Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(zuikis5 @ 2013 12 27, 10:52)
ne, aikštelėje posūkių nereikia rodyti

Aciu

O aikstelej leidzia veidrodukus zemiau nusileist pries isvaziuojant i miesta?
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2013 12 27, 10:26)
Aciu

O aikstelej leidzia veidrodukus zemiau nusileist pries isvaziuojant i miesta?

Prieš miestą juos kaip tik reikia aukščiau kelt, kad matytum daugiau nei linijas , esančias netoli auto mirksiukas.gif O šiaip, ne tik leidžia, bet būtina smile.gif
Atsakyti
Veidrodėlius išvis viso egzamino metu galima reguliuotis - bent jau man pats egzaminatorius taip iškart pasakė smile.gif Jeigu matai, kad kažkas netaip, stabteli ir susireguliuoji - aišku, stabteli ten, kur galima smile.gif Man išvis buvo, kad pabaigus pratimus aikštelėje (tuo metu lynojo), reikėjo važiuoti į miestą, tai pamačiau, kad veidrodėliai aplyti, pasakiau egzaminatoriui, tai jis išlipo ir juos nuvalė smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

geranoriškų instruktorių, egzaminuotojų ir saugaus bei lygaus kelio naujais metais. 4u.gif biggrin.gif

Gal kas turite pasiūlyti Vitoldo Miliaus "Vairuotojo vadovą"? 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 12 27, 15:20)
Man išvis buvo, kad pabaigus pratimus aikštelėje (tuo metu lynojo), reikėjo važiuoti į miestą, tai pamačiau, kad veidrodėliai aplyti, pasakiau egzaminatoriui, tai jis išlipo ir juos nuvalė smile.gif

O pačiau valytis negalima? smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 gruodžio 2013 - 15:17
QUOTE(Donma @ 2013 12 24, 15:34)
Nu va ir islaikei thumbup.gif O tu teorija regitros jau turi?Nes jei turi regirstruokis ir pirmyn vaziavimo,nes po naujuju presides tas eco vaziavimas.As kadangi neturiu teorijos,tai jau teks to eco dar pasimokyti doh.gif

Uzsiregistravau jau,bet kad dar reikia reikia pasimokinti,dar nusipirkau pamoku ir po nauju skambinsiuos,savaite turesiu,parkavimasi reikia atmusti.mano kavalierius su fura isilaike CE 14val prasidejo 15val jau namuose buvo,is antro karto,pas ta pati egzaminuotoja ir su ta pacia masina.tikriausiai laimes dalykas cia ir yra-kaip uztaikai,aisku moketi reikia smile.gif ,bet jau man kad koja isidrebejo kaire smile.gif ,blyn net padalas du du du,instruktorius sako-nieko greit praeis smile.gif ,ot musa jaudulys.
Atsakyti
Antradieni egzaminas taip nervuojuos negaliu doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Ir aš į Jūsų būrį ax.gif Teises mokinuosi jau...... 5 metus su didelėm pertraukom biggrin.gif Esmė ta, kad dabar jau nusprendžiau savarankiškai pabaigti ir gal jau iki teisių prieisiu. Kaip suprantu geriausiai bilietus mokintis Kettestai.lt ? Jie panašiausi su regitra? Ną o vairavimą tai tik su automatu, nes mechaninė ne mano smegeninei doh.gif biggrin.gif Visam šiam sumanymui turiu 3,5 mėn. iki jubiliejaus, kaži ar šį kartą nepalūšiu ax.gif
Atsakyti
Jeigu turi dideli nora tai nepalusi biggrin.gif
Atsakyti
Čia yra didžiausia mano gyvenimo svajonė, bet ji ilgiausiai pildoma smile.gif Nąmą greičiau pasistatėm nei teises išlaikyti sugebėjau biggrin.gif Noras begalinis, bet vis kažkas sustabdo, tai laiko stoka, tai kažkokia baimė.
Atsakyti
Sveikos, ir aš prie jūsų prisijungsiu smile.gif Laiks nuo laiko paskaitau jūsų diskusijas. Daug kas sako kad labai greit susisukau su teisių laikymų. Pradėjau spalio vidury smile.gif o jau išsilaikiau mokyklinius visus egzaminus, regitros teoriją, liko pats baisiausias egzaminas... Kuo labiau artėja ta diena, tuo baisiau darosi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieva114: 30 gruodžio 2013 - 11:38
QUOTE(ieva114 @ 2013 12 30, 12:37)
Sveikos, ir aš prie jūsų prisijungsiu smile.gif Laiks nuo laiko paskaitau jūsų diskusijas. Daug kas sako kad labai greit susisukau su teisių laikymų. Pradėjau spalio vidury smile.gif  o jau išsilaikiau mokyklinius visus egzaminus, regitros teoriją, liko pats baisiausias egzaminas... Kuo labiau artėja ta diena, tuo baisiau darosi. ax.gif

As pradejau spalio 1d. liko tp praktika Regitroje.Baisu,dabar kai tiek daug autoivykiu kasdien nutinka,seses vaikus vakar Vilniuje partrenke,bet aciu dievui laimingai,nors ligonineje.Atrodo pamirsiu ka ismokusi tarpusvencio laikotarpiu,nes vos ne kasdien pamokas vairavimo turejau.Jau man akys krypsta i masinytes,ka noreciau vairuoti smile.gif ,nors pries pora metu visai nebuvo man tai galvoje.O kada tu laikaisi vairavima??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verbus: 30 gruodžio 2013 - 11:53
QUOTE(verbus @ 2013 12 30, 11:52)
As pradejau spalio 1d. liko tp praktika Regitroje.Baisu,dabar kai tiek daug autoivykiu kasdien nutinka,seses vaikus vakar Vilniuje partrenke,bet aciu dievui laimingai,nors ligonineje.Atrodo pamirsiu ka ismokusi tarpusvencio laikotarpiu,nes vos ne kasdien pamokas vairavimo  turejau.Jau man akys krypsta i masinytes,ka noreciau vairuoti smile.gif ,nors pries pora metu visai nebuvo man tai galvoje.O kada tu laikaisi vairavima??

Buvo pasiūlymas laikyti Sausio 2 bet kažkaip atsisakiau, nes manyčiau nelabai išsimiegot pavyks. Todėl likau prie antrojo varianto: 8 dienos.
Atsakyti