QUOTE(juratele2006 @ 2013 11 14, 18:42)
Pas mus name visur grindininis sildymas, sudetos ir keramikines ir akmens mases plyteles. Sildome jau antra sezona, grindims nieko nenutiko
Pirmadieni baige deti antro auksto grindis, alyva balintas azuolas, tik dar neimpregnuotas.

Sunku tikra spalva porydyti, nes prie skirtingo apsvietimo atrodo skirtingai

Pirmadieni baige deti antro auksto grindis, alyva balintas azuolas, tik dar neimpregnuotas.

Sunku tikra spalva porydyti, nes prie skirtingo apsvietimo atrodo skirtingai

o - o, vas cia idomu - labai panasi spalvyte kaip ir pas mus. tik mes susidejom ir jokios kalbos apei impregnavima nebuvo, ga; cia ir buvo klaida, kad dabar demes igerineja? papsakokit prasau, ar dejot jau alyvuotas, ar sudejus buvo alyvuojama? kas per impregnantas? butu labai aciu uz info

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 15:20)
nusiziurejus nuo sitos nuotraukos ir as pasidariau toki apsvietima miegamajame

QUOTE(femme @ 2013 11 14, 16:17)
kokie cia kabantys sviestuveliai?
musu miegamajam analogiskas apsvietimas numatytas vienoje lovos puseje... Nusisaut galima, kaip nieko nerandu tinkancio prie stiliaus, nors imt ir paciai daryt 

manyciau baga.it

svajojau as apie tokius su gaubteliais:
http://www.livingita...f1800-baga3.jpg
bet uz 2 sviestuviukus virs 5 t gaunasi... siunciausi gaubtu atskirai, laidai atskirai ir pasikabinom kazka... bet vistiek as ju labai noriu

tie šviestuviukai iš Madam W salono.. bet tikiu kad galim kitur kur tokių rast..
va mano dabartinio namo grindys.. parketlentės ąžuolo balinto, alyvuotos.. gražu bet žiauriai nepraktišką.. kiekvienais metais reik peralyvuot, o tai reiškia išnešt baldus .. dabar rinksiuos tik lakuotas grindis
va mano dabartinio namo grindys.. parketlentės ąžuolo balinto, alyvuotos.. gražu bet žiauriai nepraktišką.. kiekvienais metais reik peralyvuot, o tai reiškia išnešt baldus .. dabar rinksiuos tik lakuotas grindis

QUOTE(juratele2006 @ 2013 11 14, 19:42)
grazios grindys

Tuda, ta virtuve tokia grazi

as pati pas save taip neissdrysciau, bet zavi labai toks stilius, siltas siltas

Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:23)
va mano dabartinio namo grindys..
sakes kokios grazios

bet kaip pikta... man lakuota negrazu

QUOTE(neinzy @ 2013 11 15, 10:20)
uz 2 sviestuviukus virs 5 t gaunasi... siunciausi gaubtu atskirai, laidai atskirai ir pasikabinom kazka... bet vistiek as ju labai noriu
ir isvis baga.it sviestuvai man visi 

kaina

bet nuotrauka issisaugojau, bandysim suktis kurybiskai

hm, pas mus alyvuotos grindys, jau beveik 2 m. ir man jos visdar atrodo kaip naujos, peralyvuot tikrai jokio poreikio.
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 15, 11:27)
Papildyta:
sakes kokios grazios

pas mane visas namas iš tokių.. gražu bet nepraktiška

QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 15, 11:27)
sakes kokios grazios

jau miegamuosiuose tikrai drasiai klokit alyvuotas, gal virtuveje ar valgomajame tokios sviesios alyvuotos ir nepraktiska, bet kitose zonose absoliuciai geras pasirinkimas

mano mažius su flomasteriu pripaišė ant grindų.. vaikai... ir viskas.. įgėrė .. plius išsibraižė ten kur baldai.. labai jautrios grindys. gėlė ant žemės miegamajam stovi.. palaisčiau, persistengiau, perbėgo ant žemės ir nepamačiau,, dabar matosi dėmė.. gal tamsios būtų ne taip, bet balintas ąžuolas

QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:34)
pas mane visas namas iš tokių.. gražu bet nepraktiška
todėl dabar rinksiuos kad grindys man tarnautų, nei pačiai tarnaut grindim dėl grožio .. beje lakuotas laminatas gali būti matinis
man visai gražu 

labai jau metates i krastutinumus

jei grazu, tai ir valio. Bet lyginant su medziu- nu neimanoma laminato neatskirti nuo medzio, net ir paties brangiausio, imitacija ir tiek.