Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(femme @ 2013 11 15, 11:42)
labai jau metates i krastutinumus biggrin.gif tarp baltu alyvuotu medzio grindu ir laminato aibe pasirinkimu, kad ir matiniu laku dengtos parketlentes, tinkamos sildomoms grindims...

jei grazu, tai ir valio. Bet lyginant su medziu- nu neimanoma laminato neatskirti nuo medzio, net ir paties brangiausio, imitacija ir tiek.

aš nesimetu aš sakau ką mano patirtis sako smile.gif

man ta parketo - laminato kova panaši į medinių - plastikinių langų smile.gif .. vieni tranko į krūtinę ir sako kad plastikas baisu, o mediniai langai tai jau lygis.. kiti gyvena su plastikiniais ir džiaugias smile.gif Taip pat ir su laminatu.. vaikščiojau ant kokybiško gero laminato ir nu užmušk jokio skirtumo didelio nepajaučiau nuo savo trijų sluoksnių parketo. jau praėjo mums tas laikotarpis, kai kišom nesveikai pinigu į namą, bi tik va čia tai lygis, bi tik galėsiu kitiems pasigirt kad pas mane parketas ar itališkos plytelės.. dabar nebenoriu .. nors ir galiu smile.gif na nematau reikalo tikrai dėt tų parketenčių, juolab kad pati su tokiomis pagyvenau ne vienerius metus.

bet čia kiekvienas renkasi pagal save ir savo suoprotį smile.gif jei tik yra noras, kodėl gi ne parketlentės.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 10:08)
Atkrenta man tos grindu plyteles...

labai dziaugiuosi, kad atkrenta tos plyteles. Ne mano reikalas, bet man jos - toks nuskalbtas provansiskas ranksluostis blush2.gif .

QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 12:22)
subalamutinot mane su tom plytkom... kaip tik tamburui reik nusipirkt kazka... galvojau sitas imt:
http://www.e-senukai...50889325_z1.jpg
man jos patinka nes visiskai neslidzios ir siaip i mano bendra konteksta tinka... nu bet uzrodet tas rastuotas  bigsmile.gif  ir susimeciau smile.gif nu grazu....:
user posted image

kadangi tektu pirkt internetu tai klausimas tom, kas jas ciupinejot smile.gif  ar jos neslidzios? na ar braukiant ranka lygus pavirsius ar truputi grubletas????

va sitas plyteles, akvilyte, kaip tik pas tave isivaizduoju. O tos pirmosios - Maljorka doh.gif .
O del atlieku tu mane neteisingai supratai. Kai vienoje patalpoje kombinuotos atliekos, tai net labai originaliai atrodo, bet kai kiekvienoje patalpoje atskira kombinacija, tada jau nekaip.

QUOTE(juratele2006 @ 2013 11 14, 18:42)
Pas mus name visur grindininis sildymas, sudetos ir keramikines ir akmens mases plyteles. Sildome jau antra sezona, grindims nieko nenutiko  smile.gif
Pirmadieni baige deti antro auksto grindis, alyva balintas azuolas, tik dar neimpregnuotas.  4u.gif

https://fbcdn-sphoto...344160265_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...931986861_n.jpg

Sunku tikra spalva porydyti, nes prie skirtingo apsvietimo atrodo skirtingai  ax.gif

labai grazios grindys, bet man taip ir norisi tas "statybines kalkes" nuo ju nuplauti blush2.gif ...

QUOTE(femme @ 2013 11 15, 10:42)
labai jau metates i krastutinumus biggrin.gif tarp baltu alyvuotu medzio grindu ir laminato aibe pasirinkimu, kad ir matiniu laku dengtos parketlentes, tinkamos sildomoms grindims...

jei grazu, tai ir valio. Bet lyginant su medziu- nu neimanoma laminato neatskirti nuo medzio, net ir paties brangiausio, imitacija ir tiek.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:50)
aš nesimetu aš sakau ką mano patirtis sako smile.gif

man ta parketo - laminato kova panaši į medinių - plastikinių langų smile.gif .. vieni tranko į krūtinę ir sako kad plastikas baisu, o mediniai langai tai jau lygis.. kiti gyvena su plastikiniais ir džiaugias smile.gif Taip pat ir su laminatu.. vaikščiojau ant kokybiško gero laminato ir nu užmušk jokio skirtumo didelio nepajaučiau nuo savo trijų sluoksnių parketo. jau praėjo mums tas laikotarpis, kai kišom nesveikai pinigu į namą, bi tik va čia tai lygis, bi tik galėsiu kitiems pasigirt kad pas mane parketas ar itališkos plytelės.. dabar nebenoriu .. nors ir galiu smile.gif na nematau reikalo tikrai dėt tų parketenčių, juolab kad pati su tokiomis pagyvenau ne vienerius metus.

po laminato garantuoju - statysites trecia nama wub.gif .
Man baisiausia, kai reikia apgaudineti save, o ne kitus. Mane ir mano plastikiniai langai moraliskai gniuzdo, ir plastikines lauko durys, nors visi kiti dziaugiasi... Na nemalonus prisiliesti tie sintetiniai dalykai ir viskas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 15, 12:29)

Man baisiausia, kai reikia apgaudineti save, o ne kitus. Mane ir mano plastikiniai langai moraliskai gniuzdo, ir plastikines lauko durys, nors visi kiti dziaugiasi... Na nemalonus prisiliesti tie sintetiniai dalykai ir viskas  doh.gif .

smile.gif jei jus morališkai gniuždo plastikiniai langai tai jau tikrai problema smile.gif man daiktas yra daiktas.. kažkur skaičiau gerą posakį, apie laminatą, kad jį jaučiame ne kojomis o smegenimis smile.gif jei neina smegenų perjungti, tai jau bėda smile.gif apskritai keistas tas akcentavimas natūralumo tiek mediniuose languose tiek grindyse.. natūralus medis yra natūralus, o ne impregnuotas antiseptikuose, antipiretikuose, ir dar užlakuotas ar nuteptas kita chemija.. ar vis tiek tai natūralu? smile.gif va mano smegenys čia jokio natūralumo ar ekologiškumo neįžvelgia kad ir kaip besistengčiau smile.gif sakyčiau toks požiūris labiau snobiškas , atleiskite man už išsireiškimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 15, 11:29)
.
va sitas plyteles, akvilyte, kaip tik pas tave isivaizduoju. O tos pirmosios - Maljorka  doh.gif .

nu tai vaziuosiu siandien i klaipeda.... tevus aplankysiu ir paziuresiu tas plytkas lotuliukas.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:37)
\, o ne impregnuotas antiseptikuose, antipiretikuose, ir dar užlakuotas ar nuteptas kita chemija.. ar vis tiek tai natūralu? smile.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif as pamenu nuvaziavau i viena firma uzsisakyt stikliniu duru i terasa... na kadangi langai visi mediniai (bet jie tik aliejum nutepti) tai nu kazkaip ziauriai nesinorejo plastikiniu ten duru det... juolab kad uz 40cm nuo ju- langas... na zodziu... sedziu as pas juos ofise ir sakau: o kodel jus gamindami medinius langus pas save susideje plastikinius blink.gif sako tai kad cia mediniai... nu bet jie tiek uzdazyti kad nu rimtai pagalvojau kad jie plastikiniai... tai va tokio varianto as irgi nies sakant nesuprantu.... uzsisakiau as tas duris, bet niekuo nedengtas... pati paskui aliejum nutepiau... o kadangi jos po 3m pastoge tai manau per laika jom nieko nenutiks....
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 15, 13:00)
... sedziu as pas juos ofise ir sakau: o kodel jus gamindami medinius langus pas save susideje plastikinius  blink.gif  sako tai kad cia mediniai... nu bet jie tiek uzdazyti kad nu rimtai pagalvojau kad jie plastikiniai... tai va tokio varianto as irgi nies sakant nesuprantu....  uzsisakiau as tas duris, bet niekuo nedengtas... pati paskui aliejum nutepiau... o kadangi jos po 3m pastoge tai manau per laika jom nieko nenutiks....

bet gi nepagalvojot, kad ai, jokio cia naturalumo tose uzdazytose duryse, tai imsiu plastikines, vistiek nesiskiria irnesakyk.gif kas siekia naturalumo, tas ji ir renkasi... Tikrai neturiu misijos aukleti tuos, kuriems laminatas grazu ir faina, dziaugiuosi uz juos. Tik man paciai niekad neateitu i galva apsikalti plastikinem lentutem ir tuos, kurie renkasi medi ir ji impregnuoja, atnaujina ir kitaip jam "tarnauja" vadinti snobais. Tada visa sita tema netenka prasmes, nes sviecia ne tik abazurai, bet ir paprastos lemputes, o ir paprasta taburete 4 kojas turi.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 15, 12:00)
...uzsisakiau as tas duris, bet niekuo nedengtas... pati paskui aliejum nutepiau... o kadangi jos po 3m pastoge tai manau per laika jom nieko nenutiks....

pasirodo, galima ir be chemijos drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2013 11 15, 13:26)
bet gi nepagalvojot, kad ai, jokio cia naturalumo tose uzdazytose duryse, tai imsiu plastikines, vistiek nesiskiria irnesakyk.gif kas siekia naturalumo, tas ji ir renkasi... Tikrai neturiu misijos aukleti tuos, kuriems laminatas grazu ir faina, dziaugiuosi uz juos. Tik man paciai niekad neateitu i galva apsikalti plastikinem lentutem ir tuos, kurie renkasi medi ir ji impregnuoja, atnaujina ir kitaip jam "tarnauja" vadinti snobais. Tada visa sita tema netenka prasmes, nes sviecia ne tik abazurai, bet ir paprastos lemputes, o ir paprasta taburete 4 kojas turi.

