Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

Aš irgi nesmerkiu, kada du žmonės apsigyvena po vienu stogu RIMTAI galvodami apie bendrą ateitį. Tokį sprendimą galima tik sveikinti.
Bet visokie „bandymai“ ir „eksperimentai“ šioje srityje, dovanokite, man nesuprantami.
Atsakyti
Musu tevai tokie ir buvo, bet as gyvenau su juo iki vedybu kartu su mnao tevais. Neatsitiko tragedija, tevams sakiau, jei jums negerai, aglim isisnuomiuoti kitur buta. juk gyvenimas mano, ne tevu. Todel nematau reikalo del tevu keisti savo norus.
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2005 08 09, 14:13)

Kaip pas jus buvo? Visi buvo UZ kad gyventumete kartu dar iki vestuviu?

Na gerai,del to "o gal ne tas" tai turiu sutikti su tavo nuomone-as mastau taip pat,tiesiog pamaniau,kad gal kai kam tai yra vienas is argumentu blush2.gif
del finansu-na matai,kiekvienam irgi teisingai,tacaiu musu mintis buvo ta-pirmas dalykas,ka darom susitaupe pinigu-susituokiam ax.gif bet cia tik mes mirksiukas.gif
del tevu-jo mama ikalbejo mus kartu gyventi,o mano tevam buvo sioks toks sokas,bet ne del susimetimo gyventi kartu,o del to,kad ju vaikas uzaugo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 14:18)
Aš irgi nesmerkiu, kada du žmonės apsigyvena po vienu stogu RIMTAI galvodami apie bendrą ateitį. Tokį sprendimą galima tik sveikinti.
Bet visokie „bandymai“ ir „eksperimentai“ šioje srityje, dovanokite, man nesuprantami.

Bet pries keleta zinuciu tu rasei,kad tokie zmones nerimti, vyrai-nemylintis, o moterys- pazeminimo vertos prostitutes! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 09, 16:23)
Bet pries keleta zinuciu tu rasei,kad tokie zmones nerimti, vyrai-nemylintis, o moterys- pazeminimo vertos prostitutes! doh.gif

Nerimtais laikau būtent tuos ekperimentatorius, kurie pagyvena su vienu, nusprendžia, kad netinka, tada bando gyventi su kitu, po to - dar su kitu ir t.t. Tokius ir vadinu „sugyventiniais“, nes žmonės, kurie apsigyvena kartu planuodami vedybas, yra tiesiog sužadėtiniai. „Eksperimentinį“ gyvenimą kartu smerkiau ir smerksiu, nes man ne tas pats, kokioje visuomenėje augs mano vaikai.

O žodį „prostitucija“ pavartojau kitame kontekste, kai rašiau apie savo principų ir vertybių išdavimą, ir tai buvo šioks toks nukrypimas nuo temos. Turiu tokį įprotį, gal ir nelabai gerą - prostitutėmis vadinu visus parsidavėlius, kad ir kelių policininkus, kurie ima kyšius iš neblaivių vairuotojų. Šiuo atveju turėjau galvoje, kad pinigų manęs nepriverstų atsisakyti savo nuomonės ir apsigyventi su vyru neturint rimtų ir labai konkrečių planų dėl bendros ateities.

Reikėtų įprasti teisingai interpretuoti tai, kas parašyta ir gerai įsiskaityti į žinutę prieš puolant.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 14:47)

Reikėtų įprasti teisingai interpretuoti tai, kas parašyta ir gerai įsiskaityti į žinutę prieš puolant.

O gal reiketu iprasti reiksti mintis taip,kad kiti interpretuotu teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 09, 16:54)
O gal reiketu iprasti reiksti mintis taip,kad kiti interpretuotu teisingai mirksiukas.gif

Atidžiai skaitant neturėtumėte įžvelgti dviprasmybių, nes jų mano žodžiuose nėra. Tiesiog reikia perskaityti iki galo, o tada rašyti argumentuotą atsakymą, o ne permesti akimis ir pulti kuo greičiau rinkti emocingą ir piktą žinutę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 15:06)
Atidžiai skaitant neturėtumėte įžvelgti dviprasmybių, nes jų mano žodžiuose nėra.  Tiesiog reikia perskaityti iki galo, o tada rašyti argumentuotą atsakymą, o ne permesti akimis ir pulti kuo greičiau rinkti emocingą ir piktą žinutę. doh.gif

Na matai,kazkaip ne as viena taip interpretavau g.gif tai galgi ner taip,kad visos tik laukia,ka cia uzpuolus g.gif anyway,sorry uz klaidingas interpretacijas,laimingo tau santuokinio gyvenimo 4u.gif
Atsakyti
net jei pora pagyveno kartu ir isikyre, nedera ju vadinti netikeliais eksperimentatoriais. schmoll.gif keikvienas iesko savo zmogaus savaip, jei nori yvena su penkiais. drinks_cheers.gif Tik paskaiciuok kiek reikia laiko, akd su daugeliu pagyventum, gyvenimo neuzteks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 09, 17:11)
Na matai,kazkaip ne as viena taip interpretavau  g.gif tai galgi ner taip,kad visos tik laukia,ka cia uzpuolus g.gif anyway,sorry uz klaidingas interpretacijas,laimingo tau santuokinio gyvenimo 4u.gif

Mums visoms vertėtų kai ko pasimokyti iš vyrų - šaltakraujiškumo, analizės, gebėjimo vadovautis protu, o ne emocijomis, neskubėti su išvadomis.
Tada dingtų visos klaidingos interpretacijos. Ir ne tik čia, bet ir gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 15:18)

taigis, as lygiai taip pat galvoju, tik taip reikejo parasyti pries n puslapiu, va kiek tada buciau laiko sutaupiusi ax.gif Be abejo, viskas turi tureti ribas, ir kai apsigyveni kartu, turi ir pradeti planuoti buti seima. Kaip bebutu gaila, yra daug pavyzdziu, kai paneles gyvena su vaikinais, verda valgyti ir t.t. kelis metus is eiles, o paskui jis pasako, kad jau tu mazdaug nusibodai. Labai gaila man tokiu paneliu, bet is tiesu as nesuprantu kaip abu zmones gyvenantys po vienu stogu nesneka apie tai arba is vis vengia vedybu temos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2005 08 09, 15:02)
Cili, o tu chill out  tongue.gif  As nesu nei tu, nei tu puseje. Zodzio "sugyventine" isvis niekur nevartojau blogaja prasme, tik citavau ka pasakiau savo draugui, kad truputi atvestu ir suprastu jog gyvenimas kartu veda TIK vedybu link ir kai jis tai supras tada jau bus galima galvoti apie toki gyvenima, nes vistiek bus planuojamos vestuves, bet planuojamos realiai, o ne stiliumi "kazkada bus".
Dabar matau, kad draugas pilnai isisamonino ka tai reiskia buti kartu ir supranta bei prisiima atsakomybe uz mane, o as uz ji.
Tik del to as esu uz gyvenima atskirai iki vestuviu, o ne susimetima ir paskui galvojima kas bus toliau. Ir vis tiek nesuprasiu tu, kurie gyvena 5, 10 metu susimete. Cia jau sorry, bet nesuprantu  schmoll.gif

prasom nevarineti manes mirksiukas.gif Tai as ir turiu omeny, kad gyventi turi tik abudu rimti, suauge, norintys buti kartu ir seima zmones rolleyes.gif
Atsakyti