Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 13:03)
Nu va pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad šiandien išlaikiau praktiką Regitroje first.gif
Kai pagalvoji kiek laiko sugaišau dėl kažkokio elementaraus popierėlio... pradėjau mokytis liepos pabaigoje ir tik db išlaikiau viską... Tikrai negalvojau, kad ten viskas taip ilgai užtruks, nors ir iš antro karto išlaikiau... :/
Na o dar neišlaikusiems (-ioms) linkiu sėkmes, anksčiau ar vėliau baigsis visas tas vargas wink.gif

Sveikinimai! thumbup.gif
As pradejau mokytis rugpjucio men ir tik va siandien gavau mokyklini teorijos thumbup.gif Pagaliau doh.gif Liko kitoje savaiteje tik pravaziavimo mokyklinio egzas,nors man administratore sake,kad dbr galeciau eit I regitra teorijos laikyt ir be pravaziavimo g.gif

Verbus,neliudek,zinok daugumai mums taip buna,ne karta ir as verkiau,daug visko dar bus manau,tik nemesk,drasinkis ir pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 11:03)
Nu va pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad šiandien išlaikiau praktiką Regitroje first.gif
Kai pagalvoji kiek laiko sugaišau dėl kažkokio elementaraus popierėlio... pradėjau mokytis liepos pabaigoje ir tik db išlaikiau viską... Tikrai negalvojau, kad ten viskas taip ilgai užtruks, nors ir iš antro karto išlaikiau... :/
Na o dar neišlaikusiems (-ioms) linkiu sėkmes, anksčiau ar vėliau baigsis visas tas vargas wink.gif

Sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 11:03)

Tai kad čia visai normaliai... Aš nuo kovo pradžios (~9 d.) iki rugpjūčio 3 d.... Teoriją iš pirmo, praktiką iš antro karto... ax.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

uchuuuuu islaikiau siandien regitroj praktika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ejau su tokia nuotaika,kad tikrai neislaikysiu.pratimus aisktelej dariau ir vis mintis nu tai kurioj vietoj susimausiu,kieme apsisukima darydama stumdama atbuliniu masciau,ei stumiu su rizika,vistiek jei ne cia tai kitur susimausiu,nu ir tai visa aikstele prasiparkavau,bet visur praejau...mieste marsrutas pakliuvo neblogas,aisku buvo sunkesniu vietu kaip ir visuose,bet zodziu susitvarkiau su ta regitra,sake kad klaideliu keliose vietose padariau,pati pastebejau kad jas padariau,bet tokias smulkes....dar negaliu patiketi,lygiai 3 menesius vargaus,rugsejo 4 pirma teorijos paskaita buvo,o gruodzio 4 egza isilaikiau....

linkiu visoms bevargstancioms kantrybes,zinokit viskam yra pradzia ir pabaiga,isvargsit jus tas teisias,nervu kainuos daug,bet malonumas islaikius nerealus bus ....... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 12 04, 14:08)
Tai kad čia visai normaliai... Aš nuo kovo pradžios (~9 d.) iki rugpjūčio 3 d.... Teoriją iš pirmo, praktiką iš antro karto... ax.gif

Mano startas prasidejo spalio 1d smile.gif
Atsakyti
sveikinimai islaikiusioms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2013 12 04, 15:01)
Mano startas prasidejo spalio 1d smile.gif

Tai čia jau visi metai... tuoj baigsis, o gal ir jau baigės mokyklos baigimo atestatas... Kodėl čia tiek ilgai sugaišai? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 16:06)
Tai čia jau visi metai... tuoj baigsis, o gal ir jau baigės mokyklos baigimo atestatas... Kodėl čia tiek ilgai sugaišai? ohmy.gif

Manau jinai turejo omenyje,kad ji startavo 2013.10.01 mirksiukas.gif

Sveikinu islaikiusias thumbup.gif

///...akyra.../// o kaip su tuo stabdymu treciu,galejai,nebuvo klaida?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 04 gruodžio 2013 - 14:19
[quote=Donma,2013 12 04, 15:15]

As 2013.10.01d pradejau.
Atsakyti
Iš kur Jūs čia ištraukėt, kad negalima stabdyti su 3 bėgiu? gali ir su 4 ar 5 stabdyti biggrin.gif nėra niekur parašyta, kad čia klaida... Nes logiškai mastant važiuojat keliu kur leidžiama 70 km/h (bėgis 4) ir artėjat prie sankryžos. Tai negi paeiliui junginėsit nuo 4 į 3 tada į 2? Prisilėtinant greitį normaliai ir jungiat iš kart 2, nes jei paeiliui lėtint tai tam reikalingas didesnis atstumas, dėl to automatiškai bus stabdomas eismas... Jeigu žiema, apledijas kelias tai svarbiausia tolygiai stabdyti, bet bėgiai čia ne prie ko ir Regitroje už tai nieks klaidų neduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 12 04, 15:15)

///...akyra.../// o kaip su tuo stabdymu treciu,galejai,nebuvo klaida?

viskas gerai,stabdziau ir trecia vaziuodama,nieko jau nesimakaliavau,svarbiause neskubekit merginos,kur 50km galima vaziuoti,vaziuokit ant 40km,kur greiciau tai atitinkamai mazesniu ....nes leciau vaziuojant daugiau laiko yra sumastyti kaip toliau elgtis,svarbiause kad ne kritiskai leciau vaziuokit.....pas mane tik sake kad vienoj vietoj posukio neparodziau(pati supratau kur,nes apvazinejau nedidele kliuti ir pamasciau kad nereikia posukio rodyti,o reikejo,maciau kaip uzfiksavo)ir dar sake kartais pavaras uzveluodavau isijungti,tarkim antra ilgiau pavaziuodavau (kazkaip siandien nesistengiau juvelyriskai vaziuoti,bet pasiseke)siaip ir zmogiukai pasitaike normalus,jauciau kaip atstumo laikesi kitos masinos,kad nekliudyti,leido persirikiuoti,nepuole lenkti.....
Papildyta:
QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 17:26)
Iš kur Jūs čia ištraukėt, kad negalima stabdyti su 3 bėgiu? gali ir su 4 ar 5 stabdyti biggrin.gif nėra niekur parašyta, kad čia klaida... Nes logiškai mastant važiuojat keliu kur leidžiama 70 km/h (bėgis 4) ir artėjat prie sankryžos. Tai negi paeiliui junginėsit nuo 4 į 3 tada į 2? Prisilėtinant greitį normaliai ir jungiat iš kart 2, nes jei paeiliui lėtint tai tam reikalingas didesnis atstumas, dėl to automatiškai bus stabdomas eismas... Jeigu žiema, apledijas kelias tai svarbiausia tolygiai stabdyti, bet bėgiai čia ne prie ko ir Regitroje už tai nieks klaidų neduoda smile.gif

taip,ir pries egza pasake,kad perspeju kad vaziuotumet taip kad nekliudyt kitiems eismo dalyviams....nu musu ir niekas nemokino taip mazinti,net neuzsimine,ne per paskaitas,ne per pravaziavimus,ne per mokyklinius.....
Atsakyti
Sveikinu visas islaikiusias!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti