Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(verbus @ 2013 11 27, 16:24)
as baidausi greicio,sakau viena tai 30-cia vaziuociau smile.gif ,ir sako stabdis visiems butum.as dazniausiai karaliaus mindaugo iki tilto per nemuna naujo ir paskui i aisktele raudondvario plentu,dar i zemke uzsukam,bet man zemke savas krastas smile.gif ,tik paskutiniu metu ir ten kelio darbai vyksta.pataiso vaira daznokai,bet ramiai jis,nejauciu su juo itampos kaip anksciau.net pati sugebejau autobusa aplenkt,sako gerai padariai tik nereikejo 2-roje juostoje uzsibuti.geriau blogiau,bet vis i prieki judu.aiku paildomu reikes ir daug.

O kodel po zemke vazinejat? g.gif Nesame niekada ten vaziave,Silainiai,Vilijampole,prie regitros ten kazkur vaziuojam gal link Romainiu(nezinau,nes ne vietine)Dar va magistrale vaziavom,paskui Kreves gatve,ai dar siaures pr,jei reikia parvest mokinuka,na dar karaliaus Mindaugo gatve,ten statoile ju visu mokamuju suvaziavimas buna 4u.gif

Jei ne mano kaprizai,seniai mazame miestuke buciau turejus vairavimo pazymejima,bet vis ai ne dabar,kam cia man jo reik,ir va gyvenimas priverte ir dar Kaune,kur miestas nepazistamas,eismas didelis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 27 lapkričio 2013 - 19:06
QUOTE(Donma @ 2013 11 27, 20:03)
O kodel po zemke vazinejat? g.gif Nesame niekada ten vaziave,Silainiai,Vilijampole,prie regitros ten kazkur vaziuojam gal link Romainiu(nezinau,nes ne vietine)Dar va magistrale vaziavom,paskui Kreves gatve,ai dar siaures pr,jei reikia parvest mokinuka,na dar karaliaus Mindaugo gatve,ten statoile ju visu mokamuju suvaziavimas buna 4u.gif

Jei ne mano kaprizai,seniai mazame miestuke buciau turejus vairavimo pazymejima,bet vis ai ne dabar,kam cia man jo reik,ir va gyvenimas priverte ir dar Kaune,kur miestas nepazistamas,eismas didelis verysad.gif

Kadangi as dabar ryte vazineju tai po pamokos mokinuka i mokykla nuvezam.as kaip tik nuo statoil ir pradedu dabar.tiek tos zemkes-pirmyn ir atgal,bet eismo yra smile.gif na bet visvien man laisviau nei anksciau,nera tos panikos,tik pati save galiu pakeiksnot kad sunkiau sekasi.as tik paskutiniu metu vairavimu ne tai, kad susidomejau,bet pradejau dometis,gal taip geriau pasakyti.kaip nors kapstysiuos,man paciai sau tai issukis.
Atsakyti
Prieš kelias dienas kalbėjot ar įmanoma apeit vairavimo mokyklą

Informuojame, kad savarankiško pirminio mokymosi reikalavimai nustatyti Vairuotojų pirminio mokymo tvarkos apraše, patvirtintame Lietuvos Respublikos susisiekimo ministro 2010 m. rugpjūčio 12 d. įsakymu Nr. 3-493 (Žin., 2010, Nr. 99-5151). Šio aprašo III skyriuje nurodyta, kad savarankiškai mokytis teorijos gali asmenys, turintys tam tikrą išsilavinimą, arba vairuotojai, kurie jau turi teisę vairuoti kai kurių kategorijų transporto priemones. Išlaikius teorijos egzaminą valstybės įmonėje "Regitra", vairavimo mokykloje privaloma baigti nustatytą (minimalų 4 arba 30 valandų) praktinio vairavimo mokymo kursą. Teisė aktai nenumato galimybės, kad tik su šeimos nariu (šeimos vairavimo instruktoriumi) būtų galima mokytis praktinio vairavimo.
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 11 28, 18:40)
Prieš kelias dienas kalbėjot ar įmanoma apeit vairavimo mokyklą

Informuojame, kad savarankiško pirminio mokymosi reikalavimai nustatyti Vairuotojų pirminio mokymo tvarkos apraše, patvirtintame Lietuvos Respublikos susisiekimo ministro 2010 m. rugpjūčio 12 d. įsakymu Nr. 3-493 (Žin., 2010, Nr. 99-5151). Šio aprašo III skyriuje nurodyta, kad savarankiškai mokytis teorijos gali asmenys, turintys tam tikrą išsilavinimą, arba vairuotojai, kurie jau turi teisę vairuoti kai kurių kategorijų transporto priemones. Išlaikius teorijos egzaminą valstybės įmonėje "Regitra", vairavimo mokykloje privaloma baigti nustatytą (minimalų 4 arba 30 valandų) praktinio vairavimo mokymo kursą. Teisė aktai nenumato galimybės, kad tik su šeimos nariu (šeimos vairavimo instruktoriumi) būtų galima mokytis praktinio vairavimo.

