Na as tik pasakiau,ka man sake instruktorius ir jokiu budu nemokau kitu,ta prasme cia forume taip daryt

QUOTE(Donma @ 2013 12 03, 14:49)
Na as tik pasakiau,ka man sake instruktorius ir jokiu budu nemokau kitu,ta prasme cia forume taip daryt 

nesupykit

QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 03, 12:45)
oho, gal labai griežtas buvo? tai paskutinė pamoka buvo egzaminas? bet va regitroj iš pirmo karto - nu tai vadinasi išmokė visko
arba gabi mokinė
aš irgi tik šešetus gaudavau, dabar jau turiu ir septynetą... po poros važiavimų baigiasi privalomi ir prasidės mokami...

aš irgi tik šešetus gaudavau, dabar jau turiu ir septynetą... po poros važiavimų baigiasi privalomi ir prasidės mokami...

Taip, buvo grieztas, o gal net ne tai kad grieztas, bet toks labiau idealistas. Sake nedaleis mokyklinio laikyt, kol nepravaziuosiu be (net smulkiu)klaidu.Buvo daug streso ir vargo, bet ismokino ir paruose tikrai lb gerai. Pakutine pamoka buvo pries Regitros egzamina (papildoma) .

QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 03, 14:59)
nesupykit
aišku, kad ir instruktoriai skirtingi, ir sąlygos gal būna vairavimo kitokios.... aš nors ir mieste - daugiau aplinkkeliais važiuoju, tai nemažinu greičio prieš sankryžas, nes gaučiau į užpakalį
kai iš paskos lekia visu greičiu mašinos... net raudonai degant ir man pradėjus stabdyt, dar keletas mašinų sugeba aplenkt ir prieš mane sustot.... 

Baikit,nepykstu

QUOTE(Rupee @ 2013 12 03, 12:31)
Girdejau , kad po nauju metu vairavimo egzaminuose tikrins ir ekonominio vairavimo
igudzius ir plius parkavimo uzduotis reikes atlikt mieste, o ne Regitros aikstelej
igudzius ir plius parkavimo uzduotis reikes atlikt mieste, o ne Regitros aikstelej
ojej

Gal kam teko Utenoj laikyt Regitros egza?

QUOTE(babrusia @ 2013 12 03, 13:49)
ojej
dar labiau nori pasunkint?
vyras tures reikalu ten, sako ir man pabandyt ten laikyt egza, nes Vilniuj jau vietu nebera iki mano teorijos galiojimo pabaigos 

Sorry tikrai nenorejau isgasdinti

QUOTE(Rupee @ 2013 12 03, 14:15)
Sorry tikrai nenorejau isgasdinti
Cia ne 100% - tiktai sklando gandai taip pat instruktorius kazka minejo irgi. 

Tai kad 100... Skaitykit...
QUOTE(babrusia @ 2013 12 03, 14:49)
ojej
dar labiau nori pasunkint?
vyras tures reikalu ten, sako ir man pabandyt ten laikyt egza, nes Vilniuj jau vietu nebera iki mano teorijos galiojimo pabaigos 

Teko teko. Yra ir ten "kirvių"

Aš irgi klausiau dėl pavarų mažinimo prieš sustojant. Tai mano instruktorius sakė, kad taip reikia daryti, kai problema su stabdžiais (sugedo) arba slidus kelias. O šiap visada leidžia stabdyti 2 ar 3. 
Vienžo
kiek instruktorių - tiek ir skirtingų atsakymų.

Vienžo

Nu va pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad šiandien išlaikiau praktiką Regitroje
Kai pagalvoji kiek laiko sugaišau dėl kažkokio elementaraus popierėlio... pradėjau mokytis liepos pabaigoje ir tik db išlaikiau viską... Tikrai negalvojau, kad ten viskas taip ilgai užtruks, nors ir iš antro karto išlaikiau... :/
Na o dar neišlaikusiems (-ioms) linkiu sėkmes, anksčiau ar vėliau baigsis visas tas vargas

Kai pagalvoji kiek laiko sugaišau dėl kažkokio elementaraus popierėlio... pradėjau mokytis liepos pabaigoje ir tik db išlaikiau viską... Tikrai negalvojau, kad ten viskas taip ilgai užtruks, nors ir iš antro karto išlaikiau... :/
Na o dar neišlaikusiems (-ioms) linkiu sėkmes, anksčiau ar vėliau baigsis visas tas vargas

QUOTE(girios_egle @ 2013 12 03, 16:49)
Aš irgi klausiau dėl pavarų mažinimo prieš sustojant. Tai mano instruktorius sakė, kad taip reikia daryti, kai problema su stabdžiais (sugedo) arba slidus kelias. O šiap visada leidžia stabdyti 2 ar 3. 
Vienžo
kiek instruktorių - tiek ir skirtingų atsakymų.

Vienžo

Nesiseka

QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 12:03)
Nu va pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad šiandien išlaikiau praktiką Regitroje

SVEIKINIMAI