Įkraunama...
Įkraunama...

Maltos bišonai VII

QUOTE(drugelis. @ 2014 06 30, 17:40)
Dilgelyt, kaip jūsų susitikimas?  wub.gif

Aciu, kad prisiminei wub.gif
Jau turiu thumbup.gif
Labai rami tik...per vis para neisgirdome nei garselio. Su zaisliukais visai nezaidzia,nors visaip meginu,o ji tik guli man ant keliu ir viskas blush2.gif
O veisejai sake jai netiks Melisos vardas ,nes ji nerami ji labai zaisminga ir t.t
Tai bus vardu Doli manau. smile.gif
Mokomes vaikscioti su pavadeliu.

Auga nuolatiniai dantys tai asroja negraziai. Valau su vandeniu,tepu moliuku, krakmolu..tai visa tokia sulipusi,parudusi,liezuveli iskisusi, nusiverkusi ,niekas nesupranta, kodel cia beveik visus metus tokios pabaisiukes ieskoti reikejo ir dar milijona sumoketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 30, 21:29)
Aciu, kad prisiminei wub.gif

Kaip smagu, labai džiaugiuosi wub.gif o tai ji pas tave jau paauginta, kiek jai mėn.?
Ir kokiu maistuku ją maitino? Manau, kad ji tiesiog dar liūdi, vėliau įsidrąsins ir nebus tokia ramiakė biggrin.gif Gražūs abu vardai, abu man patinka wub.gif

Aš kol kas be moliukų ir k.t. apsieinu, na, nėr visai baltas jis, bet nėra ir tragedijos lyg g.gif reikės kada nufotografuoti ir pasirodyti čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2014 06 30, 22:34)
Kaip smagu, labai džiaugiuosi  wub.gif  o tai ji pas tave jau paauginta, kiek jai mėn.?
Ir kokiu maistuku ją maitino? Manau, kad ji tiesiog dar liūdi, vėliau įsidrąsins ir nebus tokia ramiakė  biggrin.gif  Gražūs abu vardai, abu man patinka  wub.gif

Aš kol kas be moliukų ir k.t. apsieinu, na, nėr visai baltas jis, bet nėra ir tragedijos lyg  g.gif reikės kada nufotografuoti ir pasirodyti čia smile.gif

As labai labai tikiuosi, kad pralinksmes, nes dabar visiskai nezaidzia, ir mane tai labai liudina:(
Jai 7 ar 8 men, pamirsau.
Na nera tragedijos ir pas mane, bet yra to rudumo,slapumo, o kai siusdavo nuotraukas matau,kad buvo visai baltutele wub.gif
Maitino ja Royal Caninu, tai kol kas ir as maitinu ju idetu maistu ( na kol kas ji needa), bet su laiku bandysiu pereiti prie TOW.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 30, 22:02)
As labai labai tikiuosi, kad pralinksmes, nes dabar visiskai nezaidzia, ir mane tai labai liudina:(
Jai 7 ar 8 men, pamirsau.
Na nera tragedijos ir pas mane, bet yra to rudumo,slapumo, o kai siusdavo nuotraukas matau,kad buvo visai baltutele wub.gif
Maitino ja Royal Caninu, tai kol kas ir as maitinu ju idetu maistu ( na kol kas ji needa), bet su laiku bandysiu pereiti prie TOW.

Man atrodo, kad tikrai neverta pergyventi, ji jau gan nemaža, tai gal kiek ilgiau ir tas apsipratimas naujuose namuose truks. Mūsiškiui buvo nepilnai 3 mėn. kai paėmėm, tai pirmą naktį verkė vargšiukas, bet sekančią dieną jau žymiai guvesnis buvo, valgė tai iškart, nebuvo su tuo problemų g.gif

Tai reiškia, kad ji visus 7/8 mėn. Royal Caninu buvo maitinama? Mūsiškis irgi, bet čia prisiskaičius perėjom prie TOW, o dabartinis eksperimentas su Natures Protection baigėsi fiasko, jis visai jo net neragauja doh.gif doh.gif gražiai išsirenka TOW, o naująjį palieka... o aš kaip durnė 7,5kg pakuotę nupirkau, man nė į galvą neatėjo, kad taip būti gali. Tai dabar bandau parsiduoti doh.gif

