Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

dar prie grindų temos smile.gif šiuo metu gyvenam su trisluoksnėm parketlentėm balinto ažuolo., alyvuotom . grindys nešildomos ir tai buvo mūsų didžiausia klaida.. teisingiau dvi klaidos.. pirma - alyvuotos dangos pasirinkimas, antra, kad nedarėm šildomų grindų.. todėl antram name bus..laminatas smile.gif visi tie mano įdėti pavyzdžiai yra laminatas.. geras, kokybiškas ir tikrai neatrodantis pigiai mano akimis smile.gif galima susidėt super puper brangias grindis ir joms tarnaut prižiūrint, jau nekalbant pie jų kainą.. mano akimis galima rast tą aukso viduriuką.. kai bus ir gražu ir patogu ir ne super brangu smile.gif
šiuo metu žiūrinėtju Quick step laminatus.. ir gražu ir kaina tikrai įkandama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 15:05
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 14, 13:10)

nerealios, tokias ir isivaizduoju hole wub.gif

QUOTE(akbr @ 2013 11 14, 14:55)
mergaites, gal kur matet/pirkot ar zinot kur galima įsigyti/paziureti klasikiniu anglisku montuojamu i grindis gyvatuku???  g.gif

siuo metu renkames radikus, jeigu negasdina keli tukstanciai uz radika ju yra arbonia firmos, bet cia gi stilius. Mum per brangu tai emem plokscius purmo.

Demesio, kas galite apsviesti su langu apvadais? kokia mdziaga aplink juos dedasi? na aisku medis, o kas pigiau? jeigu tas polisterolas, tai negi vaikai jo nesubado? kada tie grazinimai dedasi? nes ateina angas tvarkyti, kampus deti, bijau kad nepraziopsociau kazko. Noriu pigiai, storu apvadu, bet kad vaikai man skyliu nepridarytu, t.y butu kieti. aciu labai..
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 16:05)
dar prie grindų temos smile.gif šiuo metu gyvenam su trisluoksnėm parketlentėm balinto ažuolo., alyvuotom . grindys nešildomos ir tai buvo mūsų didžiausia klaida.. teisingiau dvi klaidos.. pirma - alyvuotos dangos pasirinkimas, antra, kad nedarėm šildomų grindų.. todėl antram name bus..laminatas smile.gif visi tie mano įdėti pavyzdžiai yra laminatas.. geras, kokybiškas ir tikrai neatrodantis pigiai mano akimis smile.gif galima susidėt super puper brangias grindis ir joms tarnaut prižiūrint, jau nekalbant pie jų kainą.. mano akimis galima rast tą aukso viduriuką.. kai bus ir gražu ir patogu ir ne super brangu  smile.gif
šiuo metu žiūrinėtju Quick step laminatus.. ir gražu ir kaina tikrai įkandama  smile.gif

O kodel negerai parketlentes ir nesildomos grindys g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2013 11 14, 16:07)
O kodel negerai parketlentes ir nesildomos grindys g.gif ?

aš nesakau kad negerai.. tiesiog mes nepasidarėm šildomų kur parketlentės .. darėm tik ten kur plytelės.. ir žiemą visai jokio skirtumo ar parketlentės ar laminatas - vienodai nejauku .

o montuojami į grindis gyvatukai tai tipo konvektoriai? jei tai, tai niekada niekam nerekomenduočiau dėt konvektorių į grindis.. dabar turiu .. vargas vienas o naudos jokios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 15:12
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 15:10)
aš nesakau kad negerai.. tiesiog mes nepasidarėm šildomų kur parketlentės .. darėm tik ten kur plytelės.. ir žiemą visai jokio skirtumo ar parketlentės ar laminatas - vienodai nejauku .