Jūs irgi puolate į kraštutinumus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 10:23)
parketlentės ąžuolo balinto, alyvuotos.. gražu bet žiauriai nepraktišką.. kiekvienais metais reik peralyvuot, o tai reiškia išnešt baldus .. dabar rinksiuos tik lakuotas grindis

O as kaip turinti namuose lakuotas balinto azuolo parketlentes, galiu pasakyti, kad kas jau kas, bet lakuotos tikrai nepraktiska. Alyvuotas gali bet pasveisti ir peralyvuoti nors ir viena lenta, o va su lakuotom, jau viskas, arba slifuoji, keli dulkes visame plote ir perlakuoji, arba meti lauk.
Lakuotos mano manymu jautresnes ir labiau pazeidziamos - nukritus daiktui, medis isidauzia, lakas skyla ir plaunant grindis neuzilgo iskilusi vieta juoduoja. Ant balinto azuolo atrodo baisiai. Per kelis metus musu "prabangios" medines grindys atrodo siaubingai, o dar kaip issiaiskinom, kad kadangi jos neklijuotos prie pagrindo, o sunertos, niekas ju nenuslifuos ir neperlakuos. Plius kai yra balintas, kad ir slifuotum, gautum plemais ismarginta vaizda doh.gif
O va kokybiskas quick stepo laminatas net po visu vaiku vazinejimu su masinom ir kompiuterio kedem atrodo puikiai, jokiu pazeidimu. Plius valosi lengviau, nesimato jokiu ruozu ar pedu antspaudu (ant mediniu lakuotu man matosi).
Skirtumo vaiksciodama ant n kartu lakuoto parketo ir laminato, nejauciu. Kad labai svarbi medzio siluma ir naturalumas, manau, turetu rinktis tik alyvuota g.gif
Atsakyti
dar viena klausima iskelsiu smile.gif
o ka jus manot apie plyteles su medzio imitacija? zinoma normalus piesinys, kad panasus i tikrai medi buti ir t.t.
cia as sneku apie tokias vietas kaip kolidorius, virtuve ir valgomasisi, kur mes norime deti plyteles... kazkaip pradejau mastyti pamacius sia foto...
nors pries tai mane vemt verte visos imitacijos, ne ne medis, tai jokia plastmase ar dar kas nors man negrazu... kad ir merse tos plastmases su medzio rastu, nu nervuoja negaliu, norisi nulupti biggrin.gif

holas
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 15, 14:17)
o ka jus manot apie plyteles su medzio imitacija? zinoma normalus piesinys, kad panasus i tikrai medi buti ir t.t.
cia as sneku apie tokias vietas kaip kolidorius, virtuve ir valgomasisi, kur mes norime deti plyteles... kazkaip pradejau mastyti pamacius sia foto...
nors pries tai mane vemt verte visos imitacijos, ne ne medis, tai jokia plastmase ar dar kas nors man negrazu... kad ir merse tos plastmases su medzio rastu, nu nervuoja negaliu, norisi nulupti biggrin.gif

man grazu...butent ten kur plyteliu reikia. as norejau vonioj det medzio imitacijos, bet taip norejosi medzio. tai atradom bambukines grindis kurios nebijo dregmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 15, 14:17)

nors pries tai mane vemt verte visos imitacijos, ne ne medis

Yra gražių sprendimų su medžio imitacija, kad ir šis mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai jus nusaukite mane - man mane mediniai langai ir nudazyti taip, kad to medzio nei kvapo nebutu thumbup.gif na negrazu man ir tegu visi sako kad cia plastikas, koks gi skirtumas, emem langus butent tokius del tam tikru savybiu, o ne todel kad cia jau lygis..pas lietuvius yra tikrai savybe - koks mano namas (klinkeris ar tinkas, medis ar platikas, ikeja ar italai...) - tokia mano pinigine, kaip koks veidrodis..as nesuprantu tokiu, kurie montuoja brangia virtuve, bet uz tai vieno kambario neirengia doh.gif

tai negi niekas nesidejote apvadu aplink langus?? viduje turiu omenyje..negi nebus atsiliepimu kas kaip ir uz kiek?
Atsakyti