Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(vida777 @ 2013 11 22, 22:41)
kokia konkreciai pas jus ta baltu sienu spalva, nes matosi, kad nuo lubu baltumo skiriasi?
o man balta turbut bus grazu visa gyvenima (iki siol, kur begyvenau, taip ir nepabodo). Bet balta baltai nelygu...
Butu mano artimo zmogaus bustas, deciau galva kaip uz tevyne, kad tais tapetais neklijuoti. Negaliu atsiureti i ta baltos mansardos foto su balkiais wub.gif (kol dar neisklijuota).

Pas mane visur ta pati balta, tiesiog nuo skirtingo apsvietimo ji skirtingai atrodo, dar kai kur sienas patapiau, buvo toks noras uzejes, o seip pati pigiausia matine spalva bindo.
bet jos nesiulyciau, per daug jau ji skirtinga atrodo. Gal geriau koks fluger butu pvz. casmere.
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 21:43)
na duru jau niekaip nebeperstumsi..as manau siuo atveju mums reikia palaikyti jos pasirinkima, nes tapetai jau nupirkti, o be to skandinavijoje zmones kas 3 metus keicia tapetus, taip kad kitom kaledom gales kitus isiklijuot, jeigu sitie jau istikruju nebepatiks.

Gerai gyvena arba remonta megsta. As piktai i savo wc debcioju,nemielas,paskubejom, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 22:43)
na duru jau niekaip nebeperstumsi..

Ne ne, durys, čia architekto užmanymas cool.gif Susieina ten visokios linijos, nenoriu labai čia aiškint... kada nors architektūros žurnale pamatysit mūsų namą cool.gif juokauju. o gal ir ne. rolleyes.gif pas mus tikrai ne paprastas kartotinis projektas ir ten viskas architektūriškai sudėliota, taigi daug dalykų tiesiog yra tokie, o ne kitokie...

Tik va paskutinę minutę reik man susibalamutint frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 22, 22:46)
Jezau,ir suva priderintas biggrin.gif

Nezinau,ar galeciau nematyt kleckeliu ir demeliu,as net baltu marskineliu antra diena tu pat nevilkiu g.gif  biggrin.gif o cia sedet,kazkur juk reikia.Nors be galo jauku ax.gif  Kas tie augalai kur lubas remia,noriu tooookiuuuu  4u.gif

Ne tik suva.... biggrin.gif , kleckeliu ir demeliu kai jau buna tiek, kad akis bado, tai nuvelku uztiesala ir isplaunu skalbimo masinoj, tik paskui sunkoka uzvilk , nes pasitraukia truputi. O tie augalai per 12 metu tokie tapo, pirmose nuotraukose, kur seniau darytos, ju net nesimato, kokie mazuciukai dar. Man teta sake kazkada: vaikeli, medziai letai auga, bet laikas, kaip greitai bega. Cia ji man riesutmeti padovanojo, o as suzinojau, kad riesutu tik po 30 metu sulauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 21:52)
Ne ne, durys, čia architekto užmanymas cool.gif Susieina ten visokios linijos, nenoriu labai čia aiškint... kada nors architektūros žurnale pamatysit mūsų namą cool.gif juokauju. o gal ir ne. rolleyes.gif pas mus tikrai ne paprastas kartotinis projektas ir ten viskas architektūriškai sudėliota, taigi daug dalykų tiesiog yra tokie, o ne kitokie...

Tik va paskutinę minutę reik man susibalamutint frusty.gif

Zinau as tuos architektus doh.gif duok jiem valia,tai duru nerasi ieit.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 22, 22:51)
Gerai gyvena arba remonta megsta. As piktai i savo wc debcioju,nemielas,paskubejom, schmoll.gif

Zinok labai jie megsta pasikeitimus, as turiu drauge suome Riina, tai ji net kaledom persitapetuoja svetaine ir miegamaji. O kita tokia suome, neapsikentusi ziemos niurumo i savo palepe 100 veluxu issitate ir ziemos soda pasidare. Jos drasios ir nebijo rizikuot, ir nebijo suklyst.
Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 22, 22:54)

EI EI as gi irgi architekte
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 22, 22:54)

Viskas gerai su mūsų architektu mirksiukas.gif čia bendradarbiavimas greičiau vyko, nei užsakymo vykdymas. Idėja buvo mūsų, labai įdomus, profesionalus ir tikrai labai architektūriškas sprendimas buvo jo.
Interjeras liko man, nes niekam nenoriu to smagumo perleisti, bet čia namas... jau bute man klaidos akis bado, o čia... Ai pertapetuosiu, jei nepatiks, kaip Skaidra sakė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 lapkričio 2013 - 22:07
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 22, 23:03)
Viskas gerai su mūsų architektu mirksiukas.gif čia bendradarbiavimas greičiau vyko, nei užsakymo vykdymas.

cia dar viena foto svetaines kamputis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 22 lapkričio 2013 - 22:18
QUOTE(skaidra111 @ 2013 11 22, 21:57)
Zinok labai jie megsta pasikeitimus, as turiu drauge suome Riina, tai ji net kaledom persitapetuoja svetaine ir miegamaji. O kita tokia suome, neapsikentusi ziemos niurumo i savo palepe 100 veluxu issitate ir ziemos soda pasidare. Jos drasios ir nebijo rizikuot, ir nebijo suklyst.
Papildyta:
EI EI as gi irgi architekte

Suomiu ziemos ir neprastos biggrin.gif

Tai saunu, tikriausiai net nebloga mirksiukas.gif

O riesutai,riesutuku anksciau atveda,nereikes 30 metu laukt.
Atsakyti
Tai saunu, tikriausiai net nebloga mirksiukas.gif
sakyciau, pati geriausia mirksiukas.gif

cia Vilniaus suomes taip elgiasi .panasu, kad pas mus ziemos irgi neprastos biggrin.gif
Papildyta:
cia as seniau viena palepe esu dariusi, tai visa balta dariau, lentom kalta ir skiestais dazais dazyta. tik nuotrauku ikelt nemoku tai nuoroda siunciu

http://www.skaidra.l.../jauki-palepe1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 22 lapkričio 2013 - 22:10
Na ir tema atgijus,kaip smagu, kad toks gyvenimas verda bigsmile.gif

Skaidra, jusu namai tai kazkas dievisko.. wub.gif
Talentas toki grozi ir jaukuma sukurt wub.gif

Siandien vaziavau apziuret sofu,noriu pakeist savo kampa i dvi sofkutes ir foteli-ateisiu ryt patarimu pas jus.. 4u.gif
Atsakyti
po Skaidros foto noris naujo namo lotuliukas.gif
Atsakyti