Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 07, 11:05)
Ar kam siūlo instruktoriai pirkti egzaminą vairavimo Regitroj? Žinau, kad ne man vienai, kolegei sakė irgi siūlė, bet mane tai vis tiek kažkaip prislėgė... net kainos nepaklausiau, o paskui pagalvojau, kad bent jau nervų gal daug ir sveikatos susitaupytų... Tik kokia prasmė tada buvo mokėtmokyklai ir už papildomas pamokas? Galima buvo iškart nusipirkt...

Man siule-pries 7 metus,sako,vis tiek neislaikysi,pirk-500lt doh.gif As tada ji kulturingai pasiunciau kibiniveniki,pasakiau,kad geriau jau uz sita suma vaziuot ismoksiu ir nuejau pas kita instruktoriu,drauges rekomenduota...o ten paaiskejo,kad anas matyt specialiai manes nedamoke,sankaba laikydavo...tas kitas kankinosi su manim ir keike mano pirmaji is visos dusios... doh.gif
Kai ant furos laikiau man irgi siule pirkti (ne instruktorius,kolegos-sake,neislaikysi,vyrai po desimt kartu eina,neislaiko)-tada jau konkreciai pasiunciau visus tokius siulytojus,zinojau bent 4 taskus per kuriuos galima pirkti biggrin.gif ...nu blyn...islaikiau pati... smile.gif

As kategoriskai nusistaciusi pries tokius dalykus...neislaikei-reiskia,dar anksti i gatve,dar nevaziuoji gerai...na,kokia busi vairuotoja teises nusipirkus? Gatvese kas darosi baisu ziureti,gal nereikia nusipirkusiu gretu pildyti,ir taip pilnos gatves debilu,kurie,matyt,ir teorija nusipirke,ne tik vairavima... doh.gif O tokius uzdarbiaujancius instruktorius-blyn,irasyciau pokalbi ir priduociau kam reikia,jei man dabar kazka panasaus pasiulytu,kad ir kitiems fantazija atsoktu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 01 07, 13:25)
As kategoriskai nusistaciusi pries tokius dalykus...neislaikei-reiskia,dar anksti i gatve,dar nevaziuoji gerai...na,kokia busi vairuotoja teises nusipirkus? Gatvese kas darosi baisu ziureti,gal nereikia nusipirkusiu gretu pildyti,ir taip pilnos gatves debilu,kurie,matyt,ir teorija nusipirke,ne tik vairavima... doh.gif O tokius uzdarbiaujancius instruktorius-blyn,irasyciau pokalbi ir priduociau kam reikia,jei man dabar kazka panasaus pasiulytu,kad ir kitiems fantazija atsoktu... smile.gif

šiaip aš irgi prieš drinks_cheers.gif iškart kažkaip automatiškai atsakiau, kad gi atėjau pas jį IŠMOKT vairuot. Tai jis sako - nu, po truputį išmoktum savarankiškai...
Vis tik turiu pripažint jo tiesą, kad Regitros maršrutai sekasi man sunkiausiai, kitur jau daugiau mažiau važiuoju.... su posūkiais dar ne kas... tik labai pavargau nuo visko, nes pradeda atrodyt kad sekasi vis blogiau unsure.gif instruktorius spaudžia, MB spaudžia. Sekmadienį sėdau ir nuvažiavau viena iki parduotuvės - tai geriausiai jaučiausi ax.gif niekas nieko nesako, jokios įtampos... ir išsisukau, ir normaliu greičiu važiavau, kai niekas varu nevaro - "nu gazuok, gazuok gi"... net su užtrauktu rankiniu sugebėjau atbula pro vartus įvairuot ir kieme prisiparkuot laugh.gif
Ačiū, denaxa, įkvėpėt man šiek tiek vilčių, jei jau Jums siūlė pirkt, tai galvosiu kad čia jų biznis, o ne mano beviltiškumas kaltas... tik pagalvojus kiek dar sveikatos ir pinigų kainuos laukiantys egzaminai kartais sukrebžda mintis, kad reikėjo bent kainos paklaust doh.gif
500 tai sakyčiau niekis... mano kolegei kažkur prieš 5 metus siūlė už 1500 Lt...

