Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(kate0 @ 2005 08 10, 13:09)
o jei apie gyvenima pardes klabeti pirmiau moteris ne vyras, tai kas ji - bloga?  biggrin.gif

biggrin.gif

Ji nebloga! Ji tiesiog drasesne! thumbup.gif Nes tie vyrai kartais buna tikrai neapsisprende - tik ir laukiantys, kada ir kas juos pastums wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 08 10, 15:16)
biggrin.gif

Ji nebloga! Ji tiesiog drasesne! thumbup.gif Nes tie vyrai kartais buna tikrai neapsisprende - tik ir laukiantys, kada ir kas juos pastums wink.gif

vat ir as taip manau, nera ko laukt. Jei nori but laiminga. laime turi pati kurti, o ne laukti princu su laime
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 10, 14:19)
vat ir as taip manau, nera ko laukt. Jei nori but laiminga. laime turi pati kurti, o ne laukti princu su laime

O jeigu princesė princui nelabai reikalinga arba reikalinga trumpalaikiam pasilinksminimui?
Yra dar toks dalykas kaip moters savigarba.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 10, 15:54)
O jeigu princesė princui nelabai reikalinga arba reikalinga trumpalaikiam pasilinksminimui? 
Yra dar toks dalykas kaip moters savigarba.

visa tai galima numatyti bedraugaujant, juk bendraujat ir paprastai matosi ar vienas kita mylite ir be zosziu.
Atsakyti
buvo atvejis kai ash pirma apie vestuves uzsiminiau, nes atrode kaip ir viskas laaabai fainai tarp musu ir jau metus draugavom. jis ruoses i kelione, o ash kaip durna, sakau grysi, tai manau bus pats laikas pradeti bendra gyvenima ir tt. na jis tuom kart sutiko, o ishvazeves taip ir negryzo pas mane. su savo busimu vyru nieko neskubinau ir neuzsiiemiau, kazkaip ish jo puses buvo iniciatyva. jei reiktu vel viska pradeti ish naujo manau vadovaudamasi igyta patirtim tikrai pati nesisiulyciau, nes vistik vyrai yra uzkariautojai, jei jie lengvai mergina pasiekia, tada nebera proshvaisciu apie auksta jos vertinima, na zinoma gali buti ir ishimciu. o dar tas faktorius labai veikia, kai vaikinas pasijunta taip tarsi ji bandytu pagauti ir uzdaryti i remus, suveikia savisaugos instinktas. tai mano nuomone geriau kad ir leciau, bet jau tegu tvirtai apsisprendzia ir tada jau nieko neverciamas pareiskia taip ilgai laukta nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 10, 15:01)
visa tai galima numatyti bedraugaujant, juk bendraujat ir paprastai matosi ar vienas kita mylite ir be zosziu.

Meilei reikia ir žodžių, ir dar daugelio gražių dalykų. Jeigu vyras tikrai myli, jam neturėtų būti sunku tai pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 08 10, 15:05)
jei reiktu vel viska pradeti ish naujo manau vadovaudamasi igyta patirtim tikrai pati nesisiulyciau, nes vistik vyrai yra uzkariautojai, jei jie lengvai mergina pasiekia, tada nebera proshvaisciu apie auksta jos vertinima, na zinoma gali buti ir ishimciu. o dar tas faktorius labai veikia, kai vaikinas pasijunta taip tarsi ji bandytu pagauti ir uzdaryti i remus, suveikia savisaugos instinktas. tai mano nuomone geriau kad ir leciau, bet jau tegu tvirtai apsisprendzia ir tada jau nieko neverciamas pareiskia taip ilgai laukta nuomone biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 08 10, 16:05)
buvo atvejis kai ash pirma apie vestuves uzsiminiau, nes atrode kaip ir viskas laaabai fainai tarp musu ir jau metus draugavom. jis ruoses i kelione, o ash kaip durna, sakau grysi, tai manau bus pats laikas pradeti bendra gyvenima ir tt. na jis tuom kart sutiko, o ishvazeves taip ir negryzo pas mane. su savo busimu vyru nieko neskubinau ir neuzsiiemiau, kazkaip ish jo puses buvo iniciatyva. jei reiktu vel viska pradeti ish naujo manau vadovaudamasi igyta patirtim tikrai pati nesisiulyciau, nes vistik vyrai yra uzkariautojai, jei jie lengvai mergina pasiekia, tada nebera proshvaisciu apie auksta jos vertinima, na zinoma gali buti ir ishimciu. o dar tas faktorius labai veikia, kai vaikinas pasijunta taip tarsi ji bandytu pagauti ir uzdaryti i remus, suveikia savisaugos instinktas. tai mano nuomone geriau kad ir leciau, bet jau tegu tvirtai apsisprendzia ir tada jau nieko neverciamas pareiskia taip ilgai laukta nuomone biggrin.gif

man 1 metai tai yar itin trumpas laikas. As pati per tiek laiko nekiep negalejau sau paglvoti, kad su juo buciau visa laika, tas man dasuto tik po kokiu 2-3 metu. O kai kalba eina apie menesius, man tai isvis nesuvokiama. Pati esu svaigus kelis menesius del vieno, nu ir ka - paikystes praejo. Kai jausmai metams bega tik stipreja, tada ir supranti, kad abu esat skirti ir tada nebesarbu kas pasakys pirmas.
Atsakyti
ne i tema bet paprashysiu kaip naujoke patarimo, nes jau nervuoja kai nerandu. zodziu klausimelis: kuri mygtuka spaust, kad rashant atsakyma savo teksta gali rashyti ant rusvo fono, o tos dalyves tekstas, kuri komentuoji kad butu baltam lange? PLEASE HELP!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 08 10, 13:16)
ne i tema bet paprashysiu kaip naujoke patarimo, nes jau nervuoja kai nerandu. zodziu klausimelis: kuri mygtuka spaust, kad rashant atsakyma savo teksta gali rashyti ant rusvo fono, o tos dalyves tekstas, kuri komentuoji kad butu baltam lange? PLEASE HELP!!!! smile.gif

Ant tos zinutes,kuria nori komentuoti,apacioj,spausk "atsakyti" mirksiukas.gif
beje,del moters siulymo-va cia as irgi uz tai,kad vyras ta turi padaryti rolleyes.gif ba vyras-medziotojas, jam reikia kovot uz moteri, o kai grobis pats ateina i rankas,tai nebelieka idomumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 10, 15:30)
beje,del moters siulymo-va cia as irgi uz tai,kad vyras ta turi padaryti rolleyes.gif ba vyras-medziotojas, jam reikia kovot uz moteri, o kai grobis pats ateina i rankas,tai nebelieka idomumo schmoll.gif

labai aciū!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 10, 16:30)

nu dar geriau vyra medziotojas, o moteris grobis. Aciu. Bet nei as nei mano vyras nesijauciam esantys akmens amziaus zmones. o kad mano iniciatyva gyvenom daruge iki vestuviu, tai nereiskia, kad as be savigarbos, ar vyrui nera malonumo meddzioti
Atsakyti