Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

[quote=Donma,2013 12 02, 15:58]
Na nezinau,mane mokina,kad jei staigus stabdymas gali stot trecia,o jei vaziuoji trecia ir pamatai,kad reiks stot laukt sviesoforo,reik prisistabdyt ir suzemint is trecios I antra ir antru stoji,tada tik laisva 4u.gif
Na as pirkaus papildomas isviso 9pamokas,ispradziu 5,jauciu kad man dar reikia tobulintis ir vel 4 pirkau mirksiukas.gif Jei reikia o ka daryt mirksiukas.gif Aisku,ne maza pinigu suma,nu bet jei as neturiu namie galimybes praktikuotis,tai lieka tik papildomos pamokos blush2.gif
Anokia cia geda,as va ir grizau nusipirkusi 5-kias pamokas smile.gif,o ka daryti jei nera kaip kitaip mokintis verysad.gif ,bet jau gal tau svieciasi mokyklinis,jau aiskeja vaziavimas.siandiena keiciantis pamokoje ir mokinuke mergaite-sako 12-ka pamoku jau praejo,o dar mokintis ir mokintis,vadinasi ne mes vienos tokios,bent tiek paguodos smile.gif
Atsakyti
Laba,

rytoj bandysiu pirmaji karta laikyti vairavimo egzamina, todel idomu, ar yra laikiusiu mokyklini Draiveryje? smile.gif Neturejau progos del egzamino pasikalbeti su instruktorium, tad ieskau informacijos cia. smile.gif
Atsakyti
[quote=verbus,2013 12 02, 18:38]
[quote=Donma,2013 12 02, 15:58]
Na nezinau,mane mokina,kad jei staigus stabdymas gali stot trecia,o jei vaziuoji trecia ir pamatai,kad reiks stot laukt sviesoforo,reik prisistabdyt ir suzemint is trecios I antra ir antru stoji,tada tik laisva 4u.gif
Na as pirkaus papildomas isviso 9pamokas,ispradziu 5,jauciu kad man dar reikia tobulintis ir vel 4 pirkau mirksiukas.gif Jei reikia o ka daryt mirksiukas.gif Aisku,ne maza pinigu suma,nu bet jei as neturiu namie galimybes praktikuotis,tai lieka tik papildomos pamokos blush2.gif
Anokia cia geda,as va ir grizau nusipirkusi 5-kias pamokas smile.gif,o ka daryti jei nera kaip kitaip mokintis verysad.gif ,bet jau gal tau svieciasi mokyklinis,jau aiskeja vaziavimas.siandiena keiciantis pamokoje ir mokinuke mergaite-sako 12-ka pamoku jau praejo,o dar mokintis ir mokintis,vadinasi ne mes vienos tokios,bent tiek paguodos smile.gif
[/quote]

Na kol neturiu teorijos iskaitos,tol egzo laikyt negaliu verysad.gif
Tai nors paguoda,kad ne viena as tokia tu papildomu pamoku tiek pasiemus ax.gif
Ryt bandysiu klaust,kaip vyksta egzaminas,tikiuosi gausiu info g.gif
O sakykit merginos,ar kai pamoka pasibaigia jums instruktorius isvardija jusu darytas klaida?Nes mano tik lapa pakisa pasirayt,ir tiek g.gif Tada klausiu rytoj ir del klaidu,kad zinociau kur taisytis,aikstelej tai pasako kur mano klaidos,o apie miesto vaziavima nera nieko sakes g.gif(tik del stabdymo treciu begiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donma: 02 gruodžio 2013 - 18:01
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 12 02, 14:28)
nu taves tai gaila,ka dabar planuoji daryti,kitam mieste gal laikysi ??

4u.gif man siulo tik 19 diena Alytuj, o ta diena man ir svente darzely, ir imones svente, tai jau persiplest ir dar i vairavimo egza kitam mieste lekt jau butu per daug sad.gif doh.gif teks eit teorija perlaikyt prie progos doh.gif tada metus laiko turesiu Regitros egzui doh.gif biggrin.gif nes jei jie taip kabinejas, tai galiu ilgai uztrukt su tuo egzu doh.gif
Atsakyti
Katik man rode ryt Klaipedoj 11.15 egzamino laika, kam taip pat rodo, bekit keist laika jei norit greiciau ax.gif
As pamacius net issigandau lotuliukas.gif bet pagalvojau kad sulauksiu to savo penktadienio, be to varysiu anksciau ryte kai bus maziau masinu, ir be to pries tai diena tokiu pat laiku kaip ir egza laikysiu turiu uzsirasius pravaziavima, tai su tokiais apmastymais likau laukti penktadienio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Enigma: 02 gruodžio 2013 - 19:31
Sveikos,

jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Ryt bus pirma papildoma pamoka. Pamenu, kaip pradėjau lankyti vairavimo mokyklą maniau viską užsibaigsiu iki naujų metu, bet nepavyks. Instruktoriu visą laiką rašo man po pamokos 7 balus tik. Ir po tiek laiko nė karto neparašė geresnio pažymio. Kažkaip jis sako, kad nėra pas mane tobulėjimo. Užstrigau ties vienu lygiu.
Liūdniausia, kad aplinkui visi nesupranta, kaip čia taip gali būti sudėtinga vairuoti? Ir tėvas ir draugas, pasakoja, kaip išlaikė visus egzus iš pirmo karto, o kodėl tau nesiseka?

