Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(vilze @ 2013 11 13, 20:50)
gal primintumet kuri, praeitoj temoj buvo ikelta nuoroda ten su visokiais droziniais, baldu kojomis ir t.t. maniau, kad issisaugojau, pasirodo - ne  doh.gif  puse temos perziurejau, pagalvojau, kad cia gal greiciau kas parasys  biggrin.gif

4u.gif http://botto.lt/kontaktai/
Ar šitie g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 13, 16:23)
nesupraskit neteisingai.. as myliu savo trobiuka  wub.gif  nes jis mano... paziuret man grazu labai ir neneigsiu kad gal noreciau vienu ar kitu elementu savo namuose, bet jie elementariai ne mano kisenei... paziuriu, padusauju ir toliau einu savo keliu  biggrin.gif  bet nereiskia kad blogesniu  rolleyes.gif

Akvilyte, senai seku Jūsų statybų eigą- nuo pirmųjų sienos iš plytų nuotraukų ko gera - ir man labai miela ir artima tai, kas pas Jus vyksta. Žavi su kokia meile gimsta kiekvienas kampelis ir kiek turit jėgų ir fantazijos. Ne taip paprasta gražiai įsirengti namus net kai neriboja finansai, o ką bekalbėti, kai ir iš šitos pusės koją kiša... Bet Jūsų namai labai mieli ir gražūs. Nenuostabu, kad juos taip mylit.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 13, 20:09)

sitie drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie grindis... medines, sildomas - nors jau ne 1 k kalbeta, bet trumpai apie savo varianta:
grindys sildomos visur, radiatoriu namie nera.
daugiausia ploto isklota tokiom storom parketlentem, 22 mm aukscio, jos dvisluoksnes (tarketas vadinasi). alyvuotas balintas azuolas. gana placios (kiek plotis nepamenu, bus apie 15 cm). kainavo 106 lt uz kv m. beje, meistrai stebejos is kur gavom uz tokia kaina (na siek tiek per pazistamus), lietuvoj gamintos. klijuotos klijais ant betono (kiek anie kainuoja nezinau). del to, kad ant sildomu grindu sudetos -NIEKO joms neatsitiko. tik va pirmam aukste kur valgomasis ir yra itin "tvarkingas" mazas valgytojas - tai vaizdas jau nekoks, igeria demeles... bet cia jau kita sneka, as gal nemoku priziuret gerai, gal reikejo alvuot papildomai pries naudojant ir tt...
malonumas vaiksciot neispasakytas ax.gif ir dar - bent jau man labai grazu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 14 lapkričio 2013 - 09:14
QUOTE(Rexe @ 2013 11 13, 14:22)
dar klausymas apie grindis. ar pas jus visur grindys vienodos? ta prasme jei pirmas aukstas tai ir hole, kolidoriuje ir kambariuose vienodos grindys? nes pas mane tai ne. dabar ziurejau laida apie namus ir kazkoks dizaineris labai peike skirtingas grindis. tipo turi buti visur vienodos. tai as dabar pastoviai parinuosi  doh.gif
pas mane svetaine ir holas su kolidorium azuolinem, o kambariuose ir virtuvej visos skirtingos  ax.gif

As is viso nesuprantu tos pacios rusies grindu dangos skaidymo aukstais, kambariais. Tarsi tie kambariai butu po 50 kv.m., kad kiekviena irengti kaip atskira sale. Zaviuosi zmonemis, kurie isdrysta tamburus, virtuves ar net vonios k. iskloti medinemis grindimis. Sutikciau, kad itin pavojingas medziui zonas reiketu isskirti akmens ar keramikos mase, bet kai vienas kambariukas toks, kitas - anoks, toks ispudis, kad namas is atliekamu medziagu ar atliekamo laiko (metai po metu) irengtas.
Kitas reikalas, kai istisa grindu danga - plyteles.
Kaip pvz. pas femme, visiskai logiska, kad jei pirmame aukste keramika/akmuo/akmens mase, tai jau virsuje, kur gyvenamieji kambariai, norisi siltos jaukios grindu dangos.

QUOTE(femme @ 2013 11 13, 15:47)
man asmeniškai grindys parodo visą interjero "lygį". Galima apsistatyt brangiausiais baldais, pasikabint šviestuvus už tūkstančius, bet jei bus laminatas tai viskas pšššššš..... Pigios plastmasės įspūdžio niekaip nepanaikinsi. Grindys man svarbiau gal nei lova biggrin.gif juk vaikštai kiekvieną akimirką ant jų, o laminato ir medžio jausmas po kojomis labai skiriasi.

Aš sakiau geriau be kelių spintų pagyvensiu ar su ilijičiaus lemputėmis, nei laminatą ar ekonominės klasės plyteles leisiu klot doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif x 100 !!!!!!!!!!
Tarp kitko, visada sutinku su kiekviena tavo parasyta zinute. Labai objektyvus mastymas smile.gif .

QUOTE(sania @ 2013 11 13, 20:08)
Bet va naujam buste noreciau mediniu, bet... Gal kas patars ka, gal pas ka yra medines ant sildomu grindu. Nes mano diedas sako, kad medines jokiu budu, o as dar vis pasvajoju...

