Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(Minerva @ 2005 08 11, 11:27)
biggrin.gif

Pasidziaukim tuo, kad gyvename ne pagal meksikieciu serialus, nes kitaip po vestuviu gimdytume, prarastume atminti, atiduotume kudiki kazkam, issiskirtume, po daug metu jau uzaugusi vaika surastume ir vel isteketume uz jo tevo wink.gif

Ha ha ha thumbup.gif
Atsakyti
taikliai pastebeta biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As kaip tik dabar gyvenu kartu su zmogumi, kuris jau ne karta uzsimine, jog nori tuoktis. Na, su tevais buvo siek tiek problemu, kai pasakiau, jog ryzausi keltis gyventi kartu su G. Praejo kokie 9 menesiai kaip mudu po vienu stogu. Jauciu, arteja momentas, kai jis pasipirs. Bet... Matau daug "ne" ir mazai "taip". Zmogelis mano megsta isgerti, o ne blaivas jis kardinaliai kitoks. Pradeda man grasinti, kad jei as ji paliksiu, jis nusizudys (!!!), puola musti musu katina. Prisneka skaudziu zodziu "kas butu jeigu butu", o ryte nieko nepamena. Pasako, kad atleisciau jog buvo piktas.
Jau pavargau. Pradzioj dar prarydavau piliule, bet kai jis pradejo lietis ant mazesniu uz save, nevalingai kyla klausimas kaip jis elgsis su musu vaikais...?
Nesigailiu, kad pradejau gyventi su G. Tokie nemalonus sirprizai butu labai baisus, jei buciau juos isvydus po vestuviu!
Bjauriai jauciuosi, nes neapleidzia viltis, kad degtine pasidarys jam neskani. Vat ir kankinuosi laukdama paskutinio laso... Myliu ji. Gal ir neverta.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2005 09 08, 13:04)
As kaip tik dabar gyvenu kartu su zmogumi, kuris jau ne karta uzsimine, jog nori tuoktis. Na, su tevais buvo siek tiek problemu, kai pasakiau, jog ryzausi keltis gyventi kartu su G. Praejo kokie 9 menesiai kaip mudu po vienu stogu. Jauciu, arteja momentas, kai jis pasipirs. Bet... Matau daug "ne" ir mazai "taip". Zmogelis mano megsta isgerti, o ne blaivas jis kardinaliai kitoks. Pradeda man grasinti, kad jei as ji paliksiu, jis nusizudys (!!!), puola musti musu katina. Prisneka skaudziu zodziu "kas butu jeigu butu", o ryte nieko nepamena. Pasako, kad atleisciau jog buvo piktas.
Jau pavargau. Pradzioj dar prarydavau piliule, bet kai jis pradejo lietis ant mazesniu uz save, nevalingai kyla klausimas kaip jis elgsis su musu vaikais...?
Nesigailiu, kad pradejau gyventi su G. Tokie nemalonus sirprizai butu labai baisus, jei buciau juos isvydus po vestuviu!
Bjauriai jauciuosi, nes neapleidzia viltis, kad degtine pasidarys jam neskani. Vat ir kankinuosi laukdama paskutinio laso... Myliu ji. Gal ir neverta.

visgi mesk tu ji kuo greiciau, kad ir kaip sunku, is tavo pasakojimo matosi, kad jis nelabai stabilios psichikos, o jei jau dabar megsta isgerti, tai veliau bus dar blogiau, jei jis nenori net taystis, nededa pastangu, skirkites tuoj pat
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2005 09 08, 14:04)

