QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 16:55)
Na, užuojauta... Nelabai suprantu, kaip nuo mylimo žmogaus galima išdurnėti.
Šiaip mums po 22. Vedę keli mėnesiai, draugavome beveik 5 metus. Vienam kabinete sėdim jau senokai. Kažkada sėdėjom vienam mokylos suole. Atskirai lankom paskaitas universitete, nes mokomės skirtingas specialybes. Ir nereikia čia ciniškų išvadų daryti.
Jeigu pažadas kad taip nebus vaikiškas, tada vaikiška ir priesaika prie altoriaus. Jus, mergaitės, gyvenimas jau per daug aplaužė, jeigu taip nusivylėte. Nereikia kitiems pikto linkėti.
Šiaip mums po 22. Vedę keli mėnesiai, draugavome beveik 5 metus. Vienam kabinete sėdim jau senokai. Kažkada sėdėjom vienam mokylos suole. Atskirai lankom paskaitas universitete, nes mokomės skirtingas specialybes. Ir nereikia čia ciniškų išvadų daryti.
Jeigu pažadas kad taip nebus vaikiškas, tada vaikiška ir priesaika prie altoriaus. Jus, mergaitės, gyvenimas jau per daug aplaužė, jeigu taip nusivylėte. Nereikia kitiems pikto linkėti.
oi tokia rutina netsibosta tik vienetams, tikekimes, kad jus is pastaruju.
QUOTE(Cili @ 2005 08 08, 17:02)
Kiekvienam savo, as asmeniskai, tikrai nenoreciau dirbti viename kabinete, kadangi tada darbo problemos, labai greitai butu sprendziamos ir namuose, taigis, uzuojautos man nereikia. Nieko bent jau as nenusivyliau, ir niekas neaplauze
As asmeniskai esu laiminga del to, kad kaip tik spejau pagyventi del saves, pagyventi kartu ir drasiai esame abudu apsisprende, kad savo senatve norime sutikti drauge 

o darbo problemas anlsciau ar veliau tikrai pardesit namie kartu spresti. Yra tokia darbdaviu strategija, ja taiko japonai. Idarbinti seima kartu, praejus tam tikram laiko tapui, vyra ir zmona vis tiek pradeda namie galvot apie darba. Dvi galvos geriau ir efektyviau sugalvoja, todel strategija ir taikoma.
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 18:31)
Na, mano draugės vaikinas dėl to metė darbą gimtajame mieste, išsinuomavo butą Vilniuje (nes Vilniuje gyvena jo mylimoji), susirado čia naują darbą. Nors jie kartu jau 4 metus, kartu negyvena, nes ji kategoriškai atsisako. Planuoja vestuves. Va čia tai vyras. 

jei mano vyra visas uzgaidas tenkintu, liktu nebeidomu, jokios paslapties. O jei rimtai, tai mesti darba (trakim nebloga) del to, kad arciau nu nepraktiska. Gal moteriai tai ir labai malonu, bet to malonumo tada jau verta laukti po vedybu. Pirmiausia jei tokiu atveju iki vedybu nedaeis, tai vyras gali pardeti priekaistauti: as persikrausciau, o tu neivertinai.. nu ir panasiai.
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 11:13)
Niekam pinigais nelyja. Mes, pvz., kartais savaitę makaronus ir bulves valgom, kad galėtume nusipirkti kokį nors buities reikmenį. Ir vis dėlto nesutikčiau nusileisti savo principams tik dėl pinigų, nes tai jau beveik prostitucija.
O tos draugės vaikinas tiesiog ją labai myli ir lepina. Nemanau, kad čia yra kažkas tokio smerktino.
O tos draugės vaikinas tiesiog ją labai myli ir lepina. Nemanau, kad čia yra kažkas tokio smerktino.
lepinimas tikrai isigrista, nors yra tokiu moteru, kurios be lepinimo daugiau nieko gyvenime ir nenori. As jas vadinu moteriskes nusodintos i savo vieta. Vienas ju nusodina vyra prievarta, kitas lepindamas. Nosr aniskis mane lepina ne taip smarkiai (paglvosit, kad pavydziu, bet tada neprisipazinciau juk), bet kai palepina buna kelis kart maloniau, nei, kai nusibosta ikyrus lepinimas. Pasitaiko, akd ikyri vis ka nors siulydamas.