Pas mus yra, bet nuo mano prirasytu postu sia tema, turbut jau visiems bloga lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 14 lapkričio 2013 - 09:22
Grindų tema kalbant - aš pasirinkau kiek netradicinį variantą, bet taip noriu ax.gif pirmam aukšte bus medis (svetainė su valgomuoju) ir plyletės (tambūras, virtuvė, wc), o antram kiliminė danga trijuose miegamuosiuose ir laiptų aikštelėje, tik vonios kambarys plytelėmis. Kadangi LT daugiau šalto periodo, nei šilto (gyvenčiau Italijoj - visur tik plyteles kločiau), man kiliminė danga labai jauku, perkam ne pigią, atsparią, ne ilgo plauko, bet tokią minkštą kaip viešbučiuose būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 13, 15:18)
mano gražesnis

drinks_cheers.gif bigsmile.gif

QUOTE(femme @ 2013 11 13, 15:47)
sukurtų mano labai mėgstamą prabangos ir paprastumo kontrastą

drinks_cheers.gif gera mintis. 4u.gif

QUOTE(femme @ 2013 11 13, 16:24)
tiesiog reik kantrybės ir išlaukt savo daikto biggrin.gif būna ir daiktas sulaukia tavęs, kol atsiranda atliekamų jam...

musu kaime viena tik tokia yra, nors nemaza... apskritai cia pas mus tai vienintele vieta kur vaziuoju kai buna liudna... pasivaikstau, pasikuiciu... yra atskiras kambarys su visokiais indais ir smulkmenom.... tai ten ir atsigaunu... pazista jau ten mane kaip nulupta blush2.gif klause jau ar gales i svecius kai isikursim lotuliukas.gif

buvo fainas medinis niekuo nedengtas koplektukas.. vienguba lova ir spinta... man reikejo maziui lovos.. ale nepardave atskirai... nu galvoju ir nereik... kazkelinto apsilankymo metu ziuriu spintos neber blink.gif sako jo.... seimininke pardave atskirai... na ir pasiemiau as ta lova wub.gif ziauriai faina... tekintom kojom.. filingais.... nudazysiu batai.... zodz jei lemta tai ir sulauksi biggrin.gif as vis jusu sviestuvo istorija pamenu biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2013 11 13, 19:03)
As pataupiau "spokinyciai" keliu tukst. idejom stoglangi...

o as net atsisedau kai pasake spokinycios lango kaina wacko.gif bet.. apsikai delna apsik ir nyksti... graziai gavos biggrin.gif

QUOTE(sania @ 2013 11 13, 20:08)
. Gal kas patars ka, gal pas ka yra medines ant sildomu grindu.

tikrai galima biggrin.gif yra tam tikru niuansu bet galima biggrin.gif

QUOTE(TuDa @ 2013 11 13, 20:36)
NESUPRANTU, kodėl pagailėta keliasdešimties litų padoresniam sifonui

kad cia net ne sifone esme o kazkoks dvigubas sujungimas doh.gif butu viengubas vamzdukas ir viskas butu ok biggrin.gif

QUOTE(mot99 @ 2013 11 13, 21:13)

4u.gif

aciu visom uz pamastymus veidrodzio tema biggrin.gif zvejosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 14, 10:20)
Tarp kitko, visada sutinku su kiekviena tavo parasyta zinute .

smagu sutikt bendraminciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus kaip tik siom dienom sprendziamas netinkamai parinktos grindu dangos klausimas doh.gif Sudejo protingi zmones koridoriuje pigias plyteles paprastus klijus naudodami. Grindys tarsi nesildomos, bet po jom eina vamzdziai i radiatorius, sildymo sezonu jos buna siltos, plyteles suskilinejo, susikraipe, vaizdelis baisus doh.gif

Dabar remontuosim visa koridoriu su laiptine ir grindis isnaujo desim. Kaip sakiau noriu det sviesiom plytom aplink iejimo duris ir plyteles grindim isimylejau vienas, patarkit ar nebus kokofonija unsure.gif
Plytos butu ant 1,5 sienos, visa kita dazyta lygu bus. Kazkaip panasiai siena ta isivaizduoju:
user posted image
Grindim noriu tokiu plyteliu wub.gif
user posted image

Ar geriau tokias plytas det g.gif
user posted image

Bijau prisimargint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 09:39)

baltos plytos biggrin.gif

o plyteles tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 10:33)
:
musu kaime viena tik tokia yra, nors nemaza... apskritai cia pas mus tai vienintele vieta kur vaziuoju kai buna liudna... pasivaikstau, pasikuiciu... yra atskiras kambarys su visokiais indais ir smulkmenom

zodz jei lemta tai ir sulauksi  biggrin.gif  as vis jusu sviestuvo istorija pamenu  biggrin.gif 

mazesniuose miesteliuose dar ir kainos nelabai uzlaustos kainos, dzukijos pusynu miestukyje pazystama suzvejojo vileroy n boch serviza melynai marginta uz 80 lt. Toks vln arkliu g. 500 lt.
gaila trakuose nebeliko jokios vieteles sad.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif tokiu principu baigiu apsvietima susitvarkyt, vis po truputi... Va radau pagaliau antro auksto vonios kambariui bra, nieko stebuklingo, bet kokius isivaizdavau butent toje vietoje ir juokinga kaina...

atsimenu, kai viena pazystama is kanados nesdamasi rankose stebuklingoje vietoje rasta torseriuka sutiko drauge, pasiturincia moteriske, kuriai namus iki maziausiu pagalveliu irenge dizaineris ir jinai su tokiu ilgesiu balse: kaip tau smagu... O pas mane viskas yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 14 lapkričio 2013 - 10:00
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 09:46)
baltos plytos  biggrin.gif

o plyteles tai  wub.gif

Reik man butinai ta siena kazkuo atspariu apdirbt. Jei ne plytos tai plyteles kokios g.gif sumaniau plytas, bet va kokios spalvos doh.gif Pas mane suo ten pastoviai trinasi, miega, sedi tai dabar gipsas visas juodas tuoj vietoj aptrintas, isdazius butu tas pats, reik kazko ka galima butu plauti normaliai.

Atsakyti