QUOTE(drugelis. @ 2014 06 30, 23:15)
Man atrodo, kad tikrai neverta pergyventi, ji jau gan nemaža, tai gal kiek ilgiau ir tas apsipratimas naujuose namuose truks. Mūsiškiui buvo nepilnai 3 mėn. kai paėmėm, tai pirmą naktį verkė vargšiukas, bet sekančią dieną jau žymiai guvesnis buvo, valgė tai iškart, nebuvo su tuo problemų
Tai reiškia, kad ji visus 7/8 mėn. Royal Caninu buvo maitinama? Mūsiškis irgi, bet čia prisiskaičius perėjom prie TOW, o dabartinis eksperimentas su Natures Protection baigėsi fiasko, jis visai jo net neragauja

gražiai išsirenka TOW, o naująjį palieka... o aš kaip durnė 7,5kg pakuotę nupirkau, man nė į galvą neatėjo, kad taip būti gali. Tai dabar bandau parsiduoti
O tai nuo vakar ji visiškai dar neėdė?

o geria? Dėl to rudumo, man atrodo, kad neįmanoma, kad būtų visiškai balta, ypač kai plaukas pašlampa...
O taviškė ilgaplaukė, ar apkirpta? kaip su tualeto reikalais? turbūt palutės yra?
Aš tai galiu pasigirti, kad Tapsiui liepos vidury bus 6 mėn., o jau namie kokias 2 savaites jokios balutės nėra

ir palų nėra ( ko labiausiai bijojau)

naktį iškenčia, o dieną vedam dar dažnokai - 5,6 kartus.
Uzjauciu del maisto. O gal padetu pamirkymas? Bet tai koks skanus TOW maistas vadinasi

gal tu lik pries sios firmos tik pakeisk jo rusi?
Taip veislynas ja visa laika kaip ir visus kitus savo sunis maitino RC, bet tiems ,kas turi viena ar du suniukus rekomenduoja brangesni ir geresnes sudeties maista.
As ja dresiruoju daug ,o dresiruodama naudojau virta jautiena, per sita para suvartojo degtuku dezutes dydi (gal maziau),tad gal todel ir nevalge sauso. Geria daug. Na del sito as nesijaudinu, suprantu,kad normalu dabar nevalgymas,tik taip pazadeto zaismingumo ir baltumo pasigendu..
Zeme nesivelka,nes dar per jauna tokiems, bet plaukai pakankamai ilgi ir grazus

Tokius ir bandysiu isaugoti
Veislyne ismokinta daryti ant palutes,tai ant jos tik ir daro, be avariju!

Kadangi Kaune siandien vis lijo, o ir su pavadeliu vaiksciot nemoka ,tai mokymasi daryti reikalus lauke atidedu

Buvau isvedus du kartus i lauka, ir i kavine mieste nuejom, bet lauke ji tik dreba ir prasosi ant keliu kol kas.
Sveikinu su pasiekimais, saunuoliai judu:super