O kaip jums su teoriniu? Mokykloje dar neišlaikiau, nes galima tik dvi klaidas padaryti. O aš vis po kokias 5 darau. Visai kitokia sistema ten , negu ketbilietai.lt

tai va tokios mano probelmos smile.gif

Kažkaip ramiau pasidarė čia paskaičius, kad ne aš viena tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(girios_egle @ 2013 12 02, 21:08)
Sveikos,

jungiuosi ir aš į jūsų būrelį. Ryt bus pirma papildoma pamoka. Pamenu, kaip pradėjau lankyti vairavimo mokyklą maniau viską užsibaigsiu iki naujų metu, bet nepavyks. Instruktoriu visą laiką rašo man po pamokos 7 balus tik. Ir po tiek laiko nė karto neparašė geresnio pažymio. Kažkaip jis sako, kad nėra pas mane tobulėjimo. Užstrigau ties vienu lygiu.
Liūdniausia, kad aplinkui visi nesupranta, kaip čia taip gali būti sudėtinga vairuoti? Ir tėvas ir draugas, pasakoja, kaip išlaikė visus egzus iš pirmo karto, o kodėl tau nesiseka?

O kaip jums su teoriniu? Mokykloje dar neišlaikiau, nes galima tik dvi klaidas padaryti. O aš vis po kokias 5 darau. Visai kitokia sistema ten , negu ketbilietai.lt

Kažkaip ramiau pasidarė čia paskaičius, kad ne aš viena tokia  blush2.gif

mokykliniai panasiausi i alsket.lt,o regitros ket bilietai.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(girios_egle @ 2013 12 02, 22:08)
Sveikos,

Kažkaip ramiau pasidarė čia paskaičius, kad ne aš viena tokia  blush2.gif

Jusu situacija kaip mano mirksiukas.gif Todel labai suprantu jus,o aplinkiniai ir mane uzknisa,jiems atrodo taip viskas lengva,bet kai vakar daviau klausimu is teorijos tai buvo tokiu,kad net staza turintys 20 m.,nezinojo ka atsakyt,tai sakau va dbr gal suprasit,kad teorija yra ka mokytis doh.gif Tai buvo tokiu pasisakanciu,kad tipo bilietus atmintinai reik ismokt ir viskas,sakau tik nereikia man sekt nesamoniu,nes tie bilietai nera visur vienodi, ir kas bus is to,kad juos mintinai mokesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geila @ 2013 12 02, 21:15)
mokykliniai panasiausi i alsket.lt,o regitros ket bilietai.lt 4u.gif

Anksciau teises ir isilaikyti paprasciau buvo-lengviau,tie patys vyrai taip sako smile.gif ,tad nera ko kt sustravoti,kad lengva vairuoti,jei jau taip lengva tegul pamokina vairuoti,tik kazkaip tuo noru nedega.Man vaziuojant vis sako-cia klaida,cia taip ir pan.progresas ne kazka,bet jau geriau paguodzia smile.gif
Atsakyti
Na as siandien nemazai uzdaviau klausimu instruktoriui ir I visus man atsake:
1)egzo marsrutas sake jau man parinktas
2)begius reikia moket mazint ir negalima tarkim vaziuoji treciu ir stojant jungi laisva,reikia stot antru,regitroj bus klaida jei stosi treciu arba laisvu
3)įsibėgėjimas ir sustojimas prie STOP linijos,jei jau sustojai visiskai negalima riedet I prieki
Tai va,zodziu kalbejom visa vairavima,svarbiausia nebijot klaust,as kai durnele 15 pamoku bijojau klaust visko,o po 15 pamoku ivyko luzis,tai dbr visada jei kas neaisku klausiu.
Ai va,dar sakau na sakykit mano kritines klaidas,sako kiek uz vairo tau paimu arba kiek tenka jam stabdyt,tai reiskias mano tokios kritines klaidos yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 11 30, 15:04)
Niu va, neislaikiau Regitros vairavimo doh.gif per toli nuo STOP linijos sustojau ir viskas, kritine doh.gif nu jomajo, kokia nesamone del tokio dalyko neislaikyt doh.gif