p.s. vis tik kiek paklausau - daugumai (bent moterų) besilaikančių teises tai atrodo kalte kala mokyklose - vis tiek neišlaikysi, vis tiek neišlaikysi... net teorijos dėstytojas buvo įsitikinęs, kad jau aš tai neišlaikysiu teorijos iš pirmo karto... nesiginčijau su juo, nors nesupratau kodėl turėčiau neišlaikyt g.gif tiesiog išmokau ( ir labai gailėjausi kad be reikalo pas jį gaišau laiką tikėdamasi gal ką naudingo išgirsiu, ko KET knygelėj nėra...) ir nuėjau eksternu į Regitrą. Išlaikiau, vieną klaidą padariau... mokykloj irgi paskui išsilaikiau iškart... Bet lengva buvo, nes teorija tik nuo manęs priklausė - išmokau ir viskas... O vairavimas man slegiantis dalykas, nes negali ramiai sau važinėtis ir mokytis - iškart spaudimas, nes gatvėj turi mokytis, kur eismas tikrai klaikus ir dar be M raidės pilna, kurie irgi nei posūkių rodo, nei kelio ženklų ar KET paiso doh.gif MB sako - reiktų kokį straipsnį gal parašyt, kad jau tokius pinigus plėšia Regitra ir vairavimo mokyklos, tai tegul pasako, kur ir kokiu būdu išmokt reikėtų žmonėm vairuot iš tikrųjų, ypač jei pirmą kartą už vairo sėda? (mano instruktorius pusę pamokų man už vairo laikė...) O kai savim nepasitiki - tai labai prislegia tas spaudimas, užtat matyt klesti dar ir juodoji Regitros rinka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 07 sausio 2014 - 12:11
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 07, 12:56)

Patarimas mano butu vienas-keisk instruktoriu,ir kuo greiciau,pageidautina-is kitos vairavimo mokyklos...nes labai panasu,kad pakliuvai i "uzdarbiaujancia" mokykla su tokiais pat instruktoriais... schmoll.gif Tau reiks savarankiskai i gatves isvaziuoti,ir tada tikrai ne laikas bus "po truputi mokytis savarankiskai",aisku,mokysies,po truputi patirties igaudama,bet iki tol turi ismokti vaziuoti saugiai ir nekeldama pavojaus kitiems...bliam,saudyt tokius instruktorius,per tokius asilus zmones gatvese uzsimusineja po to... schmoll.gif
Jei nori-rasyk i pm man,duosiu gera instruktoriu,pas ji nepigu,bet verta,ne vienai jau yra padejes tokioje ar panasioje situacijoje...o tai dabar panasu,kad tik pinigus vejais metai,o tau tik nepilnavertiskumo kompleksus varo... g.gif Su teorija tai isvis "uzmuse"... schmoll.gif
TB teisus...konkreciai apie sia vairavimo mokykla tikrai vertetu straipsniuka deti...su visais ju "biznio" pasiulymais... doh.gif

P.s. beje,tas instruktorius,kuri siulau,mane "pralauze" per dvi pamokas,o pries tai as juk buvau beviltiska,ir visiskai suzlugdyta visai numustos savivertes...bet,matyt,mano instruktoriui(pas kuri nuejau po to biznieriaus) dar buvo like kazkiek vilciu,jei jis mane savo draugui "perleido"-va ji dabar as ir siulau...tiesa,as pas ji pakliuvau jau teises turedama ir spejusi padaryti avarija,tai buvau traumuota visapusiskai,buvo atsiradusi klaiki baime vaziuoti,su kuo nepajegiau susitvarkyti pati... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 07 sausio 2014 - 13:09
Sveikos,

aš va irgi su vairavimu kankinuosi nuo spalio pradžios. Jau pasiėmiau 7 papildomas pamokas.... sad.gif o šiandien instruktorius sakė, kad iki Regitros man dar toli ir reikia dar papildomai tiek pat pamokų. Noriu jūsų paklausti, kiek pasiėmėt pamokų papildomai mokyklose?
Kažkaip gaila darosi ir pinigu ir nervų....
O instruktorius tik ir guodžia, kad visi mes skirtingi ir vieniems daugiau, o kitiems mažiau jų reikia...
Savivertė mano irgi jau nukrito labai.... maniau iki gruodžio jau regitroje busiu bent užsirašius egzui... O dabar galvoju, kai gerai būtų, bent vasara teises gauti... :/
Atsakyti
Kai mokiausi instruktorius man ir sake,kad man iki regitros toli,emiau 5 papildomas pamokas,per 6 islaikiau mokyklini,o instruktorius sake,kad as dar panasiai kokius metus vazineciau su M raide,kad nelabai regitroj islaikysiu...nu nepaklausiau as jo ir is antro karto islaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 01 07, 14:58)

