QUOTE(drugelis. @ 2014 07 17, 21:54)
dilgelyt, kantrybės

Pas mus buvo tik vienas kilimukas tik įėjus į butą - tai iškart tapo "palute", nors tikrų palučių buvau išdėliojus. Darė visur, kas tik palutę priminė. Mano merginos mėgsta spalvinti, piešti pasidėjusios knygeles ant žemės - tai greitai šis įprotis dingo, kai nuolat rasdavo šlapius savo darbus
Man padėjo tik griežtas auklėjimas ir dažnas vedžiojimas. Gaudavo maniškis su laikraščiu, jei pagaudavau atliekant reikalus.O vieną dieną tiesiog išmečiau visas palas ir kas valandą, dvi pakaitom vedėm į lauką. Bet va jau kelinta diena bandom retinti vedžiojimo dažnumą, tai vakar balutę padarė, o šiandien pasituštino, ant svarstyklių mano

Bet, matyt, per ilgas tas tarpas buvo, nes nebuvo išvestas 4 valandas. Priminsiu, jog mūsiškiui kątik 6 mėn. suėjo.
Šiaip aš tik už vedžiojimą lauke, man labai nehigieniškas tas šuns tualetas namuose, vien jau kvapas nemalonus koks, kaip pasituština, net iškart išvalius dar reikia gerai prasivėdinti... Ir šiaip man tas vaizdas labai neestetiškas, kai tu tarkim sėdi, skaitai knygą, o šuo tau panosėj susirietęs atlieka gamtinius reikalus, nu ne... Nors kiti džiaugiasi tom palom, kad nereikia vedžioti... na, visokių žmonių yra, gal jei gyvenčiau nuosavam name, viena pala kokiam nors kampe man tikrai netrukdytų, bet dabar kai esame 2 kambarių bute, tai tikrai nėr tokios vietos, kuria norėčiau tualetu paversti.
Smagu ,kai turejai tvirta nuomone ir zinojai, kaip nori mokyti.

Sveikinu pasiekimais
Tavo suniukas, matyt norejo savo sh pasverti
O as nesu apsisprendusi, kaip noriu mokyti tai ir sunkiai mudviem sekasi. Man tos palos vidury buto irgi slykstu svelniai tariant..ir siap geda ,kam ir pasakyt ,kad mano suo namuose daro,kaip, iskart tokia apsileidusi nevala pasijauciu, bet kita vertus kaip patogu

...Jeigu pramiegi i darba ar paveluoji is darbo,zinai kad suo nekentes, o juk suniuko gerove yra svarbiausia. As tik viena ja vedzioju ir neturiu su kuo dalintis sio malonumo, tai man sunkoka.Pavedzioju ryte, tada po darbo 15h ir sekanti syki is kito darbo namo griztu 23h-1.00h tai negi mokyti laukti ir kenteti taip ilgai,tuo atveju palute gerai, o ir tikrai nesmirda jei keiti kasdiena, ir padeta prie vonios vaizdo negadina man,tad kol kas mums laukas kasdiena du kartus,bet tik del socializacijos.