Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(angelface @ 2014 01 09, 13:49)
Ačiū už nuorodą. Pravers  smile.gif

Ir dar prašyčiau spyrio į užpakalį...  blush2.gif 
Teoriją jau kaip ir moku, bet vis neprisiruošiu medicininės praeit ir pirmos pagalbos kursą išklausyt  blush2.gif

tai pirmyn doctor.gif kol neužsimiršo viskas...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 09, 13:10)
tai pirmyn doctor.gif  kol neužsimiršo viskas...

o kaip tau Donma
sekasi laikyti teorija??as 14d i regitra vairavima,na instruktorius sako-bandyti reikia,bent zinosi kas kaip.dar pasiemiau pamokeliu pries,kad nebuciau uzmirsusi.svarbu,kad is instruktoriaus palaikymas yra smile.gif ,tarpais sakau,kad net visai smagu vairuoti. smile.gif
Atsakyti
Matau šita tema aktyviausia tai čia ir paklausiu:
Merginos, gal kuri turit instruktorės Rimvydos iš "Mobilūs žmonės" (Kaunas) telefono numerį?
Galit čia arba až parašyti. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2014 01 09, 14:55)
o kaip tau Donma
sekasi laikyti teorija??as 14d i regitra vairavima,na instruktorius sako-bandyti reikia,bent zinosi kas kaip.dar pasiemiau pamokeliu pries,kad nebuciau uzmirsusi.svarbu,kad is instruktoriaus palaikymas yra smile.gif ,tarpais sakau,kad net visai smagu vairuoti. smile.gif

Ne kaip,,du kart laikiau ir neislaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 01 09, 20:58)
Ne kaip,,du kart laikiau ir neislaikiau doh.gif

Gaila,tikrai labai gaila.Neskubek-isiskaityk,viskas bus gerai.
Atsakyti
[quote=verbus,2014 01 09, 22:04]
Gaila,tikrai labai gaila.Neskubek-isiskaityk,viskas bus gerai.
[/q

Jauciuos kaip nemoksa kokia,nesitikejau,kad sunkiai man taip eisis regitra perkast verysad.gif Nebera noro nei tos knygos beimt I rankas,nei tu bilietu besprest doh.gif verysad.gif Teks dar ilgai peskamobiliu varinet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 01 09, 22:22)
Jauciuos kaip nemoksa kokia,nesitikejau,kad sunkiai man taip eisis regitra perkast verysad.gif Nebera noro nei tos knygos beimt I rankas,nei tu bilietu besprest doh.gif  verysad.gif Teks dar ilgai peskamobiliu varinet verysad.gif

Spresk siek tiek kitaip,ir viskas bus gerai,viskas priklauo nuo mokymosi budo...padarius bet kokia klaida imi knygute,skaitai atitinkamas taisykles ir gerai apsvarstai situacija,isivaizduoji situacija mintyse "gyvai",apsvarstai-kodel taip,ne kitaip,o kas butu jei butu va taip...o gal paveiksliuke kazko nepastebejau...reikia suprasti viena-reiks savarankiskai isvaziuoti i gatve,instruktoriaus,kuris pasufleruos,greta nebus,teks viska spresti paciau ir zaibiskai-gatveje nera kada galvoti,tai geriau ismokti greit galvoti sprendziant testus. Sekmes 4u.gif
P.s.O gal dar koki savo mokymosi buda atrasi-su manim kartu D kursus lanke vaikinukas,kuris turejo sasiuvini ir visus jam atrodancius kebliais klausimus ir atsakymus persirasinejo ax.gif Buvo grupes pirmunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 01 09, 23:57)
Spresk siek tiek kitaip,ir viskas bus gerai,viskas priklauo nuo mokymosi budo...padarius bet kokia klaida imi knygute,skaitai atitinkamas taisykles ir gerai apsvarstai situacija,isivaizduoji situacija mintyse "gyvai",apsvarstai-kodel taip,ne kitaip,o kas butu jei butu va taip...o gal paveiksliuke kazko nepastebejau...reikia suprasti viena-reiks savarankiskai isvaziuoti i gatve,instruktoriaus,kuris pasufleruos,greta nebus,teks viska spresti paciau ir zaibiskai-gatveje nera kada galvoti,tai geriau ismokti greit galvoti sprendziant testus. Sekmes 4u.gif
P.s.O gal dar koki savo mokymosi buda atrasi-su manim kartu D kursus lanke vaikinukas,kuris turejo sasiuvini ir visus jam atrodancius kebliais klausimus ir atsakymus persirasinejo  ax.gif Buvo grupes pirmunas biggrin.gif

