Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 21, 16:56)
is kokio tu miesto?kazkaip pasirode kad apie mano mokykla sneki...nes pas mane mokykloj dazniausiai taip pat egzamina reikia laikyti pas VM savininka,ir jis siltas zmogus,isimties atveju galima patekti pas kita,bet tai buna labai retai (nu as patekau,ne pas ta savininka) TIESIOG IDOMU KOKIAM MIESTE TU?

Klaipeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 21, 18:39)
Klaipeda  ax.gif

siandien zengtas dar vienas zingsnelis i prieki-isilaikiau Regitroje teorija,dabar sunkiausias etapas-susidoroti su vairavimu.
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 22, 15:24)
siandien zengtas dar vienas zingsnelis i prieki-isilaikiau Regitroje teorija,dabar sunkiausias etapas-susidoroti su vairavimu.

o, sveikinu 4u.gif gal dabar pasitikėjimo daugiau atsiras 4u.gif

kaip tik galvoju ko niekas nieko nebepasigiria ir nebepasiguodžia čia....
kaip suprantu, mokykloj vairavimo dar nelaikėt, tai čia apeinant mokyklą išsilaikėt Regitrą? aš kaip tik galvoju ką daryt su teorija. Norisi greičiau ją išsilaikyt kad neužsimirštų, nes su vairavimu jaučiu ilgai dar vargsiu....
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 22, 15:24)

Sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 22, 14:28)
o, sveikinu  4u.gif  gal dabar pasitikėjimo daugiau atsiras  4u.gif

kaip suprantu, mokykloj vairavimo dar nelaikėt, tai čia apeinant mokyklą išsilaikėt Regitrą? aš kaip tik galvoju ką daryt su teorija. Norisi greičiau ją išsilaikyt kad neužsimirštų, nes su vairavimu jaučiu ilgai dar vargsiu....

Aciu smile.gif ,oi stresas buvo,rankos drebejo...nuejau su atestatu vidurines,uzteko,nes vairavimo mokyklinio neisilaikiusi,ir dar man negreitai tai manau.po mokyklinio,kol neusigulejo uzsiregistravau,ir pavyko.bent ties siuo dalyku galiu atsipusti,kad klausimai butu buve sunkus tikrai nepasakysiu,tik klaidinantys-atrodo nepasirinksi ta varianta gali but klaida,pasirinksi tp.su jais ir padariau klaidu,bet dziaugiuosi...eina ten konvejeriu,norejosi pamatyti kaip aiksteleje sekesi,viena panele greit grizo isilaikiusi,buvo kad akyse aiksteleje susimove,paskui automobili isvaziavome i gatve su mintimi,kad pavaziuosime paskui paziuret trasos-susimove ties antru sviesaforu....bent susipazinau su bendru vaizdu kaip vyksta,teorija tik smulkmenele,su tuo kas vyksta,ja (teorija) pasedejus prie ketbilietai.lt tikrai isilaikysite smile.gif,nors tikrai savo teorijos destytoju nebuvau patenkinta,idejus savo pastangu rezultatas yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 11 22, 14:24)

Sveikinu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 22, 14:28)

Regitra rytoj manes laukia bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 22, 16:33)
Sveikinu  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Regitra rytoj manes laukia  bijau.gif

oj, nu sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ko gero aš irgi darysiu kaip verbus, nes panašios nuotaikos..... o tai Jums dabar nebereikia ir mokyklinio vairavimo, kaip suprantu? mokotės kiek norit ir tada registruojatės vairavimui regitroj be mokyklos baigimo pažymos?
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 22, 16:39)
oj, nu sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ko gero aš irgi darysiu kaip verbus, nes panašios nuotaikos..... o tai Jums dabar nebereikia ir mokyklinio vairavimo, kaip suprantu? mokotės kiek norit ir tada registruojatės vairavimui regitroj be mokyklos baigimo pažymos?

Kad negalima praktinio vairavimo Regitroj laikyt be mokyklos baigimo pazymejimo, ar klystu as? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 22, 16:39)
oj, nu sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne,manau mokyklinis vairavimo reikalingas,nes mokyklos pazymejimo ten baigimo reikia.siaip ar taip vairuoti dar mokintis ir mokintis,bet svarbu su teorija jau baigta smile.gif
Atsakyti
Man, kai laikiau regitroj egzamina, mokyklos baigimo pazymejimo net neprase g.gif ir sarase,kuriuos dokumentus reikia pateikti per egzamina, nera lygtais pamineta, kad reikia pateikti. Gal kas geriau zino?
Atsakyti
verbus ,saunuole ,dabar gali su seimos instruktoriumi vazineti....

del mokyklos baigimo ir regitros,man rodos privalomas mokyklinis vaziavimas,nes po jo skaitos kad baigiai mokykla....regitroj bandziau registruotis,tai buvo klausimas kuria mokykla baigiau - toliau nebezymejau,nezinau ar butu rode kad baigiau as ta mokykla,ar butu dar ne neleide registruotis.....

ENIGMA,kazkaip atrodo kad ryt islaikysi tu mirksiukas.gif lauksim naujienu is taves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2013 11 22, 18:19)
Kad negalima praktinio vairavimo Regitroj laikyt be mokyklos baigimo pazymejimo, ar klystu as?  blink.gif

tai kad klystat.... blush2.gif man net mokyklos administratorė pasakė, kad galiu "apeiti" mokyklą, nors ir mokausi čia, ir nebaigus iškart laikyti teoriją regitroj - ten užtenka kad baigei vidurinę... kaip eksternu gaunasi. parašyta ir regitros puslapy tas. o vat dėl vairavimo nesu tikra g.gif užtat ir klausiu. kažką ji man susakė, kad aš ir diplomą turiu, tai gal tada galima ir vairavimą laikyt be mokyklos pažymėjimo mastau.gif bet nelabai supratau šito momento, reiks dar pasiaiškint...
ENIGMA, KAIP EGZAS???? victory.gif
(Klaipėda - mano gimtasis miestas, galvoju jei Vilniuj niekaip neišsilaikysiu - nes žiauriai painu man čia viskas... - gal Klaipėdoj važiuot laikyt?)
Papildyta:
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 22, 20:42)
Man, kai laikiau regitroj egzamina, mokyklos baigimo pazymejimo net neprase g.gif  ir sarase,kuriuos dokumentus reikia pateikti per egzamina, nera lygtais pamineta, kad reikia pateikti. Gal kas geriau zino?

o čia kai praktinį laikėt? ar teoriją?
P.S. Pastudijavau Regitros psl - tai atrodo kad taip ir yra: teoriją galima išsilakyti be mokyklos baigimo, o praktikai jau reikia būt baigus mokyklą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 23 lapkričio 2013 - 10:36