisi lape, nieko nesako. Užklausiau ar išlaikiau (nors tikrai žinojau, kad išlaikiau), tai murmėdamas atsakė, kad išlaikiau. Visai be nuotaikos toks. Pasakė kokių klaidelių padariau, bet ir pagyrė, kad visumoj viskas gerai smile.gif  Klaidos buvo, kad važiavau dalį kelio su ilgosiomis šviesomis, nesuprantu, kaip jos ten įsijunge, turbūt, kai perjunginėjau posūkius, tai važiuojant sako persijunk į trumpąsias doh.gif paminėjo, kad mažai žiuriu į prietaisų skydelį, o tik į spidometrą. Vieną kartą labai pirmą bėgį uždrožiau smile.gif ir vienoje nereguliuojamoje sankryžoje labai pasimečiau, kai pasakė čia apsisuksim, o aš nebežinau ar čia vietoj ratu suktis ar ką. Tai aš sugalvojau pasukti į kairę, ten tokia, kaip aikštelė, bet ir gatvė kartu, apsisukau ir viskas liuks smile.gif

Nuosirdziai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Baltas pavydas blush2.gif as laukiu ziauriai savo antrojo bandymo... Is kelinto karto iveikei regitra?
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2013 11 26, 18:28)
Aikštelėj išvažiuodama iš t formos sankryžos užkliudžiau paskutinį bokštelį. verysad.gif Pykstu ant savęs, nes šitas pratimas man būdavo pats lengviausias, visada pavykdavo. Mano instruktorius jau griebias už galvos. Visi nevykėle laiko, pasitikėjimo jau nulis. Tiek nervų ir pinigų sugadinta. Matyt, pervargimas ir nuolatinė įtampa daro savo.

Oi kaip suprantu tave.. As dar is po sestadienio neatsigaunu. doh.gif nepasiduodam! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 26, 19:59)
Nuosirdziai sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Baltas pavydas  blush2.gif  as laukiu ziauriai savo antrojo bandymo... Is kelinto karto iveikei regitra?

Ačiū 4u.gif išlaikiau iš antro karto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 26, 20:45)
Ačiū 4u.gif  išlaikiau iš antro karto smile.gif

pirmą kartą, kai neišlaikiau irgi pražliumbiau visą dieną, galvojau nieko nemoku. Bet tai tik skatina kitą kart nesusimaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 11 26, 18:05)
Sveikinimai išlaikiusioms, o aš pasuoju... Gana man arba reikia daryt pertrauką nuo visko...

Tikiu, kad tai tik emocijos, kurios anksčiau ar vėliau praeis smile.gif
Aš irgi pradėjau rugpjūtį, išvažinėjau beveik visas nemokamas pamokas ir padariau pertrauką iki spalio - grįžau į darbą, naujas skyrius, milijonas darbų - užmečiau, nes ir meilės vairavimui nepajutau. Spalio mėn. nusprendžiau baigti tai, ką pradėjau - pradėjau važiuoti su nauju instruktorium ir po pirmų dviejų kartų viską norėjau mesti ar bent jau pereiti ant automato - važiuodavau nuo 16:30, per pačius Vilniaus kamščius ir po tų 2 kartų sau sakiau, kad nė velnio man tos mašinos nereikia, tiek metų be jos nugyvenau, nugyvensiu ir dar, nes mano nervai man brangiau kainuoja. Stresas buvo toks (automobilis buvo kitas, jis nuolat geso, o važiuodama su ankstesniu automobiliu beveik niekad negesau, nors instruktorius nuolat duodavo velnių, kad per greitai atleidžiu sankabą), kad sakiau - niekad nevažiuosiu automobiliu, kai nėra būtina, kai gali nuvažiuoti visuomeniniu transportu. Dabar jau geriau - aikštelėje kaip ir viskas gerai, bet per mokyklinį egzaminą sugebėjau atsiremti į posūkio gairelę, nes jos nemačiau - sukausi aplink ankstesnę ir kai atsisukau per petį pažiūrėti, išsižiojau, iš kur atsirado dar viena biggrin.gif . Tiesa, net nebuvo pikta - labiau juokinga, kad sugebėjau taip susimaut, nes mokydamasi gal tik kartą gairelę buvau numušusi ir tai, kai taisiausi, norėdama idealiai auto pastatyti lygiagrečiame parkavime smile.gif . Su miestu bėdos - ir sureaguoti nespėju, ir pavarą pažeminti, na bet mesti/atidėti neketinu - tiesiog jau per daug į tai suinvestuota, o iš patirties galiu pasakyti, kad po ilgesnės pertraukos vėl mokaisi, kaip iš naujo, todėl atitinkamai vėl atitinkamai investuoji. Tad dantis sukandus, reikia eiti į priekį - nors laiks nuo laiko pagalvoji, koks velnias nešė į tą galerą doh.gif

