Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 19, 15:39)
labai gerai padarei,tikiuosi naujas nebus toks kaip pirmas...tik atejus,sakyk man sunkiai sekas bet labai noriu ismokti....
pabandyk kiek imanoma daugiau ismokti per tas keturias pamokas,o tada bandykit egzaminus laikyti,nes jei pirksit papildomu kokia 10,plius dar egzaminai,sumele ohohoh kokia gausis...as sitai tikrai neblogai jauciuosi vaziuojanti,o susimaunu per egzus,tarkim kaip siandien 2 minutes buciau veliau toje vietoje buvus ir buciau nepadarius egzo...vaziuot lyg moku,tiesiog patirties stoka ir netinkamu laiku ne tinkamoje vietoje atsiduriau unsure.gif

Mane isvis jau siutas ima,kad as tokia nevykele,jau eidama I pamoka burbu sau po nosim visa kelia blush2.gif
Dar siandien paklausiau ar gali rytoj vyras vaziuot kartu paziuret,tai labia nepatiko instruktoriui,veidas tik pasikeite,na sako gerai,bet be jokiu komentaru,tai nusprendziau,kad nesivesiu to vyro,nes visai paskui uzsirustins ant manes,o siandien koki 15min aikstelej lempa taise,as masinoj sedejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 19, 14:52)
Mane isvis jau siutas ima,kad as tokia nevykele,jau eidama I pamoka burbu sau po nosim visa kelia blush2.gif
Dar siandien paklausiau ar gali rytoj vyras vaziuot kartu paziuret,tai labia nepatiko instruktoriui,veidas tik pasikeite,na sako gerai,bet be jokiu komentaru,tai nusprendziau,kad nesivesiu to vyro,nes visai paskui uzsirustins ant manes,o siandien koki 15min aikstelej lempa taise,as masinoj sedejau verysad.gif

jo,as siandien net facebooke zadejau uzsideti ant sienos kokia as siandien nevykele esu,bet dabar mastau gal nesidesiu,kam cia viesai skelbtis.....
cia tiesiog tave noriu paguosti,akd ne viena tu nevykele jautiesi,as tau siandien palaikau kompanija smile.gif))) (juokas cia per asaras)

as tai tavo vietoj vesciausi vyra,bent jau viena pamoka turetum superiniska,bijotu tavo vyro,tai ismokintu tiek kiek per tris pamokas neismokino (ypac jei linkias yra nusukti laika) kaip minejau man tai net keista kaip pas jusu nepatenkinti jei seimos instruktorius eina ziuret,pas musu atvirksciau liepe seimos instruktoriu i viena pamoka atsivest......
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 19, 09:39)
Kuo toliau, tuo labiau vis galvoju ir velniai mane nese tu teisiu mokintis verysad.gif Gaila jau ir pinigu doh.gif Nu jei esu ziopla tai nieko ir nepakeisi doh.gif Visi taip graziai aikstelej stumdosi o as varna zioplineju ir tiek,jau ziuriu ir instruktorius persikreipes siandien,matyt visiskai uzknisau jau ji verysad.gif Taip norejau begt is tos aiksteles siandien verysad.gif

Nepraraskit vilties, tikrai ismoksit, bet jei sunkiau sekasi reikia kuo daugiau praktikos. As aikstelej irgi nesigaudydavau,kur ir kada ta vaira susukti,i kuri veidrodeli ziureti. Su instruktorium aikstelej per visas pamokas buvom gal 3 ar 4 kartus po 30min. Nieko as ten neismokau, su pavydu ziurejau,kaip kiti mokiniai graziai parkuojasi. Irgi jauciausi tikra nevykele,kad nepavyksta visko greitai ismokti. Pradejau mokintis savarankiskai nemokamoje regitros aiksteleje, kiekviena diena vaziuodavom su draugu. Netgi ant lapelio buvau susirasius veiksmu seka,kaip parkuotis blush2.gif ir darydavau,kol gaudavosi. Su draugu nejausdavau tokios itampos,kaip su instruktoriumi,nors jis irgi spedavo susinervuoti po kelis kartus biggrin.gif Dabar tikrai jauciuosi tvirta aiksteleje,bet,kaip ir sakau,ten praleidau labai daug valandu. Dabar beveik menesi nevairavau,tai pries egzamina vel stumdysiuos aikstelej,nes pasimirsta. Nenukabinkit nosies,reikia kuo daugiau praktikuotis ir tikrai pavyks smile.gif
Papildyta:
Merginos,gal jus zinot ar imanoma,kad seimos instruktoriumi galetu buti ne vyras,bet draugas? Jeigu mes turime savo buta ir esame ten abu deklarave gyvenama vieta? Mano draugei instruktorius minejo,kad jeigu abu deklarave vieta,tai reikia nuejus i savivaldybe pateikti dokumentus ir yra galimybe kad jis gali buti seimos instruktoriumi. Man nelabai norisi tiketi, bet gal kazkas susidure? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 19, 16:38)
Pradejau mokintis savarankiskai nemokamoje regitros aiksteleje, kiekviena diena vaziuodavom su draugu