O tai nuo vakar ji visiškai dar neėdė? unsure.gif g.gif o geria? Dėl to rudumo, man atrodo, kad neįmanoma, kad būtų visiškai balta, ypač kai plaukas pašlampa...
O taviškė ilgaplaukė, ar apkirpta? kaip su tualeto reikalais? turbūt palutės yra?
Aš tai galiu pasigirti, kad Tapsiui liepos vidury bus 6 mėn., o jau namie kokias 2 savaites jokios balutės nėra bigsmile.gif ir palų nėra ( ko labiausiai bijojau) bigsmile.gif naktį iškenčia, o dieną vedam dar dažnokai - 5,6 kartus.
Atsakyti
sveikutes ar priimsit? mes turim bisonyte bet ne maltos bet garbanota, bet labai jau jos panasios:)
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2014 06 30, 23:15)
Man atrodo, kad tikrai neverta pergyventi, ji jau gan nemaža, tai gal kiek ilgiau ir tas apsipratimas naujuose namuose truks. Mūsiškiui buvo nepilnai 3 mėn. kai paėmėm, tai pirmą naktį verkė vargšiukas, bet sekančią dieną jau žymiai guvesnis buvo, valgė tai iškart, nebuvo su tuo problemų  g.gif

Tai reiškia, kad ji visus 7/8 mėn. Royal Caninu buvo maitinama? Mūsiškis irgi, bet čia prisiskaičius perėjom prie TOW, o dabartinis eksperimentas su Natures Protection baigėsi fiasko, jis visai jo net neragauja  doh.gif  doh.gif  gražiai išsirenka TOW, o naująjį palieka... o aš kaip durnė 7,5kg pakuotę nupirkau, man nė į galvą neatėjo, kad taip būti gali. Tai dabar bandau parsiduoti  doh.gif

O tai nuo vakar ji visiškai dar neėdė?  unsure.gif  g.gif  o geria? Dėl to rudumo, man atrodo, kad neįmanoma, kad būtų visiškai balta, ypač kai plaukas pašlampa...
O taviškė ilgaplaukė, ar apkirpta? kaip su tualeto reikalais? turbūt palutės yra?
Aš tai galiu pasigirti, kad Tapsiui liepos vidury bus 6 mėn., o jau namie kokias 2 savaites jokios balutės nėra  bigsmile.gif ir palų nėra ( ko labiausiai bijojau)  bigsmile.gif naktį iškenčia, o dieną vedam dar dažnokai - 5,6 kartus.

Uzjauciu del maisto. O gal padetu pamirkymas? Bet tai koks skanus TOW maistas vadinasi smile.gif gal tu lik pries sios firmos tik pakeisk jo rusi?
Taip veislynas ja visa laika kaip ir visus kitus savo sunis maitino RC, bet tiems ,kas turi viena ar du suniukus rekomenduoja brangesni ir geresnes sudeties maista.
As ja dresiruoju daug ,o dresiruodama naudojau virta jautiena, per sita para suvartojo degtuku dezutes dydi (gal maziau),tad gal todel ir nevalge sauso. Geria daug. Na del sito as nesijaudinu, suprantu,kad normalu dabar nevalgymas,tik taip pazadeto zaismingumo ir baltumo pasigendu..
Zeme nesivelka,nes dar per jauna tokiems, bet plaukai pakankamai ilgi ir grazus wub.gif Tokius ir bandysiu isaugoti wub.gif
Veislyne ismokinta daryti ant palutes,tai ant jos tik ir daro, be avariju! thumbup.gif Kadangi Kaune siandien vis lijo, o ir su pavadeliu vaiksciot nemoka ,tai mokymasi daryti reikalus lauke atidedu smile.gif Buvau isvedus du kartus i lauka, ir i kavine mieste nuejom, bet lauke ji tik dreba ir prasosi ant keliu kol kas.
Sveikinu su pasiekimais, saunuoliai judu:super
Atsakyti
Mano naujoji mergyte, 8men.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 30 birželio 2014 - 23:34
dilgelyt, visai ne pabaisiukė, tikra gražuolė thumbup.gif Gražus kailis ir rudavimo beveik nematau, bent jau nuotraukoje.
Gal jau žaisti pradėjo? kaip jums sekasi?
papasakok, kaip tu ją dresuoji, ar buvo ji dresuota? smile.gif Maniškiui sunkiai su dresūra, kol kas moka komandą "sėdėt" ir "pas mane", bet ir tai, geriausiai klauso namie, o lauke nelabai sėdi, o jei ir sėda, tai tumpam, o aš nežinau, kaip elgtis, kai šuo teisingai neatlieka komandos g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2014 07 03, 21:46)
dilgelyt, visai ne pabaisiukė, tikra gražuolė  thumbup.gif Gražus kailis ir rudavimo beveik nematau, bent jau nuotraukoje.
Gal jau žaisti pradėjo? kaip jums sekasi?
papasakok, kaip tu ją dresuoji, ar buvo ji dresuota?  smile.gif Maniškiui sunkiai su dresūra, kol kas moka komandą "sėdėt" ir "pas mane", bet ir tai, geriausiai klauso namie, o lauke nelabai sėdi, o jei ir sėda, tai tumpam, o aš nežinau, kaip elgtis, kai šuo teisingai neatlieka komandos  g.gif

