Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 23:46)
Vonia bus balta, didelė ir su balkiais biggrin.gif galėsiu mirkt vonioj ir grožėtis biggrin.gif o jei rimtai, tai vienintelis kambarys, kurio norėjau tamsesnio... o jūs mane taip subalamutinot doh.gif

smile.gif Bet jūs nors truputį įsiklausykit, ką jums pataria... Nes ir man atrodo,kad baltos sienos (lubos ar kaip jas pavadinti) greta tų jūsų tamsių tapetų tikrai pjausis ir darkys erdvę.. tai geras patarimas buvo dažomas plokštumas dažyti artimesne tapetams spalva, melsva bent..
Ar taip, ar kitaip iš likusių kambarių šis kambarys jau išsiskirs, tai gal tegul jis būna truputį kitoks, bet pats viduje nesusipriešinęs balta vs tamsu/marga.
Dėl visų plokštumų ištapetavimo suabejočiau jūsų erdvėje.
Jums spręsti, bet pagalvokite. O gal kokie mažiau pretenzingi, gal kokie šviesesni tapetai dar patinka, patiktų?
Šiaip, gerai, kad įkėlėte realią erdvės foto. Lengviau įsivaiduoti, ko siekiate ir kaip galima dar kitaip vizijas piešti.

Skaidra111, gražu pas jus. Net šuo ir vaiko megztinis priderinta.. balta baltame biggrin.gif
Ir žalios daug.. bigsmile.gif Augalai įspūdingi.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 20:41)
Na šlaitus planavau, ir tikrai paliksiu baltus. Tapetai nesikeis. Aš nežinau ar man negerai, kad didelis kontrastas
Vat va taip va įsivaizdavau, kad bus..
Ir tiesa užuolaidų nebus jokių.

Tai gerai- bet gal gali pagalvoti tik apie tos vien lenktos sienos tapetavimą, nes ištapetavus abi priešpriešais esančias sienas susidaro TUNELIO efektas mirksiukas.gif
Šitoje foto irgi tik viena siena ištapetuota, na bent tiek matosi g.gif
Ir visai nesvarbu, ar tai klasika, ar provansas- akivaizdžių klaidų nereiktų daryti ax.gif
O užuolaidos, manau, per laiką vistiek atsiras 4u.gif

Papildyta:
ačiū 4u.gif visoms pasiūliusioms idėjas vazonui. Teks mano palmei toliau leisti šaknis į grindis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 22 lapkričio 2013 - 23:05
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 21:46)
Vonia bus balta, didelė ir su balkiais biggrin.gif galėsiu mirkt vonioj ir grožėtis biggrin.gif o jei rimtai, tai vienintelis kambarys, kurio norėjau tamsesnio... o jūs mane taip subalamutinot doh.gif

sazine prabudo... reikia kazkaip tave gelbet g.gif .
Tapetuok - geriau jau gailetis to, ka padarei, nei to, ko nepadarei lotuliukas.gif .

As is dvieju blogybiu vistiek rinkciausi mazesne. Tapetuociau tik statmenus grindims pavirsius, slaitiniu - ne.
Pavyzdys, kaip lygiagreciai sienoms istapetuoti ir langu angokrasciai. "Nukirsta" siena pailgeja, o slaitas gaunasi kaip koks intarpas.

user posted image

Atsakyti
Na bandau dar ieškoti nuotraukų, kaip įsivaizdavu ir dėl ko tamsius tapetus rinkausi.. Dedu pavyzdžius tinkančius jūsų temai:

user posted image

user posted image

Na žiūrėsiu ką daryt..
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 23, 01:04)
Ir visai nesvarbu, ar tai klasika, ar provansas- akivaizdžių klaidų nereiktų daryti ax.gif

Va va va drinks_cheers.gif

Dar norėjau vieną pastebėjimą po aistringo Pupeliuko pasisakymo apie tai, kad nori išlaikyti gryną stilių namuose, "pas mane stilius toks, o tapetai iš stiliaus x, o prie stilaius z jie netinka.." Bet juk dažnai namo dėžutė ir architektūra visai būna ne stiliuje ir nieko, užsimerkiam į tai, tarsi tai ne namo dalis.
Tai gal geriau šiek tiek lanksčiau pažiūrėti ir į savo interjerinius sprendimus mirksiukas.gif

Vat apie vienos sienos tapetavimą vėl gi duotoje erdvėje irgi verta pagalvoti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 23, 00:11)
As is dvieju blogybiu vistiek rinkciausi mazesne. Tapetuociau tik statmenus grindims pavirsius, slaitiniu - ne.

Aš taip ir įsivaizdavau 4u.gif ir dėl to apskritai Jūsų teiravausi. Šlaitinių net nenoriu tapetuot.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 23, 00:17)
Dar norėjau vieną pastebėjimą po aistringo Pupeliuko pasisakymo apie tai, kad nori išlaikyti gryną stilių namuose,  "pas mane stilius toks, o tapetai iš stiliaus x, o prie stilaius z jie netinka.."

Viskas ten tinka... ir tapetai tinka... derinta ir dirbta prie idėjos buvo tikrai ilgai. nepažįstant manęs tikrai iškrentu iš konteksto su vienu raštuotu tapetu ir klausimais apie vieną kambarį 4u.gif sorry, kad sujaukiau jūsų temą savo eklektišku skandinavišku skoniu.
Vat va tokio efekto siekiau:

user posted image

Sorry šį kartą nuotrauka nėra tinkamiausia jūsų temai.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 20:20)
Lietuvoj, cia as idejau tiems , kas sako jog balta negrazu, stai praejo 12 metu, o man dar vis grazu.

