Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(Cili @ 2005 08 08, 11:54)
P.S. idurneciau jei sedetumem vienam kabinete  doh.gif

Na, užuojauta... Nelabai suprantu, kaip nuo mylimo žmogaus galima išdurnėti.
Šiaip mums po 22. Vedę keli mėnesiai, draugavome beveik 5 metus. Vienam kabinete sėdim jau senokai. Kažkada sėdėjom vienam mokylos suole. Atskirai lankom paskaitas universitete, nes mokomės skirtingas specialybes. Ir nereikia čia ciniškų išvadų daryti.
Jeigu pažadas kad „taip nebus“ vaikiškas, tada vaikiška ir priesaika prie altoriaus. Jus, mergaitės, gyvenimas jau per daug aplaužė, jeigu taip nusivylėte. Nereikia kitiems pikto linkėti.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 14:55)
Na, užuojauta... Nelabai suprantu, kaip nuo mylimo žmogaus galima išdurnėti.
Šiaip mums po 22. Vedę keli mėnesiai, draugavome beveik 5 metus. Vienam kabinete sėdim jau senokai. Kažkada sėdėjom vienam mokylos suole. Atskirai lankom paskaitas universitete, nes mokomės skirtingas specialybes. Ir nereikia čia ciniškų išvadų daryti.
Jeigu pažadas kad „taip nebus“ vaikiškas, tada vaikiška ir priesaika prie altoriaus. Jus, mergaitės, gyvenimas jau per daug aplaužė, jeigu taip nusivylėte. Nereikia kitiems pikto linkėti.

Kiekvienam savo, as asmeniskai, tikrai nenoreciau dirbti viename kabinete, kadangi tada darbo problemos, labai greitai butu sprendziamos ir namuose, taigis, uzuojautos man nereikia. Nieko bent jau as nenusivyliau, ir niekas neaplauze schmoll.gif As asmeniskai esu laiminga del to, kad kaip tik spejau pagyventi del saves, pagyventi kartu ir drasiai esame abudu apsisprende, kad savo senatve norime sutikti drauge mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj kaip jus idomiai diskutuojate. Pas mane kaip tik si dilema ir iskilo. Draugo teveliai nori mus jau greitu laiku ikisti i remus, t.y. daro sioki toki spaudima tuoktis. Gyvename atskirai. Pazistami 4 metai, bet draugaujame siandien lygiai metai biggrin.gif Visa laika buvau pries gyvenima susimetus, sakiau nebusiu tavo sugyventine nors tu ka. Jis priprato prie tos mano minties. O as dabar pati nezinau kaip bus is tikruju. Pas mane kaip tik butas irenginejamas, jis ten dirba kaip sau, ziuriu ir atsiziuret negaliu kaip graziai atrodo nesiodamas cemento maisus tongue.gif bet kai pagalvoju, kad po truputi po truputi ir jis pas mane atsikraustys dar vestuviu nesulaukus, tai nezinau... blink.gif nors to gyvenimo kartu jis senokai norejo, bet as vis pagalvoju, kad taip kaip yra dabar niekada nebebus, juk kai sueisim po vienu stogu, tai nebegalesim niekada gyventi taip kaip dabar. Uztat ir norisi prailginti ta smagu parioda iki to gyvenimo kartu. Nors izvelgiu labai daug pliusuku gyvenant kartu, bet vis bandau atitolinti ta diena. Oj kaip sunku... doh.gif
Atsakyti
as kai kelis metus pragyvenau per atstuma, tiek nusibodo tie vazinejimaisi vienas pas kita, tie savaitgaliu laukimai, tai buvau tokia laiminga kai pradejo gyventi drauge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 08, 16:02)
Kiekvienam savo, as asmeniskai, tikrai nenoreciau dirbti viename kabinete, kadangi tada darbo problemos, labai greitai butu sprendziamos ir namuose, taigis, uzuojautos man nereikia. Nieko bent jau as nenusivyliau, ir niekas neaplauze  schmoll.gif  As asmeniskai esu laiminga del to, kad kaip tik spejau pagyventi del saves, pagyventi kartu ir drasiai esame abudu apsisprende, kad savo senatve norime sutikti drauge  mirksiukas.gif

Na, ir puiku, kiekvienam savo laimė. 4u.gif
Aš irgi truputį bijojau ateiti dirbti į įmonę, kur jau dirbo jis. Kaip ir Tu, galvojau, kad darbo rūpesčiai keliaus į namus, o asmeniniai - į darbą. Bet toje pačioje įmonėje jau dirbo mūsų draugų pora. Ir šiaip turime pažįstamų porų, kurios dirba kartu ir puikiai sutaria. Įkalbėjo. Surizikavau. Ir nesigaliu. Mano baimės buvo nepagrįstos. Priešingai - atsirado dar daugiau bendrų interesų. Nesipykstame nei darbe, nei namie, nes neverta gadinti santykių dėl smulkmeų. Darbas kartu, beje, išmokė ramiai išsiaiškinti problemas be ginčų ir riksmų. Ir išlaikyti proto bei emocijų „balansą“ konfliktinėse situacijose.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 08, 17:23)
as kai kelis metus pragyvenau per atstuma, tiek nusibodo tie vazinejimaisi vienas pas kita, tie savaitgaliu laukimai, tai buvau tokia laiminga kai pradejo gyventi drauge  thumbup.gif