Tai ir laminata kazkur dejot?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 11 14, 15:07)
siuo metu renkames radikus, jeigu negasdina keli tukstanciai uz radika ju yra arbonia firmos, bet cia gi stilius. Mum per brangu tai emem plokscius purmo.

eisiu nosi ikisiu paziuret....
pas mus radiatoriu nebus, tai gal nutarsim kelis gyvatukus papirkti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 16:11)
Tai ir laminata kazkur dejot?

ne, ant laminato esu ne kartą pas kaimynus vaikščiojus smile.gif kvartale daug kaimynų turim smile.gif ir su šildomom grindim ir be.. tai dabar tikrai dėsim laminatą .. nebematau reikalo mest pinigų parketlentėm
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 16:10)

o montuojami į grindis gyvatukai tai tipo konvektoriai? jei tai, tai niekada niekam nerekomenduočiau dėt konvektorių į grindis.. dabar turiu .. vargas vienas o naudos jokios  doh.gif

Supratau. Pas mus irgi nebus sildomu grindu ir desim parketlentes, todel ir uzklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 15:13)
ne, ant laminato esu ne kartą pas kaimynus vaikščiojus smile.gif kvartale daug kaimynų turim  smile.gif ir su šildomom grindim ir be.. tai dabar tikrai dėsim laminatą .. nebematau reikalo mest pinigų parketlentėm

Jis prieziuros irgi ohoho kiek reikalauja, pradedant kad isblizginti neimanoma praktiskai, baigiant kad traukia dulkes. O dar jei sildomas tai bus ka veikti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2013 11 14, 16:15)
Supratau. Pas mus irgi nebus sildomu grindu ir desim parketlentes, todel ir uzklausiau smile.gif

aš jau buvau pradėjus sukt galvą kaip pasidaryt tas šildomas.. labai jų trūko.. ir techniškai dar buvo įmanoma.. bet nusprendėm naują namą statyt ir dabar tos klaidos nebekartosiu smile.gif man šiltos kojos žiemą yra gėris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 11 14, 16:16)
Jis prieziuros irgi ohoho kiek reikalauja, pradedant kad isblizginti neimanoma praktiskai, baigiant kad traukia dulkes. O dar jei sildomas tai bus ka veikti  biggrin.gif

žinau.. todėl ir žiūriu iš brangesnių..vat tie brangesni laminatai deklaruoja, kad del kažkokių ten sąvybių tai dulkių netraukia..o blizgint reik blizgių paviršių grindis smile.gif .. mano mama susidėjo raudonos spalvos blizgias parketletes.. nusšaut koks vargas.. todėl ir noriu išsirinkt tokias, kurios reikalautų mažiau priežiūros.. užteks pirmam name prisidariau viską bi tik gražiau.. nebenoriu smile.gif noriu kad patogiau būtų smile.gif

va radau mamos interjero foto .. grindys - vargo vakarienė smile.gif bet gražu nu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 14 lapkričio 2013 - 15:23
QUOTE(Cererakennel @ 2013 11 14, 16:20)
aš jau buvau pradėjus sukt galvą kaip pasidaryt tas šildomas.. labai jų trūko.. ir techniškai dar buvo įmanoma.. bet nusprendėm naują namą statyt ir dabar tos klaidos nebekartosiu smile.gif man šiltos kojos žiemą yra gėris smile.gif
Papildyta:

user posted image

kokie cia kabantys sviestuveliai? bigsmile.gif musu miegamajam analogiskas apsvietimas numatytas vienoje lovos puseje... Nusisaut galima, kaip nieko nerandu tinkancio prie stiliaus, nors imt ir paciai daryt doh.gif
Atsakyti
Pas mus name visur grindininis sildymas, sudetos ir keramikines ir akmens mases plyteles. Sildome jau antra sezona, grindims nieko nenutiko smile.gif
Pirmadieni baige deti antro auksto grindis, alyva balintas azuolas, tik dar neimpregnuotas. 4u.gif

user posted image

user posted image

Sunku tikra spalva porydyti, nes prie skirtingo apsvietimo atrodo skirtingai ax.gif
Atsakyti