Nemazai maciau baltu interjeru, kurie graziai ziurisi. Bet net ir si pavyzdi pamacius, nu niekaip namie nenoreciau baltu sienu. Pirma, kad kodel rinktis tik viena balta, kai tiek daug yra graziu spalvu, per daug jai garbes. O kita - kai tiek daug baltos, baisu atrodo prie bet ko prisiliesti, o ir silciau atrodo spalvoti interjerai. Kad kas sakytu, jog visai balta negrazu, tai sioje temoje dar negirdejau.

As ziuriu man cia daznai priesingai gaunasi pasisakyt sioje temoje. Jei labai isgirta, tai man dazniausiai kaip tycia nelabai patinka... Ar mano skonis toks keistas ar kas cia per velnias. Va pvz tokia augalu gausybe schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 22, 20:46)
Jezau,ir suva priderintas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 23, 01:27)
Viskas ten tinka... ir tapetai tinka... derinta ir dirbta prie idėjos buvo tikrai ilgai. nepažįstant manęs tikrai iškrentu iš konteksto su vienu raštuotu tapetu ir klausimais apie vieną kambarį 4u.gif sorry, kad sujaukiau jūsų temą savo eklektišku skandinavišku skoniu.

Sorry šį kartą nuotrauka nėra tinkamiausia jūsų temai.

Baikit teisintis 4u.gif Taigi va, koks pagyvėjimas visuotinis.. Toks pagyvėjimas tik į gerą bet kokiai temai. 4u.gif

Tai kur "viskas tinka"? biggrin.gif Aš tik atkreipiau dėmesį, kad labai ginate savo įsivaizdavimą apie skandinavišką stilių. Pvz., kad turi būti baltų sienų net "tamsiame kambaryje.." o kodėl turi? cool.gif
Mano galva, norit ir darykit, tamsų, kitokį kambarį, bet truputį verta įsiklausyti ir į pastebėjimus iš šalies, nes gal tikrai kažkokios lemiamos klaidos išvengsit mirksiukas.gif

smile.gif Ai, ir dar nepriešpastatykite savęs taip visai temai. Čia grynuolių gal irgi nedaug.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 21:05)
cia dar viena foto svetaines kamputis
user posted imageuser posted image

O va toki staliuka ir as turiu. Bet kitoj Jusu nuotraukoj, ziuriu jo apacia jau baltai perdazyta? Nebloga ideja, gal reiks ir man taip padaryt. Kai pirkau, labai jau man jo reikejo. O praejo 6 metai ir ne itin jis man patinka doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2013 11 22, 16:30)
ne mitas  schmoll.gif . Visada reikia atsizvelgti i daugybe papildomu kriteriju - patalpu apimtis, spalvu, rastu intensyvuma, spalvu saltuma/siltuma...

Ypac tapetu rastai turi ivairu optini efekta - artinanti, tolinanti (gilumini), siaurinanti, platinanti, aukstinanti ir t.t.

Akivaizdu, kad neskaitet idetos nuorodos. Jau ne viena karta skaitau uzsienio interjero dizaineriu pasisakymus, jog tai mitas, as ne pati sugalvojau. Kad patalpos dydziui erdvumo suteikia tinkamai parinkti paveikslai, baldai ir ju proporcijos, o ne sienu spalva.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 23:27)

Čia taip gaunasi, kad mes apie ratus, o pati apie batus kalbam. Juk anksčiau savo postuose neminėjot, kad siekiat spalvų perspektyvos erdvėje, o tik kalbėjom kurias sienas tapetuoti mirksiukas.gif
Mane labiausiai liūdina, ne tik Jūsų, bet ir kitų forumiečių įsikibimas į vieną ar kitą stilių, ir neduok dieve įvyks nukrypimas doh.gif Jau kaip norit, bet turint tokią siekiamybę nepavyks sukurti TIKRŲ NAMŲ, na nebent jie įrenginėjami tikslu juos parduoti, tuomet, aišku, labai svarbu jo didenybė STILIUS biggrin.gif be mažiausio stiliaus ar detalių nukrypimo.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 22, 22:53)

Mane labiausiai liūdina, ne tik Jūsų, bet ir kitų forumiečių įsikibimas į vieną ar kitą stilių, ir neduok dieve įvyks nukrypimas doh.gif Jau kaip norit, bet turint tokią siekiamybę nepavyks sukurti TIKRŲ NAMŲ, na nebent jie įrenginėjami tikslu juos parduoti, tuomet, aišku, labai svarbu jo didenybė STILIUS biggrin.gif be mažiausio stiliaus ar detalių nukrypimo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 11 22, 23:40)
As ziuriu man cia daznai priesingai gaunasi pasisakyt sioje temoje. Jei labai isgirta, tai man dazniausiai kaip tycia nelabai patinka... Ar mano skonis toks keistas ar kas cia per velnias. Va pvz tokia augalu gausybe  schmoll.gif

Turbūt todėl, kad mums labiau patinka soooodrios spalvos namuose drinks_cheers.gif O ir g.gif augalai rodytame interjere yra ne iš didelės meilės jiems, o dėl spalvų stokos ax.gif bet ne mums spręsti, nors gossip.gif smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 23 lapkričio 2013 - 00:15