O kaip jus atskiriat komanda kai sauki vardu ir atbega ir kai sakai - pas mane? Kada kuria nauodoji? Nes as kai noriu,kad ateitu pas mane, pasaukiu vardu ar atskrenda smile.gif
Paziurek youtube,daug geru video dresuroms. Jei neklauso neduok skaniuko ir negirk,ignoruok, ka cia daugiau sugalvosi. As uzsiimsiu tuo ,kai grisiu is atostogu,dabar visai ner laiko ,nes blaskaus po visa Lietuva pirmyn atgal su ja ant ranku(su pavadeliu vis dar neina) o ir taip manau,kad jai per daug visko naujo vienu metu. Dabar tik vardo mokinau ir su pavadeliu eit.
Nezaidzia dar,o ypac su zaislais,kuriu pripirkau kruvas sad.gif
Aciu,man tai taip, ji be proto grazi,jei ne rusvi paakiai butu tobulas maltukas mano skoniui smile.gif Beliko uzsiauginti ilgesnius usus.
Su visais zmonem noriai myluojasi,fotografuojasi,miega visiems ant keliu,visai nebijo zmoniu,o ja visi myli uz jos grozi ir tyluma,niekada neloja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 04 liepos 2014 - 10:52
O man smalsu pasidare, kaip nusprendet jau tokia paaugusia pirkti? ax.gif kai diskutavom kelioniu temoj supratau, kad jusu irgi poros menesiu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kayaaa @ 2014 07 05, 09:35)
O man smalsu pasidare, kaip nusprendet jau tokia paaugusia pirkti? ax.gif kai diskutavom kelioniu temoj supratau, kad jusu irgi poros menesiu bus smile.gif

As apskritai labai pedantiskai rinkausi,nes labai labai tiksliai zinojau ko noriu. Norejau patikrinto varianto smile.gif
Veislynai retai visai jaunus atiduoda,nes gali neiskarto matytis ar jis show klases ar pet, laukia kol pasikeis dantukai ir t.t Show klases sunis perka ir virs metu ir daugiau,nes zmones nori matyti,ka perka. mirksiukas.gif
Mazyle,kuri buvo 12 sav. jau buvo aiksu,kad ne show klases del savo mazumo, todel man ja irgi siule, bet man nepatiko,nes mama kaip supratau visai korejietisku liniju ir man tai nepatinka,ir apskritai nemano skonio ta mama.
Mano mergytes mama labai labai grazi man buvo,o ir pati jeigu jau 7-8 men grazi tokia,tai bus grazi ir toliau,gi nebesikeis smile.gif Ir to leliukiskumo uztenka pilnai ,nes mano budama 8men yra mazesne uz dauguma standartiniu maltuku jaunesniu uz ja ,jau nekalbu apie bedokumencius,kurie ir budami triju menesiu sveria virs 2 kg smile.gif Pupiskumo problemu irgi iki kaklo,nes nemoka daryti lauke (ant palutes tik) ir eiti su pavadeliu, na tiksliau nieko nemoka,tik buti meili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 07 05, 09:37)
As apskritai labai pedantiskai rinkausi,nes labai labai tiksliai zinojau ko noriu. Norejau patikrinto varianto smile.gif
Veislynai retai visai jaunus atiduoda,nes gali neiskarto matytis ar jis show klases ar pet, laukia kol pasikeis dantukai ir t.t Show klases sunis perka ir virs metu ir daugiau,nes zmones nori matyti,ka perka. mirksiukas.gif
Mazyle,kuri buvo 12 sav. jau buvo aiksu,kad ne show klases  del savo mazumo, todel man ja irgi siule, bet man nepatiko,nes mama kaip supratau visai korejietisku liniju ir man tai nepatinka,ir apskritai nemano skonio ta mama.
Mano mergytes mama labai labai grazi man buvo,o ir pati jeigu jau 7-8 men grazi tokia,tai bus grazi ir toliau,gi nebesikeis  smile.gif Ir to leliukiskumo uztenka pilnai ,nes mano budama 8men yra mazesne uz dauguma standartiniu maltuku jaunesniu uz ja ,jau nekalbu apie bedokumencius,kurie ir budami triju menesiu sveria virs 2 kg smile.gif Pupiskumo problemu irgi iki kaklo,nes nemoka daryti lauke (ant palutes  tik) ir eiti su pavadeliu, na tiksliau nieko nemoka,tik buti meili  wub.gif

Supratau, na dziaugsmo tai aisku, kad per akis smile.gif baltai pavydziu ir laukiu saviskes.. wub.gif o galvojat eit I parodas Olandijoj? As is pradziu maniau, kad tikrai neisim, bet dabar jau dvejoju, nes giria ir skatina veisejai, kad tikrai pabandytume.. smile.gif
Atsakyti