Suprantu, kad sunku priimti kažkokį sprendimą, nes tikriausiai yra kažkokie jausmai, bet prieš pasakydama jam „taip“ gerai pagalvok, ar verta gadinti savo gyvenimą. Naivu tikėtis, kad po vestuvių jis pasikeis. Be to, alkoholizmas - baisi liga, kurios neišgydysi be paties ligonio noro ir didelių pastangų. O dėl tos ligos žmonės ir tampa žiaurūs, ir tas žiaurumas tik stiprėja.
Linkiu stiprybės ir teisingo sprendimo.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2005 09 08, 14:04)

kažkur matyta situacija...
iš to nebus nieko gero... pati pagalvok, gal tu jo nemyli, o tiesiog liko tik prisirišimas kažkoks... santuoka nemanau, kad tokius dalykus, kaip įprotį išgert panaikins... to tikėtis būtų naivu...
žinai, dėl to ką pasako, tai ko blaivas nedrįsta, tą girta išrežia...
nieko nuostabaus, kad nedrįsti palikti, bet taip gyventi nėra gerai, o kaskart kankintis (o gal ir bijoti) toli gražu nėra laimė...
palikti sunku, bet vėliau gailėtis, kad to nepadarei, dar blogiau...
taip, pradžioje būna sunku, bet paskui jauti palengvėjimą, kad atėjai galų gale į protą... o jo grasinimais nereikia gąsdintis... jei taip sako, vadinasi bijo, kad gali palikti, o pats kažkokių veiksmų kažką keisti nesiima... baisu... ir pikta...
Atsakyti
Sveikos... As tai su savo vyru gyvenau 5 metus nesusituokus. 4u.gif Visko buvo... g.gif Bet santuoka mums padejo atnaujinti musu bendra gyvenima ir dabar gyvenam kaip du besiburkuojantys balandeliai. Ir taip nera, kad ilgai pragyvenus po vestuviu lauks toks pats nuobodus gyvenimas. Deja, man sito neatsitiko ir manau ir kitoms neatsitiks. O pries vestuves kartu verta pagyventi... tongue.gif
Atsakyti
Didelis aciu visoms uz patarimus. Na, is tiesu sunku priimti sprendima ir palikti G. Bet protas man rekia, kad daryciau tai nedelsdama. Taip, is tiesu nauvu tiketis, kad kas nors veliau pasikeis. O verkti iskaudintai kiekvienakart kai jis girtas, nepakeliama. Visuomet lyginu gyvenima su tuo, kuris buvo su tevais... Pakeltas tonas jau reiske labai bloga situacija. O per paskutinius 5 menesius iszliumbiau tiek, kiek per paskutinius 15 metu.
Na, nera taip baisu. Kaip sakant pati esu savo gyvenimo kalvis. Siek tiek ryztingumo ir viskas bus ok.
Aciu visoms uz palaikyma! 4u.gif
Atsakyti
Nedekinga situacija pas tave Pinavija, bet laikykis ir stiprybes apsisprendziant.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2005 09 09, 07:26)
Didelis aciu visoms uz patarimus. Na, is tiesu sunku priimti sprendima ir palikti G. Bet protas man rekia, kad daryciau tai nedelsdama. Taip, is tiesu nauvu tiketis, kad kas nors veliau pasikeis. O verkti iskaudintai kiekvienakart kai jis girtas, nepakeliama. Visuomet lyginu gyvenima su tuo, kuris buvo su tevais... Pakeltas tonas jau reiske labai bloga situacija. O per paskutinius 5 menesius iszliumbiau tiek, kiek per paskutinius 15 metu.
Na, nera taip baisu. Kaip sakant pati esu savo gyvenimo kalvis. Siek tiek ryztingumo ir viskas bus ok.

kiekvienas zmogus nusipelne buti laimingas, ir nenusipelne buti skriaudiamas. Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija @ 2005 09 09, 08:26)

Anksčiau ar vėliau vis tiek sutiksi savęs vertą vyrą. Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
[I]
QUOTE(kikutis @ 2005 09 08, 23:18)
Sveikos... As tai su savo vyru gyvenau 5 metus nesusituokus.  4u.gif Visko buvo...  g.gif Bet santuoka mums padejo atnaujinti musu bendra gyvenima ir dabar gyvenam kaip du besiburkuojantys balandeliai. Ir taip nera, kad ilgai pragyvenus po vestuviu lauks toks pats nuobodus gyvenimas. Deja, man sito neatsitiko ir manau ir kitoms neatsitiks. O pries vestuves kartu verta pagyventi...  tongue.gif

Atsakyti