Na, nebent turit su kuo važinėti ir tobulinti įgūdžius su M raide - aš galiu važinėti tik nemokamoj aikštelėj su drauge, tad tikiuosi, kad taip, kaip "prisijaukinau" aikštelę, gal kada nors prisijaukinsiu ir miestą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornflake: 26 lapkričio 2013 - 20:57
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 25, 09:51)
Tikrai nera tokiu eiliu..  blink.gif  Jei reiktu Vilniuj laikyt as tikriausiai isproteciau jei menesi dabar reiktu laukt perlaikymo  doh.gif  as ir tai kiekviena diena ziuriu po kelis kartus gal rasiu kazka greiciau  blush2.gif  Taaaip norisi greiciau baigt su ta regitra viska  biggrin.gif
Papildyta:

4u.gif
Vakar biski pavazinejau su M raide, tai praejo depresija. O siaip tai visa sestadieni prazliumbiau  doh.gif
Kada tu laikysi ? Mokyklini tau reikia ane?  mirksiukas.gif

vakar islaikiau mokyklini,nu biskiuka pikta buvau ant saves,nes keliose vietose suzioplinejau,bet visumoj rezultatas jau yra,lauke regitra,o nervu jau mazai like,nezinau kaip iskesiu tuos regitros neislaikymus.....
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 25, 10:40)
Užuojauta  4u.gif nu bet kai kokią žioplą klaidą iš jaudulio padaro - tai dauguma iš antro karto susiima ir išlaiko. gerai, kad nereik tiek laukt Klaipėdoj...
pas mane kalendoriuj parašyta, kad gruodžio 6 d. saulė tekės 08.23  unsure.gif  o Klaipėdoj tai gal dar keletą minučių vėliau.... Nors aušti pradeda jau ir anksčiau, bet pilnai šviesu manau nebus - tai aš tavo vietoj per tą laiką pabandyčiau tamsoj važinėtis... arba pasikeisčiau laiką...
Ir linkiu sėkmės  4u.gif
Aš užsirašiau teoriją laikyt Regitroj 12.07 eksternu, nes su vairavimu mokykloj bus ilga dainelė.... o ir žiema jau grasina ateit  doh.gif

tu pasiskaityk savo sutarti,ar tikrai praslinksi be mokyklinio teorijos,pas mane sutarti buvo punktas ,kad jei mokiniesi ju mokykloj tai privalai ir mokyklini egza issilaikyti...i regitra uzsiregistravau su mokyklos pazimejimu,bet jei pries tai diena buciau mokyklinio neislaikius ,buciau turejus kad ir regitra islaikius dar ir mokyklini po visko laikyti (vien laika taupydama registravaus i regitra dar nezinodama ar mokyklinis pasiseks,nes su M raide skubejau vazinet)
QUOTE(jurguze @ 2013 11 26, 18:28)

eik tu,suprantu tave,mes cia dauguma tu pinigu prikise belekiek,man ir jau nervai nebelaiko,vyrui sakau teisias tai turesiu,bet per tas teisias mano gyvenimas sutrumpejo maziausiai kokiais penkiais metais.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 26, 20:47)
Ačiū 4u.gif  išlaikiau iš antro karto smile.gif

Saunuole 4u.gif Sveikinimai 4u.gif

manes pirmasis Regitros bandymas jau si sestadieni laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 11 26, 17:05)

4u.gif
QUOTE(Donma @ 2013 11 26, 17:50)
Sveikinu,kas islaike thumbup.gif ir puikiai suprantu,kas nori daryt pertrauka,nes pati taip jauciuos,kuo toliau,tuo labiau suprantu,kad vairavimas ne man verysad.gif

4u.gif Mergaitės -- nepasiduokit! Jei vilnietės -- gal kada kavukės galim susibėgt -- įpūsčiau pasitikėjimo mirksiukas.gif

QUOTE(babrusia @ 2013 11 27, 10:03)
Saunuole 4u.gif Sveikinimai 4u.gif

manes pirmasis Regitros bandymas jau si sestadieni laukia unsure.gif

Viskas yra ir bus OK! Aukščiau nosiuką!
Atsakyti