Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

wub.gif http://www.thekitchn...-kitchen-194453
Atsakyti
Jaukus butukas

Atsakyti
4u.gif dar viena nuorodėlė akių paganymui biggrin.gif http://www.ashleywhi...com/folio6.html
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 11 14, 18:42)
Pas mus name visur grindininis sildymas, sudetos ir keramikines ir akmens mases plyteles. Sildome jau antra sezona, grindims nieko nenutiko  smile.gif
Pirmadieni baige deti antro auksto grindis, alyva balintas azuolas, tik dar neimpregnuotas.  4u.gif

user posted image

user posted image

Sunku tikra spalva porydyti, nes prie skirtingo apsvietimo atrodo skirtingai  ax.gif

o - o, vas cia idomu - labai panasi spalvyte kaip ir pas mus. tik mes susidejom ir jokios kalbos apei impregnavima nebuvo, ga; cia ir buvo klaida, kad dabar demes igerineja? papsakokit prasau, ar dejot jau alyvuotas, ar sudejus buvo alyvuojama? kas per impregnantas? butu labai aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 15:20)
va radau mamos interjero foto .. grindys - vargo vakarienė smile.gif bet gražu nu
user posted image

nusiziurejus nuo sitos nuotraukos ir as pasidariau toki apsvietima miegamajame blush2.gif
QUOTE(femme @ 2013 11 14, 16:17)
kokie cia kabantys sviestuveliai? bigsmile.gif musu miegamajam analogiskas apsvietimas numatytas vienoje lovos puseje... Nusisaut galima, kaip nieko nerandu tinkancio prie stiliaus, nors imt ir paciai daryt doh.gif

manyciau baga.it 4u.gif

svajojau as apie tokius su gaubteliais:
http://www.livingita...f1800-baga3.jpg

bet uz 2 sviestuviukus virs 5 t gaunasi... siunciausi gaubtu atskirai, laidai atskirai ir pasikabinom kazka... bet vistiek as ju labai noriu ax.gif ir isvis baga.it sviestuvai man visi wub.gif
Atsakyti
tie šviestuviukai iš Madam W salono.. bet tikiu kad galim kitur kur tokių rast..

va mano dabartinio namo grindys.. parketlentės ąžuolo balinto, alyvuotos.. gražu bet žiauriai nepraktišką.. kiekvienais metais reik peralyvuot, o tai reiškia išnešt baldus .. dabar rinksiuos tik lakuotas grindis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 15 lapkričio 2013 - 10:24
QUOTE(juratele2006 @ 2013 11 14, 19:42)
Sunku tikra spalva porydyti, nes prie skirtingo apsvietimo atrodo skirtingai  ax.gif

grazios grindys bigsmile.gif

Tuda, ta virtuve tokia grazi wub.gif bet kiek ten nesuderinamu dalyku sudeta bigsmile.gif cia forume visos labai grieztai liepia prie klasikines ar provanso virtuves jokiais budais nedeti siuolaikines buitines tecnikos, o ten tooookie kontrastai, kad zavu wub.gif
as pati pas save taip neissdrysciau, bet zavi labai toks stilius, siltas siltas wub.gif primena Danu namus, kuriais as visada zavedauvausi, kai ten gyvenau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:23)
va mano dabartinio namo grindys..

sakes kokios grazios wub.gif as tokiu atrame aukste labai noreciau wub.gif
bet kaip pikta... man lakuota negrazu sad.gif o alyvuota nepraktiska... tai ka rinktis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 15, 10:20)
uz 2 sviestuviukus virs 5 t gaunasi... siunciausi gaubtu atskirai, laidai atskirai ir pasikabinom kazka... bet vistiek as ju labai noriu  ax.gif ir isvis baga.it sviestuvai man visi  wub.gif

kaina mega_shok.gif
bet nuotrauka issisaugojau, bandysim suktis kurybiskai hihihi.gif

hm, pas mus alyvuotos grindys, jau beveik 2 m. ir man jos visdar atrodo kaip naujos, peralyvuot tikrai jokio poreikio.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 15, 11:27)

Papildyta:

sakes kokios grazios  wub.gif as tokiu atrame aukste labai noreciau  wub.gif
bet kaip pikta... man lakuota negrazu sad.gif o alyvuota nepraktiska... tai ka rinktis? biggrin.gif

pas mane visas namas iš tokių.. gražu bet nepraktiška smile.gif todėl dabar rinksiuos kad grindys man tarnautų, nei pačiai tarnaut grindim dėl grožio .. beje lakuotas laminatas gali būti matinis wink.gif man visai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 11 15, 11:27)

sakes kokios grazios  wub.gif as tokiu atrame aukste labai noreciau  wub.gif

jau miegamuosiuose tikrai drasiai klokit alyvuotas, gal virtuveje ar valgomajame tokios sviesios alyvuotos ir nepraktiska, bet kitose zonose absoliuciai geras pasirinkimas wub.gif
Atsakyti
mano mažius su flomasteriu pripaišė ant grindų.. vaikai... ir viskas.. įgėrė .. plius išsibraižė ten kur baldai.. labai jautrios grindys. gėlė ant žemės miegamajam stovi.. palaisčiau, persistengiau, perbėgo ant žemės ir nepamačiau,, dabar matosi dėmė.. gal tamsios būtų ne taip, bet balintas ąžuolas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 15, 11:34)
pas mane visas namas iš tokių.. gražu bet nepraktiška smile.gif todėl dabar rinksiuos kad grindys man tarnautų, nei pačiai tarnaut grindim dėl grožio .. beje lakuotas laminatas gali būti matinis wink.gif man visai gražu smile.gif

labai jau metates i krastutinumus biggrin.gif tarp baltu alyvuotu medzio grindu ir laminato aibe pasirinkimu, kad ir matiniu laku dengtos parketlentes, tinkamos sildomoms grindims...

jei grazu, tai ir valio. Bet lyginant su medziu- nu neimanoma laminato neatskirti nuo medzio, net ir paties brangiausio, imitacija ir tiek.
Atsakyti