QUOTE(Donma @ 2014 01 15, 12:32)
Nieko nebedarau,padejau mokyklini I stalciu ir dbr viskas,nebesprendziu ir nebeskaitau,nes visas dienas dienas tik tuom ir gyvenau,esu pavargus emociskai,padarysiu pertrauka o veliau bus matyt
Nenusimink,as ir tik tuom gyvenau-nedirbau,tai diena is dienos galvoje tas pats,finansai mazeja,ir darbo jau reikia,tad po savo nesekmes nuejau bandytis dirbti,ir taip jau pinigeliu sudejau i teises dahuje nesikeikus,bet reikia eiti iki galo.as kitaip sakant savo instruktoriui kaip ir pavedziau-visi jo mokiniai sekmingai isilaiko,o as :verysad

dabar po triju sav,blyn pamirsiu ka ismokusi
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2014 01 15, 10:13)
Taip, man pasakė kad pasikeitė ir galima riedėti, net likus kokiem 30-40 metrų. Mokė mane irgi tik prieš sustojant sankabą spaust, kad tilpti į tas sekundes, kiek galima sankabą nuspaudus laikyti... O dabar tai liko tos sekundės reikalavimuose, bet lyg ir riedėt galima

nelabai suprantamas man tas momentas, geriau turbūt nepiktnaudžiauti laisva pavara, kol taip miglota viskas.
Man darant aikštelėj visus 11 pratimų koja taip drebėjo, kad rodos net mašina pradėjo tirtėt

ir nieko negalėjau padaryt. Anksčiau irgi padrebėdavo aikštelėj, bet greit praeidavo. O per egzaminą taip ir pravažiavau viską dardančia sankaba
man ir tratejo pedalas nuo drebancios kojos-ir per mokyklini ir Regitroje,per mokyklini instruktorius pasake-tuoj praeis

-praejo,o Regitroje pati save raminau-gerai viskas gerai bus