Jei nori-rasyk i pm man,

negaliu išsiųsti žinutės, rašo kad perpildyta dėžutė.... parašykit prašau telefoną savo instruktoriaus 4u.gif ... nors mokyklinį turėsiu vis tiek pas savąjį "damušt".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 07 sausio 2014 - 14:21
QUOTE(girios_egle @ 2014 01 07, 15:20)
Sveikos,

aš va irgi su vairavimu kankinuosi nuo spalio pradžios. Jau pasiėmiau 7 papildomas pamokas.... sad.gif o šiandien instruktorius sakė, kad iki Regitros man dar toli ir reikia dar papildomai tiek pat pamokų. Noriu jūsų paklausti, kiek pasiėmėt pamokų papildomai mokyklose?
Kažkaip gaila darosi ir pinigu ir nervų....
O instruktorius tik ir guodžia, kad visi mes skirtingi ir vieniems daugiau, o kitiems mažiau jų reikia...
Savivertė mano irgi jau nukrito labai.... maniau iki gruodžio jau regitroje busiu bent užsirašius egzui... O dabar galvoju, kai gerai būtų, bent vasara teises gauti... :/

Panaši ir mano istorija. Mokytis pradėjau nuo spalio pradžios, vairuot nuo spalio pabaigos... Rytoj bus penkta papildoma pamoka, tik kadangi aikštelė ne prie mokyklos - tai joje mokantis reikia 3 ak. val., tai gaunasi pamokų mažiau... nu, bet atvažinėju tą laiką vis tiek - gaunasi per miestą nuvažiuot, per miestą grįžt ir aikštelėj 1 ak. val.
Sakė man, jei rytoj aikštelėj labai nesusimausiu, tai leis bandyt mokyklinį laikyt... 11 pratimų aikštelėj... Padarau juos visus, tik su tokia nuotaika nežinau kas gausis.. Matysim
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 07, 14:52)
negaliu išsiųsti žinutės, rašo kad perpildyta dėžutė.... parašykit prašau telefoną savo instruktoriaus 4u.gif ... nors mokyklinį turėsiu vis tiek pas savąjį "damušt".

ok,rasau smile.gif
Issivaliau dezute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 07 sausio 2014 - 15:41
[quote=denaxa,2014 01 07, 12:25]
Kai ant furos laikiau ...

Mokat vairuot furą ohmy.gif Juk tai nuostabu! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Milda": 07 sausio 2014 - 16:01
[quote="Milda",2014 01 07, 17:00]
[quote=denaxa,2014 01 07, 12:25]
Kai ant furos laikiau ...

Mokat vairuot furą ohmy.gif Juk tai nuostabu! thumbup.gif
[/quote]

Nu siaip tai as visas kategorijas turiu,isskyrus A-motociklui per trumpos kojos,o ir kristi baisu biggrin.gif bet va su lengvuskem tai nelabai draugauju,atsisedus prie kitos vairo jauciuosi kaip per pirma karta,ir baisu buna blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 01 07, 17:39)
Nu siaip tai as visas kategorijas turiu,isskyrus A-motociklui per trumpos kojos,o ir kristi baisu biggrin.gif bet va su lengvuskem tai nelabai draugauju,atsisedus prie kitos vairo jauciuosi kaip per pirma karta,ir baisu buna  blush2.gif  smile.gif

Prieš egzaminą bandant mašiną praleidau autobusą, egzaminuotojas, norėdamas nuimti įtampą, pasakė: "Kitas etapas - tokia mašina smile.gif" Tada man tikrai ne tai rūpėjo, o dabar jau kirba mintis, kaip galima būtų teises panaudoti pasikeičiant darbą ir prisiduriant prie atlyginimo ax.gif Gal tikrai taksiste būt lotuliukas.gif Juk geriau naktį vairuot nei redaguot tekstus... Jau nuklaidžiojau, dar net į miestą viena neišvažiavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Milda" @ 2014 01 07, 19:04)
Prieš egzaminą bandant mašiną praleidau autobusą, egzaminuotojas, norėdamas nuimti įtampą, pasakė: "Kitas etapas - tokia mašina smile.gif" Tada man tikrai ne tai rūpėjo, o dabar jau kirba mintis, kaip galima būtų teises panaudoti pasikeičiant darbą ir prisiduriant prie atlyginimo  ax.gif  Gal tikrai taksiste būt  lotuliukas.gif Juk geriau naktį vairuot nei redaguot tekstus... Jau nuklaidžiojau, dar net į miestą viena neišvažiavus  doh.gif

taxi uztenka B kat.,trys metai stazo ir gali dirbti smile.gif Beje Jazz taxi dirba dvi merginos,kurios tokiu budu prisiduria prie pagrindinio darbo,joms tai tiesiog hobis smile.gif
Atsakyti