Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 22:20)
Lietuvoj, cia as idejau tiems , kas sako jog balta negrazu, stai praejo 12 metu, o man dar vis grazu.

fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 22:19)
Na man atrodė kad tiksliai aprašiau, kas kaip bus, net tapetą parodžiau, tiesiog pasimečiau dėl tų dviejų likusių sienų, o ne trikampiniu... 4u.gif
Gal iš tiesų man kažkaip sunku tartis, nors kartais net galvą įskausta nuo minčių kaip ką padaryti. Dizainerio neturiu, tariuosi pati su savim ir savo vyru biggrin.gif
Tapetai nupirkti, pradedamos dažyti sienos ir dar kartą užklausė, kurias sienas miegamajame dažyti, todėl ir pasimečiau 4u.gif

Dėl užuolaidų - nemėgstu aš jų. Ir džiaugiuosi, kad name jų greičiausiai ir nebus, nebent vieno sūnaus kambaryje ir vaikų vonioje romanetės. Ir dabartiniame bute padariau iš reikalo, nes atseit "reikia gi..". Jos praktiškai niekad nebūna užtrauktos.
Tuomet dėl kambario dydžio, jis nemažas 16kv.m. maždaug.

Labai gražūs Skaidros namai rolleyes.gif

na ir daryk kaip nusprendei, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu. Ir visi tikrai pilni geriausiu ketinimu, tik gal tada likusias sienas ne baltas o melsvas daryk... nu gerai nebepatarinesiu, cia jau man darbas isijunge
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 22:20)
Lietuvoj, cia as idejau tiems , kas sako jog balta negrazu, stai praejo 12 metu, o man dar vis grazu.

Balta yra nuostabu! wub.gif mano jau trečias būstas bus baltas išskyrus du kambarius ir vonias. Vonias visad nesąmoningas spalvotas darau biggrin.gif Bet tiesa, man jau laikas matyt grįžt atgal į kitą temą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 22:23)
Balta yra nuostabu! wub.gif mano jau trečias būstas bus baltas išskyrus du kambarius ir vonias. Vonias visad nesąmoningas spalvotas darau biggrin.gif Bet tiesa, man jau laikas matyt grįžt atgal į kitą temą unsure.gif

cia dar baltos virsmas
buvo
user posted image

o cia dabar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 22:23)
na ir daryk kaip nusprendei, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu. Ir visi tikrai pilni geriausiu ketinimu, tik gal tada likusias sienas ne baltas o melsvas daryk... nu gerai nebepatarinesiu, cia jau man darbas isijunge

Aš suprantu, kad nuomonių yra daug.. dėl dažymo kita spalva, tada bijau, kad visiškai iškris iš namo konteksto tas kambarys unsure.gif jau ir tapetai tokie traukia link klasikos, visai ne skandinaviški... bandysiu baldais grąžint atgal į skandinavišką stilių. bet tiek tų baldų miegamam ir reikia. Lova ir viskas, na dar kokių stalelių reiks. Reiks jaučiu didelių juodbalčių nuotraukų baltuose rėmuose ant sienų pakabint, kad tapetus "pašviesinčiau".
Kažkaip nesitikėjau, kad pasiūlys man visai kitaip daryti, nei esu numačiusi verysad.gif Va ką reiškia pačios įsivaizdavimas ir kitų mintys...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 22:31)
Aš suprantu, kad nuomonių yra daug.. dėl dažymo kita spalva, tada bijau, kad visiškai iškris iš namo konteksto tas kambarys unsure.gif jau ir tapetai tokie traukia link klasikos, visai ne skandinaviški... bandysiu baldais grąžint atgal į skandinavišką stilių. bet tiek tų baldų miegamam ir reikia. Lova ir viskas, na dar kokių stalelių reiks. Reiks jaučiu didelių juodbalčių nuotraukų baltuose rėmuose ant sienų pakabint, kad tapetus "pašviesinčiau".
Kažkaip nesitikėjau, kad pasiūlys man visai kitaip daryti, nei esu numačiusi verysad.gif Va ką reiškia pačios įsivaizdavimas ir kitų mintys...

Pridek pintu dideliu deziu, zvakiu liktarnose. pledu megstu arba pukuotos vilnos, ir gausis skandinaviskas, nieko ten sudetingo, nera as ir skandinaviskus kuriu, ne tik provansa, o svarbiausia pasitiketi savimi, as irgi grindis nudaziau, tiksliau pradejau dazyti baltai, kai vyras i maxima buvo isvaziaves, nes butu man neleides, ten pas mus azuolinis parketas sudetas.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 18:43)
Mūsų mūsų  biggrin.gif Ačiū, damos, už gražius žodžius  4u.gif  Nesimato baisios sieninės spintos (nes normaliai pinigų remonto pabaigoje neužteko lotuliukas.gif ), tai užtai tiek pagyrų sulaukiau cool.gif matytumėt...

Man grazu.

O va duris galejot per 15 cm ir toliau issikirpt mirksiukas.gif

Tapetus,paklausykit,ka siulo,sviesesni,ten butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 21:17)

kokia konkreciai pas jus ta baltu sienu spalva, nes matosi, kad nuo lubu baltumo skiriasi?

QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 21:20)

o man balta turbut bus grazu visa gyvenima (iki siol, kur begyvenau, taip ir nepabodo). Bet balta baltai nelygu...

QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 21:23)

Butu mano artimo zmogaus bustas, deciau galva kaip uz tevyne, kad tais tapetais neklijuoti. Negaliu atsiureti i ta baltos mansardos foto su balkiais wub.gif (kol dar neisklijuota).
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 22:35)
... o svarbiausia pasitiketi savimi...

Tame ir reikalas, kad matyt per daug pasitikiu savim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 22, 22:40)
Man grazu.

O va duris galejot per 15 cm ir toliau issikirpt mirksiukas.gif

Tapetus,paklausykit,ka siulo,sviesesni,ten butu  wub.gif

na duru jau niekaip nebeperstumsi..as manau siuo atveju mums reikia palaikyti jos pasirinkima, nes tapetai jau nupirkti, o be to skandinavijoje zmones kas 3 metus keicia tapetus, taip kad kitom kaledom gales kitus isiklijuot, jeigu sitie jau istikruju nebepatiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 22 lapkričio 2013 - 21:44
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 21:28)
cia dar baltos

Jezau,ir suva priderintas biggrin.gif

Nezinau,ar galeciau nematyt kleckeliu ir demeliu,as net baltu marskineliu antra diena tu pat nevilkiu g.gif biggrin.gif o cia sedet,kazkur juk reikia.Nors be galo jauku ax.gif Kas tie augalai kur lubas remia,noriu tooookiuuuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 22, 22:41)
Butu mano artimo zmogaus bustas, deciau galva kaip uz tevyne, kad tais tapetais neklijuoti. Negaliu atsiureti i ta baltos mansardos foto su balkiais wub.gif (kol dar neisklijuota).

Vonia bus balta, didelė ir su balkiais biggrin.gif galėsiu mirkt vonioj ir grožėtis biggrin.gif o jei rimtai, tai vienintelis kambarys, kurio norėjau tamsesnio... o jūs mane taip subalamutinot doh.gif
Atsakyti