QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 14, 11:06)
Nu man meistrai to neakcentavo, grindys šildomos, bet akmens masės plytelės tik virtuvėj bus, visur kitur keramika
ir aš dar saviškių pasiklausiu
Papildyta:
man aiskina kad bus tas pats kas dabar (sutrukines plyteles, del to kad syla grindys)
Atseit sildomoms grindims tinka tik akmens mases plyteles.
O tai pas jus sutrūkinėjo keramika dėl to keičiat?
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 11:10)
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 11:10)
man atrodo,kad nuo storio priklauso truks ar ne,o ne silumos
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 14, 11:16)
Taip. Bet man rodos buvo suklijuota neelastiniais o paprastais klijais. Betono sluoksnis plonas ir tada sildymo vamzdziai eina. Tai dabar sako reik klijuot elastiniais ir butinai akmens mases
Nuvaziuosiu kurnors i Iris'a gal pasikonsultuot
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 12:42)
Taip. Bet man rodos buvo suklijuota neelastiniais o paprastais klijais. Betono sluoksnis plonas ir tada sildymo vamzdziai eina. Tai dabar sako reik klijuot elastiniais ir butinai akmens mases
bet tai kaip visokie murziai gali primaklint
subalamutinot mane su tom plytkom... kaip tik tamburui reik nusipirkt kazka... galvojau sitas imt:
http://www.e-senukai...50889325_z1.jpg
man jos patinka nes visiskai neslidzios ir siaip i mano bendra konteksta tinka... nu bet uzrodet tas rastuotas
ir susimeciau
nu grazu....:

kadangi tektu pirkt internetu tai klausimas tom, kas jas ciupinejot
ar jos neslidzios? na ar braukiant ranka lygus pavirsius ar truputi grubletas????
http://www.e-senukai...50889325_z1.jpg
man jos patinka nes visiskai neslidzios ir siaip i mano bendra konteksta tinka... nu bet uzrodet tas rastuotas

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 14, 12:08)
Aciu, skaiciau sita
Dabar pradejau aiskintis su "meistreliu" tai pasirodo ten ir betono sluoksnis gali buti per plonas (nera 4cm) virs tu vamzdziu. Dar ir tas galejo itakoti
Ir dar paporino kad turesim savaitei atjungti sildyma jei grindis keisim, kad viskas isdziutu normaliai. Supratau taip kad palauk moteriske pavasario ir nesuk man smegenu
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 12:22)
ar jos neslidzios? na ar braukiant ranka lygus pavirsius ar truputi grubletas????
paviršius grublėtas, tikrai nelygus.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 14, 12:32)
paviršius grublėtas, tikrai nelygus.
o ar grazi spalva... nors sitoj vietoj tai kas vienam grazu nebutinai kitam ane....
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 12:37)
o ar grazi spalva... nors sitoj vietoj tai kas vienam grazu nebutinai kitam ane....
šitų į oranžinę spalvą nelabai prisimenu, nes man jos netiko spalviškai, tai ir negaliu pasakyti, ar gražu
Man tai ryza spalva
Bet jum gal tinka prie interjero, man netiktu tokia. Dar pasigooglinkit pagal gamintoja, gal yra kokiu nuotrauku.
Jau dabar uz tas grindis tai ka nors imuryciau i siena
nutarem palikti jas ramybej ir pavasari lupt viska ir padaryt kaip reikia. Nes ir i betona plastifikuojanciu priedu nebuvo deta, tai greiciausiai jis ir sutrukinejo, plyteles cia tik pasekme meistru nemoksiskumo
Jau dabar uz tas grindis tai ka nors imuryciau i siena