QUOTE(Donma @ 2014 01 06, 18:11)
Va pas mane ta pati beda,varau visur internete per bilietus ir islaikau,nueinu I regitra ir viskas,neislaikau.Jau du kart nepasiseke ,jauciuos tokia nemoksa,atrodo kad nebuciau nei knygos I rankas paemus,nei ka,o ta knyga jau n kartu skaityta ir vis per naujo skaitau.Man regitroj bilietai atrodo nera sunkus,bet gan sukti,atrodo va jau sitas variantas,bet pasirodo tinka keli

Arba noris visus suzymet o tinka tik vienas
Taip, regitroj trupučiuką kitaip suformuluota, kartais painioja panašūs variantai... todėl reikia gerai įsiskaityti, nežymėti automatu. Aš keliskart peržiūrėjau dar paskui, pasitaisiau spręsdama Regitroj. Svarbu neskubėti ir gerai pagalvoti, prisiminti kas knygutėj rašoma. O mokantis tai aišku reikia kaskart jei tik kokios abejonės kyla sprendžiant - pasiimt vėl knygutę ir perskaityt atitinkamus punktus.
Ech, aš galėčiau išlaikyt dar 10 kartų teoriją, kad tik vairavimo nereikėtų... Teoriją gali atsisėst ir išmokt, o vairavimas - kaip užburtas ratas, rodos kuo toliau tuo blogiau viskas, pinigai plaukia, o naudos jokios... Jau taip pavargau, kad turbūt irgi reiks mest viską kuriam laikui
Ar kam siūlo instruktoriai pirkti egzaminą vairavimo Regitroj? Žinau, kad ne man vienai, kolegei sakė irgi siūlė, bet mane tai vis tiek kažkaip prislėgė... net kainos nepaklausiau, o paskui pagalvojau, kad bent jau nervų gal daug ir sveikatos susitaupytų... Tik kokia prasmė tada buvo mokėtmokyklai ir už papildomas pamokas? Galima buvo iškart nusipirkt... 
kai pradėjau mokytis, viskas atrodė kaip nuotykis, o dabar pavirto tikru išbandymu...