Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Na as tik pasakiau,ka man sake instruktorius ir jokiu budu nemokau kitu,ta prasme cia forume taip daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 12 03, 14:49)
Na as tik pasakiau,ka man sake instruktorius ir jokiu budu nemokau kitu,ta prasme cia forume taip daryt mirksiukas.gif

nesupykit 4u.gif aišku, kad ir instruktoriai skirtingi, ir sąlygos gal būna vairavimo kitokios.... aš nors ir mieste - daugiau aplinkkeliais važiuoju, tai nemažinu greičio prieš sankryžas, nes gaučiau į užpakalį biggrin.gif kai iš paskos lekia visu greičiu mašinos... net raudonai degant ir man pradėjus stabdyt, dar keletas mašinų sugeba aplenkt ir prieš mane sustot.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 03, 12:45)
oho, gal labai griežtas buvo? tai paskutinė pamoka buvo egzaminas? bet va regitroj iš pirmo karto - nu tai vadinasi išmokė visko  bigsmile.gif arba gabi mokinė  4u.gif
aš irgi tik šešetus gaudavau, dabar jau turiu ir septynetą... po poros važiavimų baigiasi privalomi ir prasidės mokami...  blink.gif

Taip, buvo grieztas, o gal net ne tai kad grieztas, bet toks labiau idealistas. Sake nedaleis mokyklinio laikyt, kol nepravaziuosiu be (net smulkiu)klaidu.Buvo daug streso ir vargo, bet ismokino ir paruose tikrai lb gerai. Pakutine pamoka buvo pries Regitros egzamina (papildoma) . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 03, 14:59)
nesupykit  4u.gif aišku, kad ir instruktoriai skirtingi, ir sąlygos gal būna vairavimo kitokios.... aš nors ir mieste - daugiau aplinkkeliais važiuoju, tai nemažinu greičio prieš sankryžas, nes gaučiau į užpakalį  biggrin.gif  kai iš paskos lekia visu greičiu mašinos... net raudonai degant ir man pradėjus stabdyt, dar keletas mašinų sugeba aplenkt ir prieš mane sustot....  doh.gif

Baikit,nepykstu mirksiukas.gif Viskas gerai,tam cia ir esam,kad pasidalintume savo vairavimo vargais ir dziaugsmais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 03, 12:31)
Girdejau , kad po nauju metu vairavimo egzaminuose tikrins ir ekonominio vairavimo
igudzius ir plius parkavimo uzduotis reikes atlikt mieste, o ne Regitros aikstelej

ojej unsure.gif dar labiau nori pasunkint? blink.gif

Gal kam teko Utenoj laikyt Regitros egza? ax.gif vyras tures reikalu ten, sako ir man pabandyt ten laikyt egza, nes Vilniuj jau vietu nebera iki mano teorijos galiojimo pabaigos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 12 03, 13:49)

Gal kam teko Utenoj laikyt Regitros egza? ax.gif vyras tures reikalu ten, sako ir man pabandyt ten laikyt egza, nes Vilniuj jau vietu nebera iki mano teorijos galiojimo pabaigos doh.gif

Sorry tikrai nenorejau isgasdinti ax.gif Cia ne 100% - tiktai sklando gandai taip pat instruktorius kazka minejo irgi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 12 03, 14:15)
Sorry tikrai nenorejau isgasdinti  ax.gif  Cia ne 100% - tiktai sklando gandai taip pat instruktorius kazka minejo irgi. blush2.gif

Tai kad 100... Skaitykit...
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 12 03, 14:49)

Teko teko. Yra ir ten "kirvių" lotuliukas.gif O dėl ekonomiško vairavimo, tai kaip tik apie tai kalbėjau su savo instruktoriumi. Tai sakė, kad po naujų vairavimo mokyklos tik pradės mokyt ekonomiškai važiuot, o Regitra tik po pusmečio ims tai reikalaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 03 gruodžio 2013 - 14:30
Aš irgi klausiau dėl pavarų mažinimo prieš sustojant. Tai mano instruktorius sakė, kad taip reikia daryti, kai problema su stabdžiais (sugedo) arba slidus kelias. O šiap visada leidžia stabdyti 2 ar 3. smile.gif
Vienžo smile.gif kiek instruktorių - tiek ir skirtingų atsakymų.
Atsakyti
Nu va pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad šiandien išlaikiau praktiką Regitroje first.gif
Kai pagalvoji kiek laiko sugaišau dėl kažkokio elementaraus popierėlio... pradėjau mokytis liepos pabaigoje ir tik db išlaikiau viską... Tikrai negalvojau, kad ten viskas taip ilgai užtruks, nors ir iš antro karto išlaikiau... :/
Na o dar neišlaikusiems (-ioms) linkiu sėkmes, anksčiau ar vėliau baigsis visas tas vargas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(girios_egle @ 2013 12 03, 16:49)
Aš irgi klausiau dėl pavarų mažinimo prieš sustojant. Tai mano instruktorius sakė, kad taip reikia daryti, kai problema su stabdžiais (sugedo) arba slidus kelias. O šiap visada leidžia stabdyti 2 ar 3. smile.gif
Vienžo smile.gif kiek instruktorių - tiek ir skirtingų atsakymų.

Nesiseka verysad.gif,praeina 1.5val,o rezultato ne kazka,grizau namo ir apsiverkiau-koks oras uz lango,tokia ir nuotaika verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verbus: 04 gruodžio 2013 - 11:06
QUOTE(Rulle121 @ 2013 12 04, 12:03)
Nu va pagaliau ir aš galiu pasigirti, kad šiandien išlaikiau praktiką Regitroje first.gif
Kai pagalvoji kiek laiko sugaišau dėl kažkokio elementaraus popierėlio... pradėjau mokytis liepos pabaigoje ir tik db išlaikiau viską... Tikrai negalvojau, kad ten viskas taip ilgai užtruks, nors ir iš antro karto išlaikiau... :/
Na o dar neišlaikusiems (-ioms) linkiu sėkmes, anksčiau ar vėliau baigsis visas tas vargas wink.gif

SVEIKINIMAI smile.gif
Atsakyti