Uzuojauta console.gif bet tikiu, kad kitasyk tikrai pavyks. Siaip, suprantama kritine turi but, kai kirsti istisine linija(instruktorius sakydavo: istisine linija yra kaip siena), bet kai nedavaziuoji 5 ar 10cm, tai ka as zinau g.gif , koks cia pavojus kitiems eismo dalyviams ar tau paciai?!? kokia dar kritine doh.gif
Girdejau , kad po nauju metu vairavimo egzaminuose tikrins ir ekonominio vairavimo
igudzius ir plius parkavimo uzduotis reikes atlikt mieste, o ne Regitros aikstelej
Sveikos,
Instruktoriu visą laiką rašo man po pamokos 7 balus tik. Ir po tiek laiko nė karto neparašė geresnio pažymio.

Siulyciau maziau kreipti demesi i pazymius, man instruktorius visad 5-6 rasydavo, atsimenu net po paskutines pamokos pries pat Regitra parase PIRMA karta 7. Nors Regitroj paskui islaikiau egza is pirmo karto. Manau, gal jiems taip lengviau paaskint direktoriui kodel ju mokiniai neislaiko egzamino is pirmo karto, kad tipo va kaip blogai vairavo vien 5 ir 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 03 gruodžio 2013 - 12:36
QUOTE(Donma @ 2013 12 02, 22:19)
Jusu situacija kaip mano mirksiukas.gif Todel labai suprantu jus,o aplinkiniai ir mane uzknisa,jiems atrodo taip viskas lengva,bet kai vakar daviau klausimu is teorijos tai buvo tokiu,kad net staza turintys 20 m.,nezinojo ka atsakyt,tai sakau va dbr gal suprasit,kad teorija yra ka mokytis doh.gif Tai buvo tokiu pasisakanciu,kad tipo bilietus atmintinai reik ismokt ir viskas,sakau tik nereikia man sekt nesamoniu,nes tie bilietai nera visur vienodi, ir kas bus is to,kad juos mintinai mokesi doh.gif

MINTINAI MOKYTIS YRA LABAI PAVOJINGA - laikę regitroj pasakojo, kad ten daug klausimų yra apsukti antraip, klausia atvirkščiai, pridėta kokia smulkmena... todėl kaip tik sako gerai įsiskaityti ir pagalvoti...
O dėl anksčiau laikiusių - tai tikrai anksčiau viskas buvo gerooookai paprasčiau - žinau kad ir aikštelėj nebuvo, ir mieste kai kam užtekdavo kelis šimtus metrų pavažiuot... bet ką darysi, yra kaip yra. Bet užtat keleto metų bėgyje išsilaikiusios pažįstamos moteriškos giminės atstovės gerai supranta viską mirksiukas.gif doh.gif
tad gal geriau su seniai vairuojančiais vyrais geriau ir nesidalint savo vargais - jiems tikrai sunkiai suvokiama. MB prieš 10 metų laikė - aikštelėj tebuvo pora pratimų, mieste minimaliai... Tai užvedinėja mašiną pavarą įsijungęs, apie jokius pavarų žeminimus prieš šviesoforą, kur čia Donma aiškinasi net girdėt negirdėjęs....
Beje, prieš šviesoforą man irgi dabar liepia žemint pavarą, bet tik kad išmokčiau tą daryt, o sustot tikrai galima ir trečia važiuojant, ir sankabą išmynus dariedėt su stabdžiu, o tada jau iškart jungti neutralią (tik pilnai sustojus ji jungiama, aišku).
Sustojus prie STOP vėl pradėt važiuot suprantama kad negalima, bet galima riedėt iki linijos ir jau stabdant, niekur neradau parašyta kad reikia staigiai stabdyt g.gif
Man klaidas pasako važiuojant, o baigus dar teoriškai paklausinėja tas situacijas ką turėjau daryt, kad būtų teisingai...
Papildyta:
QUOTE(Rupee @ 2013 12 03, 14:31)
man instruktorius visad 5-6 rasydavo, atsimenu net po paskutines pamokos pries pat Regitra parase PIRMA karta 7. Nors Regitroj paskui islaikiau egza is pirmo karto. Manau, gal jiems taip lengviau paaskint direktoriui kodel ju mokiniai neislaiko egzamino is pirmo karto, kad tipo va kaip blogai vairavo vien 5 ir 6.

oho, gal labai griežtas buvo? tai paskutinė pamoka buvo egzaminas? bet va regitroj iš pirmo karto - nu tai vadinasi išmokė visko bigsmile.gif arba gabi mokinė 4u.gif
aš irgi tik šešetus gaudavau, dabar jau turiu ir septynetą... po poros važiavimų baigiasi privalomi ir prasidės mokami... blink.gif
Atsakyti