QUOTE(denaxa @ 2014 01 07, 13:25)
As kategoriskai nusistaciusi pries tokius dalykus...neislaikei-reiskia,dar anksti i gatve,dar nevaziuoji gerai...na,kokia busi vairuotoja teises nusipirkus? Gatvese kas darosi baisu ziureti,gal nereikia nusipirkusiu gretu pildyti,ir taip pilnos gatves debilu,kurie,matyt,ir teorija nusipirke,ne tik vairavima...

O tokius uzdarbiaujancius instruktorius-blyn,irasyciau pokalbi ir priduociau kam reikia,jei man dabar kazka panasaus pasiulytu,kad ir kitiems fantazija atsoktu...
šiaip aš irgi prieš

iškart kažkaip automatiškai atsakiau, kad gi atėjau pas jį IŠMOKT vairuot. Tai jis sako - nu, po truputį išmoktum savarankiškai...
Vis tik turiu pripažint jo tiesą, kad Regitros maršrutai sekasi man sunkiausiai, kitur jau daugiau mažiau važiuoju.... su posūkiais dar ne kas... tik labai pavargau nuo visko, nes pradeda atrodyt kad sekasi vis blogiau

instruktorius spaudžia, MB spaudžia. Sekmadienį sėdau ir nuvažiavau viena iki parduotuvės - tai geriausiai jaučiausi

niekas nieko nesako, jokios įtampos... ir išsisukau, ir normaliu greičiu važiavau, kai niekas varu nevaro - "nu gazuok, gazuok gi"... net su užtrauktu rankiniu sugebėjau atbula pro vartus įvairuot ir kieme prisiparkuot
Ačiū,
denaxa, įkvėpėt man šiek tiek vilčių, jei jau Jums siūlė pirkt, tai galvosiu kad čia jų biznis, o ne mano beviltiškumas kaltas... tik pagalvojus kiek dar sveikatos ir pinigų kainuos laukiantys egzaminai kartais sukrebžda mintis, kad reikėjo bent kainos paklaust
500 tai sakyčiau niekis... mano kolegei kažkur prieš 5 metus siūlė už 1500 Lt...
p.s. vis tik kiek paklausau - daugumai (bent moterų) besilaikančių teises tai atrodo kalte kala mokyklose - vis tiek neišlaikysi, vis tiek neišlaikysi... net teorijos dėstytojas buvo įsitikinęs, kad jau aš tai neišlaikysiu teorijos iš pirmo karto... nesiginčijau su juo, nors nesupratau kodėl turėčiau neišlaikyt

tiesiog išmokau ( ir labai gailėjausi kad be reikalo pas jį gaišau laiką tikėdamasi gal ką naudingo išgirsiu, ko KET knygelėj nėra...) ir nuėjau eksternu į Regitrą. Išlaikiau, vieną klaidą padariau... mokykloj irgi paskui išsilaikiau iškart... Bet lengva buvo, nes teorija tik nuo manęs priklausė - išmokau ir viskas... O vairavimas man slegiantis dalykas, nes negali ramiai sau važinėtis ir mokytis - iškart spaudimas, nes gatvėj turi mokytis, kur eismas tikrai klaikus ir dar be M raidės pilna, kurie irgi nei posūkių rodo, nei kelio ženklų ar KET paiso

MB sako - reiktų kokį straipsnį gal parašyt, kad jau tokius pinigus plėšia Regitra ir vairavimo mokyklos, tai tegul pasako, kur ir kokiu būdu išmokt reikėtų žmonėm vairuot iš tikrųjų, ypač jei pirmą kartą už vairo sėda? (mano instruktorius pusę pamokų man už vairo laikė...) O kai savim nepasitiki - tai labai prislegia tas spaudimas, užtat matyt klesti dar ir juodoji Regitros rinka....