Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu?

QUOTE(katyteee @ 2005 11 07, 16:00)
na kaip vadinti toki gyvenima nemanau kad turi buti svarbu!!!
bet tau kartais negeda, kad uz tave viska daro kiti? nu zinok pasakyti kad neoku valgyti daryti ar neskalbus su skalbimo masina, tai tikrai nedrysciau...na nebent tau 12metu!

ne viska uz mane daro kiti. tiesiog man galimybes paciai "pasireiksti" nebuvo, nors as ir nesiverziau...Geda...na, siek tiek...Bet manau kad jei nemoku, tai dar nelaikas...viskam ateina savas laikas...ir man ateis...Laukiu to. bet "tvarkytis" taip kaip norim galesim tik tada kai atskirai nuo tevu gyvensime...dabar tai ne mano erdve...Ja tvarko tevai, o as i ju seniai nusistovejusi gyvenima ir yprocius su savo paziuromis neturiu teises kistis. - Tokia mano nuomone.
na, o del metu - sakai 12? panasiai - tik is kito galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2005 11 07, 22:44)
ne viska uz mane daro kiti. tiesiog man galimybes paciai "pasireiksti" nebuvo, nors as ir nesiverziau...Geda...na, siek tiek...Bet manau kad jei nemoku, tai dar nelaikas...viskam ateina savas laikas...ir man ateis...Laukiu to. bet "tvarkytis" taip kaip norim galesim tik tada kai atskirai nuo tevu gyvensime...dabar tai ne mano erdve...Ja tvarko tevai, o as i ju seniai nusistovejusi gyvenima ir yprocius su savo paziuromis neturiu teises kistis. - Tokia mano nuomone.
na, o del metu - sakai 12? panasiai - tik is kito galo smile.gif

O tavo isrinktasis nepriestarauja tokiam tavo elgesio modeliui? g.gif Na, suprantu, kad vesdamas mergina, vedi ir visa jos seima, bet taip tiesiogiai...

Pazistu tokio modelio buvusia seima, kurioje irgi viska dare merginos mama. Ir galiausiai po keleto metu vyras paliko tokia zmona, iseidamas pas itin savarankiska moteri, argumentuodamas savo isejima tuo, kad "nezinau, ka buvau vedes - zmona ar uosviene" smile.gif
Atsakyti
Kol gyvenau su mama ir as nieko nemokejau.Tik teoriskai zinojau kaip viskas daroma,ta prasme kiek maciau is mamos.Tai kai pradejau gyvent su saviskiu turejo jis truputeli pakentet.Ir mesa puszale valge ir namie tik pavirsine tvarka.Bet nieko,nepabego.Svarbu,kad tik noras butu paskui viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2005 11 08, 00:35)
Kol gyvenau su mama ir as nieko nemokejau.Tik teoriskai zinojau kaip viskas daroma,ta prasme kiek maciau is mamos.Tai kai pradejau gyvent su saviskiu turejo jis truputeli pakentet.Ir mesa puszale valge ir namie tik pavirsine tvarka.Bet nieko,nepabego.Svarbu,kad tik noras butu paskui viskas susitvarkys.

thumbup.gif As irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 11 07, 22:16)
O tavo isrinktasis nepriestarauja tokiam tavo elgesio modeliui? g.gif Na, suprantu, kad vesdamas mergina, vedi ir visa jos seima, bet taip tiesiogiai...

Pazistu tokio modelio buvusia seima, kurioje irgi viska dare merginos mama. Ir galiausiai po keleto metu vyras paliko tokia zmona, iseidamas pas itin savarankiska moteri, argumentuodamas savo isejima tuo, kad "nezinau, ka buvau vedes - zmona ar uosviene" smile.gif

Man taip nebus - as kalbuosi su savo busimuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2005 11 08, 17:12)
Man taip nebus - as kalbuosi su savo busimuoju  biggrin.gif

Tai teikia vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
As su savikiu gyvenu 9men.Mano tevai isvaziavo i JAV tai likauas viena nuosavame name, tai apsigyvenome abu ten, Jo buta isnuomavome(tai dabar ir papildomu pinigeliu turime).Uztai mano mama mane viska ismokino daryti.tai kai apsigyvenome kartu- jokiu rupesciu.
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2005 11 07, 23:35)

na mane tai mama nuo pat mazens mokino tvarkos ir siaip mes visis namie jai padedavom pagal galimybes.
Atsakyti
As pas mama pagrandukas,sese anksti isejo,tai lepunele buvau,bet uztad dabar padedu kuo galiu. smile.gif
Atsakyti
Man dėl tvarkos niekada nebuvo problemų ir nėra, pati esu tvarkinga, mamos tai buvo išugdyta, bet kas dėl maisto gaminimo , tai blogai, niekada jo nemėgau gamint, virtuvė man buvo priešas blush2.gif na ką pradėjom gyventi kartu teko pamėgti, bet vyras nesiskundžia, kad gaminu blogai smile.gif , o gal tik nenori nieko sakyt verysad.gif g.gif
Atsakyti
niu nenoriu per daug pasakoti, bet pas mus yra atvirksciai- as pilnai savarankiska ir viska moku biggrin.gif , o vat maniskis...su mama gyveno, tai kai darem remonta, plintusus taip sudejo, kad as tikrai geriau sudeciau,,,ir visa kita kas liecia remonta biggrin.gif nieko jam nesakiau, pats viska mato...laukiu ir tikiuosi, kad su laiku ir pasidarys vyras-meistras ohoho biggrin.gif
o vat valgyt jis geriau gamina g.gif idomu, as galeciau vyras buti, jis- zmona biggrin.gif biggrin.gif
p.s nors tie tragiski plintusai taip man akis bado........... rolleyes.gif bet tyliu.
Atsakyti
as tai irgi, valgyt daryt moku, bet kad jau baisi kulinare tai pasigirt negaliu....bet maniskis ir nenori kad prie puodu diena nakti stoveciau...
jis irgi moka daryti valgyt ir gan skaniai, tai kartais mane pasefuoja...

o kas liecia meistravimo darbus, tai ir as ir jis moka...na jis labiau...net ir man ne problema vinis i siena kalti ar dazyti sienas

va, pasigyriau wacko.gif
Atsakyti