Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(vida777 @ 2013 11 14, 09:20)
anoks, toks ispudis, kad namas is atliekamu medziagu ar atliekamo laiko (metai po metu) irengtas.

na bet gyvenime visko buna... ir nematau nieko blogo....

o del atliekamu medziagu tai va musu tamburas senajam name.... visos plyteles pirktos senukuose duzenu skyriuj cool.gif tos mazytes tai net laukui skirtos rolleyes.gif kanavo viskas ne daugiau 50lt.... na nemanau kad labai jau blogas vaizdelis tongue.gif vis idomiau nei standartas biggrin.gif na bet kiekvienam savo biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 09:57)
Reik man butinai ta siena kazkuo atspariu apdirbt. Jei ne plytos tai plyteles kokios  g.gif  sumaniau plytas, bet va kokios spalvos  doh.gif  Pas mane suo ten pastoviai trinasi, miega, sedi tai dabar gipsas visas juodas tuoj vietoj aptrintas, isdazius butu tas pats, reik kazko ka galima butu plauti normaliai.

mes emem apdaila akmens is toirto Kaune. kaina normali buvo... tik kad mes be rysio suklijavom uz zidinio tas plytkas, tai basiai atrodo. jei graziai suprojektavus tai manau grazu butu ir atsparu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 14, 09:20)
As is viso nesuprantu tos pacios rusies grindu dangos skaidymo aukstais, kambariais. Tarsi tie kambariai butu po 50 kv.m., kad kiekviena irengti kaip atskira sale. Zaviuosi zmonemis, kurie isdrysta tamburus, virtuves ar net vonios k. iskloti medinemis grindimis. Sutikciau, kad itin pavojingas medziui zonas reiketu isskirti akmens ar keramikos mase, bet kai vienas kambariukas toks, kitas - anoks, toks ispudis, kad

Pafotkinau,savo kampus, foto su blicu,tai kur azuolas,nustebau, spalva ryza,ryza doh.gif plyteles nenaturaliai ryskios, g.gif realiai tamsios, prasysiu pades veliau ikelt.

Del isdrysimo,tai viskas aisku,tik smulkmena,pinigai biggrin.gif mano svajone buvo juoda balta plyteles vonios kambari,nu neipirkau originalo, bet turiu deka meistru kurie kantriai atskyrinejo juodas ir baltas plyteles tada jau sudejo pagal mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 14 lapkričio 2013 - 10:14
Atkrenta man tos grindu plyteles, pasitariau su meistriuku sako reikia butinai kad butu akmens mases plyteles, o cia keramines. Vel isnaujo galvosukis doh.gif

Dar kas susiduret gal patarsit - sako kad reik pirma lubas sienas daryt grindis paskutinej vietoj, ar tiesa? kazkaip galvojau nuo grindu pradet g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 10:08)
Atkrenta man tos grindu plyteles, pasitariau su meistriuku sako reikia butinai kad butu akmens mases plyteles, o cia keramines. Vel isnaujo galvosukis  doh.gif

Dar kas susiduret gal patarsit - sako kad reik pirma lubas sienas daryt grindis paskutinej vietoj, ar tiesa? kazkaip galvojau nuo grindu pradet  g.gif

mum teko taip daryt
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 10:08)
Dar kas susiduret gal patarsit - sako kad reik pirma lubas sienas daryt grindis paskutinej vietoj, ar tiesa? kazkaip galvojau nuo grindu pradet  g.gif

teoriskai taip ir reikia mirksiukas.gif o praktiskai visaip galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 11:08)

Tiesa, jei Jus kalbate apie tikrasiais grindis, ne juodgrindes.
Tik jei sienas dazote, paskutini karta dazyt reikia po grindu ir duru montavimo, kad dazyti visus defektukus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 14 lapkričio 2013 - 10:15
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 10:57)
Reik man butinai ta siena kazkuo atspariu apdirbt. Jei ne plytos tai plyteles kokios  g.gif  sumaniau plytas, bet va kokios spalvos  doh.gif  Pas mane suo ten pastoviai trinasi, miega, sedi tai dabar gipsas visas juodas tuoj vietoj aptrintas, isdazius butu tas pats, reik kazko ka galima butu plauti normaliai.

nelabai isivaizuoju jusu bendro stiliaus, bet plyteles ant sienu ne vonioje ir ne virtuveje man kazkaip nelabai.... Nebet koks marmuras vienodai su grindim... O baltos plytos ko gero ne pacios praktiskuausios.. O jei pamascius apie medzio apdaila filingine iki puses? Balta ar kt.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 11 14, 10:16)
nelabai isivaizuoju jusu bendro stiliaus, bet plyteles ant sienu ne vonioje ir ne virtuveje man kazkaip nelabai.... Nebet koks marmuras vienodai su grindim... O baltos plytos ko gero ne pacios praktiskuausios.. O jei pamascius apie medzio apdaila filingine iki puses? Balta ar kt.

Nea iki puses netiks, desiu tikrai plytas tik dar nzn kokio atspalvio. Vaziuosiu ryt issirinkti gal vietoj saus mintis. O grindis tada teks det neutralias vienspalves pagal sienas, akmens mases nekazinkoks pasirinkimas.

Dar del grindu - pas mus svetainej, miegamuosiuose visur laminatas. Noreciau pakeisti i naturalaus medzio grindis, bet del suniuko negaliu, suvarys su nagais doh.gif Bet laminatas is brangiu tai vizualiai neatskirtum, tik pavaiksciojus jauciasi vesiau.

Su stilium sudetinga pas mane. Kiek buvo jau suremontuotas namas - viskas daryta moderniu stilium. Ir tokie elementai kuriu nelabai pakeisi be dideliu investiciju (zidinys, lubos keliu lygiu ir pan.). Mes dabar bandom iterpti klasikos elementu, priartinti kazkiek prie klasikos, kad siltesni jaukesni namai butu. Dar daug riboja finansai, bet po truputi iriames i prieki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 14 lapkričio 2013 - 10:40
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 09:39)

Baltos blytos ir tos grindinės plytelės turėtų labai gerai žiūrėtis.
Aš šias grindines į tambūra dedu, pasidėliojau patalpoj tai labai gerai atrodo wub.gif labai nustebau tokias Senukuose radus ax.gif yra dviejų spalvų, pilkesnės ir rusvesnės, aš dėsiu rusvesnes ir sienas dažysiu rusvai, nes baltas tambūre bijau palikt dėl teplumo. O tos pilkesnės prie baltų sienų turėtų super būti. Tik jos grublėtos, dėl vlaymo gali būti ne itin patogu.
Atsakyti
Bet tikrai sildomom grindim tinka tik akmens mases plyteles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 10:57)
Bet tikrai sildomom grindim tinka tik akmens mases plyteles?  g.gif

keramika laidesne silumai, pas mus skirtumo nejauciu schmoll.gif
Atsakyti