sicia viskas iasku ir viskas gerai,bet tiesiog kitos mokyklos sudaro sutartis savo naudai,tose sutartyse buna itraukti punktai kad butina pas juos mokinantis teorija ir isislaikyti mokyklini egzamina teorijos,ir cia visas veiksmas vyksta tarp mokyklos ir mokinio, ir regitra ne prie ko ...(taip buvo mano sutarti,tiesiog nepagalvojus pasirasiau ir viskas)
Atsakyti
Aišku smile.gif
Atsakyti
Klausiau instruktoriaus ar pas ji mokyklini teks laikyt ar ne,sake taip pas ji,tai nors ramiau pasidare 4u.gif Kazkaip jau po biski kapstaus aikstelej,bet dar pirksiu pamokeliu 4u.gif
Siandien rode kas yra eko vaziavimas ,nes po nauju regitra reikalaus sito,tai nesamone totali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 29, 11:16)
Klausiau instruktoriaus ar pas ji mokyklini teks laikyt ar ne,sake taip pas ji,tai nors ramiau pasidare 4u.gif Kazkaip jau po biski kapstaus aikstelej,bet dar pirksiu pamokeliu 4u.gif
Siandien rode kas yra eko vaziavimas ,nes po nauju regitra reikalaus sito,tai nesamone totali doh.gif

o gal gali papasakot kokia esmė?
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 29, 10:16)

Ko jie dar prisigalvos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 29, 12:43)
o gal gali papasakot kokia esmė?

Kad nelabai ir moku kaip nuaiskint,nes ten greit tas pavaras reikia perjungt,ziuret I apsukas,kuo maziau masinoj kad butu pasaliniu mechanizmu prijungta(radijas isjungtas,peciukas) zodziu kad masina kuo maziau imtu kuro g.gif
Zodziu dar normaliai kol vaziuot ismoksti,prigalvoja dar viena nesamone,kad dar per smegeneles kirstu doh.gif
Instruktorius sake,tik dar neaisku kaip jie regitroj duos ta vaziavima,ar kazkiek pavaziuot,nes sako jei visa marsruta duotu tai tikrai nesamone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 29 lapkričio 2013 - 13:06
Na va gryzau is regitros....Nusivylus labai..Neislaikiau vėl egzamino:( pradzia buvo gera, is aikstelės isvaziavau,puse marsruto pravaziavau...ir Stop ..klaida:((( nors mano manymu nedidele klaida bet uzskaite kaip kritine....esmė tame kad mazai liko man laiko..mat vairavimo mokyklą baigiau praitais metais gruodzio menesio vidury,tai jeigu iki sio gruodzio menesio vidurio neislaikysiu vairavimo regitroje reikes vėl lankyti vairavimo mokyklą is naujo????? ar uzteks perlaikyti teorijos ir praktikos egzaminus? Gal kas zinot kaip ten yra:)?
Atsakyti
[quote=Donma,2013 11 29, 10:16]
Siandien rode kas yra eko vaziavimas ,nes po nauju regitra reikalaus sito,tai nesamone totali.

As siandiena aiksteleje daugiau prabuvau,nu minimaliai i prieki smile.gif ,skatina paciai galvot kada kaip vaira susisukinet.paguode,kad viena moteryte 50vairavimu apturejo,ir kaip rezultatas klausiu-maciau sake vairuoja smile.gif,nusiskausminimas finansiskai totalus,bet kaaaaaaaaaaaaaaaa daryt verysad.gif ,as jau save bent paguodziu,kad lygiai vaziuot galeciau smile.gif

Papildyta:
[quote=Donma,2013 11 29, 10:16]

o dar gali parasyti kiek uz papildomas koki,viena pamoka,nes man jau pamokos i pabaiga. verysad.gif siandiena klausiau tai mokyklinis jei laikai antrakart 75lt kaip pamoka.tirps pinigeliai. verysad.gif
Atsakyti
As siandiena aiksteleje daugiau prabuvau,nu minimaliai i prieki smile.gif ,skatina paciai galvot kada kaip vaira susisukinet.paguode,kad viena moteryte 50vairavimu apturejo,ir kaip rezultatas klausiu-maciau sake vairuoja smile.gif,nusiskausminimas finansiskai totalus,bet kaaaaaaaaaaaaaaaa daryt verysad.gif ,as jau save bent paguodziu,kad lygiai vaziuot galeciau smile.gif

o dar gali parasyti kiek uz papildomas koki,viena pamoka,nes man jau pamokos i pabaiga. verysad.gif siandiena klausiau tai mokyklinis jei laikai antrakart 75lt kaip pamoka.tirps pinigeliai. verysad.gif
[/quote]

As pirksiu vel kokius penkis,aisku daug pinigeliu jau bus investuota,bet noriu moket o ne siaip sau ai ,va sugalvojau ir laikau egza ax.gifO uz 5 vaziavimus papildomus 350 mokejau 4u.gif
Na mano instruktorius gan tolerantiskas,ir aikstelej vis dar pasako jei man nedaeina,na negaliu skustis 4u.gif Ir pakalbi kol nuvaziuoji mirksiukas.gif
Viena mergina atejo pas ji man atrodo kur tu Verbus pabegai is to instruktoriaus,tai kai atsisedo vairuot,daug ko nemokejo,nes nemoke ir aikstelej sake viena karta paaiskino ir daugiau viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 29 lapkričio 2013 - 17:49