Na, mano draugės vaikinas dėl to metė darbą gimtajame mieste, išsinuomavo butą Vilniuje (nes Vilniuje gyvena jo mylimoji), susirado čia naują darbą. Nors jie kartu jau 4 metus, kartu negyvena, nes ji kategoriškai atsisako. Planuoja vestuves. Va čia tai vyras. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, galiu šiek tiek pridurti iš savo patirties, ar jūs gyvensit ar ne prieš vestuves, turi nemažą reikšmę, nes galima labiau pažinti žmogų. Kol negivenoom kartu su vaikinu ilgai draugavom net 5 metus, paskui pagyvenom 2 ir išsiskyrėm nes vaikinas parodė tikrą savo veidą. Kai išsiskyrėm buvo ir graudu, ir pikta, ir ankstyvos jaunystės paskirtos ne tam žmogui gaila paliko.
O dabar esu laimingai ištekėjusi(phiu, phiu, phiu), ir galvoju kur jis buvo anksčiau, tiek laiko praeidau ne sutuo žmogumi. Ir su savo vyru pagyvenom apie metus, su kiekviena diena stebėjaus, kad taip galiu būti mylima.... o vestuvės tikdar labiau suartino, o praeitis išgaravo, ir nieko nebesigailiu, kas jau skirta vistiek ar anksčiau ar vėliau bus su tavimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 16:31)
Na, mano draugės vaikinas dėl to metė darbą gimtajame mieste, išsinuomavo butą Vilniuje (nes Vilniuje gyvena jo mylimoji), susirado čia naują darbą. Nors jie kartu jau 4 metus, kartu negyvena, nes ji kategoriškai atsisako. Planuoja vestuves. Va čia tai vyras. thumbup.gif

Jo, zinai, idomiai, as gyvenu keliu kambariu bute pati viena, o jis - eina nuomotis. Zinai, mums taip pinigai nesimeto, kad as mokeciausi pati viena komunalinius, o jis - kitur nuomojasi ir moka komunalinius doh.gif apsurdas kazkoks. Beje, kai jis atvaziavo, visus komunalinius uz mudu moka jis, todel labai daug taip pasitaupeme pinigu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 09, 08:42)
Jo, zinai, idomiai, as gyvenu keliu kambariu bute pati viena, o jis - eina nuomotis. Zinai, mums taip pinigai nesimeto, kad as mokeciausi pati viena komunalinius, o jis - kitur nuomojasi ir moka komunalinius  doh.gif  apsurdas kazkoks. Beje, kai jis atvaziavo, visus komunalinius uz mudu moka jis, todel labai daug taip pasitaupeme pinigu  mirksiukas.gif

Niekam pinigais nelyja. Mes, pvz., kartais savaitę makaronus ir bulves valgom, kad galėtume nusipirkti kokį nors buities reikmenį. Ir vis dėlto nesutikčiau nusileisti savo principams tik dėl pinigų, nes tai jau beveik prostitucija.
O tos draugės vaikinas tiesiog ją labai myli ir lepina. Nemanau, kad čia yra kažkas tokio smerktino.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 09:13)
Niekam pinigais nelyja. Mes, pvz., kartais savaitę makaronus ir bulves valgom, kad galėtume nusipirkti kokį nors buities reikmenį. Ir vis dėlto nesutikčiau nusileisti savo principams tik dėl pinigų, nes tai jau beveik prostitucija.
O tos draugės vaikinas tiesiog ją labai myli ir lepina. Nemanau, kad čia yra kažkas tokio smerktino.

kiekvienam savo. Jei buciau gyvenusi su tevais, irgi buciau nesutikusi, kad jis gyventu pas mane, anaiptol, su tevais negyvenu nuo 18 metu, ispradziu- studenatvimas bendrabuty, paskui gyvenimas paciai islaikant save. Visgi, sekmes tau su savo principais mirksiukas.gif Jei jau tokie principai, tai ko miegojai iki vestuviu su juo? Juokina tokios mergeles, kurios aiskina, tipo kokia as gerute, nekaltute biggrin.gif Visgi, jei abudu butumem tokie principingi, dabar daug ko neturetumem ir abudu nekeltumem vestuviu vien is savo lesu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepyk, Ieva S, bet po kokiu 5 metu mastysi jau kitaip wink.gif Na, tiesiog uzaugsi biggrin.gif Kai paaiskejo tavo amzius, supratau, kad musu nesusikalbejimo priezastis - per didelis amziaus ir gyvenimiskos patirties skirtumas smile.gif

O del prostitucijos... biggrin.gif Komentaru nebus, nes kazkuriame forume skaiciau, jog tavo svajoniu vestuves iskele tevai wink.gif O kai kurie zmones tam, kad nelipti tevams ant galvu, uzsiima prostitucija, kaip tu sakai, ir uz savo bendra gyvenima moka patys ... thumbup.gif

Atsakyti
Paskaiciau as jusu diskusija...Idomu is tikruju smile.gif Esu pati vos vyresne uz Ieva-man 23. Istekejau sia vasara,dar net menesio ner ax.gif gyvenom su dabartiniu vyru nesusituoke siek tiek daugaiu nei du metus. Ir ka galiu pasakyti-sutinku su Minerva visom keturiom, kad pati budama teveliu dukryte, neturi jokios teises vadinti kazka prostitutem/tais del to,kad zmones priima praktiskus sprendimus, kad ir tokius,jog gyventi kartu ne tik kad maloniau, bet ir praktiskiau rolleyes.gif kai kurie zmones nesituokia apskritai tol,kol nesugeba PATYS susimoketi uz savo vestuves mirksiukas.gif
et,ner cia ka ir gilintis, kiekvienam savo, taciau tokiais zodziais svaistytis netui visiskai jokios teises schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 09 rugpjūčio 2005 - 10:12