O tai aikštelėje galima važinėtis su bet kuo, nebūtinai su šeimos instruktorium?
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 19, 15:38)

mums sake kad butinai turi buti artimas seimos narys,ir tureti 5 metu vairavimo staza....apie draugus nieko neminejo,galvoju kur cia reiktu pasiskambinti tau kad issiaiskinti g.gif
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 19, 15:41)
O tai aikštelėje galima važinėtis su bet kuo, nebūtinai su šeimos instruktorium?

nu siaip negalima man atrodo,bet kai reikia tai rizikuoji ir tiek...as siaip ir aikstelej su vyru daug dirbau,nors dar regitroje nebuvau issilaikius teorijos..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(///...akyra.../// @ 2013 11 19, 14:59)
as tai tavo vietoj vesciausi vyra,bent jau viena pamoka turetum superiniska,bijotu tavo vyro,tai ismokintu tiek kiek per tris pamokas neismokino (ypac jei linkias yra nusukti laika) kaip minejau man tai net keista kaip pas jusu nepatenkinti jei seimos instruktorius eina ziuret,pas musu atvirksciau liepe seimos instruktoriu i viena pamoka atsivest......

Aš tokiu atveju ne vyrą vesčiausi, o keisčiau instruktorių. Mano pačios vyras, kai mokėsi vairuot, tai irgi iš vieno instruktoriaus mašinos išėjo viduryje maršruto trenkęs durimis. Susirado kitą, kurį iki šiolei geru žodžiu mini. O tas blogasis jei mano vyrą, kuriam jau virš 30 metų buvo, sugebėjo užsipult, tai įsivaizduoju, kaip ant 18-kinių liejasi laisvai...
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 19, 16:38)
Merginos,gal jus zinot ar imanoma,kad seimos instruktoriumi galetu buti ne vyras,bet draugas? Jeigu mes turime savo buta ir esame ten abu deklarave gyvenama vieta? Mano draugei instruktorius minejo,kad jeigu abu deklarave vieta,tai reikia nuejus i savivaldybe pateikti dokumentus ir yra galimybe kad jis gali buti seimos instruktoriumi. Man nelabai norisi tiketi, bet gal kazkas susidure? smile.gif

kažkaip nelabai norisi tikėti, nes nieko apie tai neužsimenama:
http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
http://www.vkti.gov....ravimo_mokyklos

Šiaip tai apmaudu, žinoma, nes gali koks draugas ar tolimesnis giminaitis būt kur kas geresniu mokytoju, nei šeimos narys iš šito sąrašo kas gali būti tuo nariu... nors iš kitos pusės ir suprantu, kad taip apsidraudžiama nuo nelegalaus verslo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikis5: 19 lapkričio 2013 - 15:03
QUOTE(zuikis5 @ 2013 11 19, 14:41)

Manau,kad su bet kuo, svarbu masina uzregistruoti, o dokumentu ten jokiu nepraso pateikti. Pas mus ant masinos net M raides nera. Buvau daug kartu ir nekilo jokiu problemu smile.gif beje ir kitu masinu atvaziuoja be M.
Atsakyti
QUOTE(Orange_blossom @ 2013 11 19, 17:01)
Manau,kad su bet kuo, svarbu masina uzregistruoti, o dokumentu ten jokiu nepraso pateikti. Pas mus ant masinos net M raides nera. Buvau daug kartu ir nekilo jokiu problemu smile.gif beje ir kitu masinu atvaziuoja be M.

Aišku, ačiū 4u.gif praneškit, jei ką sužinosit ir apie šeimos narius ir nenarius biggrin.gif
Atsakyti
Dekui mergaites uz palaikyma 4u.gif
O jei dbr viska palikciau ar galiotu po nauju metu?Nes neturiu nei teorijos nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 19, 17:49)
O jei dbr viska palikciau ar galiotu po nauju metu?Nes neturiu nei teorijos nieko verysad.gif

O mokyklą baigėt? teoriją tada išsilaikykit, nes užsimirš.... šiaip per metus reikia išsilaikyt
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2013 11 19, 16:49)

kokios teorijos neturit? as siulyciau nemest,bus sunku vel is naujo pradet
Atsakyti