Tai taip ir darau,issprendziu,ten kur suklydau atsiverciu knygele ir aiskinuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 01 09, 23:13)
Tai taip ir darau,issprendziu,ten kur suklydau atsiverciu knygele ir aiskinuos verysad.gif

Pamegink dar ijungti labiau vaizduote,isivaizduoti viska realiai kaip viskas atrodytu gatveje,ir pamegink "mastyt i prieki",susiejus su realiom situacijom butu aiskiau...o iskilus tai paciai situacijai sekanti karta-galvoje turetu atsigaminti...nesimokyk sausai-tai sunku ir rezultatu neduoda...O gal tiesiog reikia daugiau laiko-nieko cia baisaus,vis tiek juk ismoksi,tik gal biski ilgiau reiks pasedeti 4u.gif Man siaip irgi buvo sunku kai pirma karta visa tai mokiausi,B kat....o paskui kai jau isikirtau-tai jau ir isikirtau ax.gif Svarbiausia-negalvok,kad nesiseka (gal nuo tokiu minciu ir nesiseka? g.gif ),tiesiog nagrinekis pamazu viska,ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2014 01 09, 23:13)

Donma man tas pats, tik aš jau 3 kart laikiau regitroj teoriją, motyvacijos 0, bet sakau nepasiduok!!!!! Jau pusę kelio nuėjom, nebedaug beliko, reikia tik kaipnors prisiverst doh.gif aišku sunku, bet.....aš tikiu, kad aš galiu, tikėk ir tu wink.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2014 01 10, 11:00)
Donma man tas pats, tik aš jau 3 kart laikiau regitroj teoriją, motyvacijos 0, bet sakau nepasiduok!!!!! Jau pusę kelio nuėjom, nebedaug beliko, reikia tik kaipnors prisiverst  doh.gif  aišku sunku, bet.....aš tikiu, kad aš galiu, tikėk ir tu wink.gif sėkmės  4u.gif

Merginos, nepasiduokit, tikrai 4u.gif
Man tai atrodo svarbiausias dalykas yra laikant Regitroj neskubėti, susikoncentruoti ir gerai įsiskaičius klausimus įsivaizduoti realią situaciją. Klausimai ten tikrai nesunkūs, bet šiek tiek painu darosi bandant grynai teoriškai prisiminti jau spręstus testus - tada atrodo lyg kažkas panašu, lyg matyta, girdėta, o ne visai taip... Aš pati pirmą kartą spausdama atsakymus iš inercijos padariau net kelias klaidas. Paskui aišku liko nemažai laiko - tada, žinodama kad laiko užteks, dar kartą labai ramiai ir atidžiai įsigilindama perėjau visus klausimus ir buvau apstulbus, kokių ten vėjų prirašiau - buvau pažymėjus kad galima sustoti prie sankryžos (nu iš pradžių pasirodė kaip gi nesustot? - o paskui įsiskaičius suvokiau, apie kokį sustojimą klausiama....), ir net kad veikiant alkoholiui reakcija pagreitėja... blush2.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakyma 4u.gif Suprantu, kad viskas priklauso nuo gabumu, kol kas esu ryztingai ir optimistiskai-relistiskai pasiruosusi islaikyti teises, nes man ju reikia darbui, na o kaip ten is tikruju bus kas ten zino smile.gif Dekui, kad ispejote del eiles i Regitra, tokiu atveju reikes viska planuoti isanksto. Regitros puslapi jau pasinagrinejau, dabar aiskinuosi del deklaravimo, nes pasirodo norint laikyti egzamina reikia tureti gyvenamaja vieta deklaruota LR, bet kol kas dar turiu laiko iki kovo tai savaranskiskai mokysiuos teorija smile.gif

QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 08, 17:53)
Papildyta:
viskas priklauso nuo gabumų.... manau, galima ir per mėnesį išsilaikyt, jei gerai seksis... Eksternu galima pačiai pasiruošt teoriją (KET knygelė ir bilietai internete - nieko sudėtingo), ir, turint vidurinės atestatą, išsilaikyt Regitroj (iš anksto galima užsiregistruot internetu egzaminui). Tada - med. pažyma, išklausyt pirmos pagalbos kursą (irgi dienos užtenka) ir užsirašyt į kokią mokyklą vairavimui. Jei instruktorius geras, Jūs - gabi, ir galit kasdien vairuot (išsilaikius teoriją galima ir su šeimos nariu važinėt su M raide) - tai įmanoma viskas, tik turėkit omeny kad Regitroj didelė eilė į priekį egzaminams, ypač vairavimui - registruokitės iš anksto. O šiaip tai Regitros puslapy galit rasti visą informaciją... ir bet kurioj vairavimo mokykloj.... Sėkmės  4u.gif

Atsakyti