Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Avėja @ 2013 12 01, 18:26)
Sveiki,

augalų rinkinukas 15Lt

Nebėra,
atsiprašau, pasirodo čia pamiršau parašyt
Atsakyti
Augaliukai iš šito sąžalyno išravėti dar yra mirksiukas.gif
user posted image

pilnas bliūdžiokas atliekų veislei, ką prisiminsiu pavardinsiu, 5 Lt už viską, Vilnius Riešė kartais važiuoju prie Halės turgaus 8-611-62211 mirksiukas.gif

Iš plaukiančių:
Ragalapis
Kitoks ragalapis (su pinigėliais)
Dar kitoks plaukiojantis, siaurais lapeliais

Iš žolinių:
Spiralinė valisnerija
Tenelusas

Samana:
Willow berods kupsčiokas

Mažam akvariumui:
Micrantemum micrantemoides
Anubias

Rausvalapiai:
Rotala rotundifolia
Liudvigija ne ovalis, o ta smailiais lapeliais (repens ar kaip ten ją)

Ilgastiebiai:
Heteranthera zosterifolia

Po kotą su šaknimis, bet be viršūnių, nes anos liko pas mane biggrin.gif :
Limnophila aquatica
pogostemon stellatus

Gal ir dar koks diegas įsimetė, kondicija neypatinga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 12 01, 22:02)

norejau paklausti keliu litru akvariumas? ir kokios pas jus ten zuvytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2013 12 03, 22:40)
norejau paklausti keliu litru akvariumas? ir kokios pas jus ten zuvytes? 4u.gif

Akvariumas 200 litrų, gyvena pagrinde Malavio ciklidai (dar yra trys chromiai gražuoliai, jie nepriskiriami malaviečiams) ir vienas pterikas smile.gif
Atsakyti
Jurginiuk, gražus sąžalynas.
Dar pastebėjau, kad pradėjus leisti co2, dingo visai dumbliai, net ir barzda buvusi dėl veislės ant burbuliatoriaus akmenuko dingo. Net keista, kai visi augalai žali žali, bet vis tiek dar kažko trūksta, nes lapų galai pasiraitę, reiks pasinagrinėti ko trūksta ir bandyti pirkti trąšas.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2013 12 04, 10:13)
Jurginiuk, gražus sąžalynas.
Dar pastebėjau, kad pradėjus leisti co2, dingo visai dumbliai, net ir barzda buvusi dėl veislės ant  burbuliatoriaus akmenuko dingo. Net keista, kai visi augalai žali žali, bet vis tiek dar kažko trūksta, nes lapų galai pasiraitę, reiks pasinagrinėti ko trūksta ir bandyti pirkti trąšas.

Ačiū, ką jau ten irnesakyk.gif
O pas mane barzda atvirkščiai subujojo g.gif Dabar kitais būdais su ja kovoju ir augalai želia, bet trapūs ir gelsvoki, o galiausiai nei iš šio nei iš to ėmė ir sunyko didiplis diandra, pradžioj augo kaip pašėlęs, o staiga oplia ir nebėr doh.gif Kai taip tiršta pas mane, kartais nukali augalai vieni kitus, nu bet kad taip sunyktų schmoll.gif , nurudavo, viršūnės pajuodo, susisuko, košmaras biggrin.gif Žodžiu supratimo jau yra apie akvariumą, bet iki pajautimo man dar toli rolleyes.gif

p.s. mergaičiukės, augalų jau nebėr schmoll.gif iki kito ravėjimo tongue.gif
Atsakyti
Akvariumistes, ateinu pagalbos ir patarimo. Mano akva labai zaliuoti pradejo. Pries savaite valiau ir jau visos sieneles apzaliojusios, net akmenukai ziuriu zaliuoti pradeje, ant termometro matosi zalia jau irgi. kazi kodel nuo ko , ka negerai darau. aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 12 04, 12:35)
Akvariumistes, ateinu pagalbos ir patarimo. Mano akva labai zaliuoti pradejo. Pries savaite valiau ir jau visos sieneles apzaliojusios, net akmenukai ziuriu zaliuoti pradeje, ant termometro matosi zalia jau irgi. kazi kodel nuo ko , ka negerai darau. aciu uz patarimus 4u.gif

http://www.akvamanai...m/55-...rūŔys
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pradedanti akvariumiste prasosi pagalbos... smile.gif Nors tokia ir akvariumiste... Nusipirkom per akcija nedideli akvariuma, kazkokia zole ir viena zuvyte - gaideli. Nusipirkom, o tada pradejo sklist istorijos apie tai, kaip jie greitai mirsta! Tai kiekviena ryta begu prie akvariumo paziuret ar dar gyva musu Lasisa (toki varda davem)... smile.gif Kaip is tiesu - ar jie tikrai taip greitai pasimirsta? Beje, ir dar klausimas del maisto. Parduotuvej liepe per diena vos 3 grudelius imest? Tikrai tiek mazai? Man ta zuvis isbadejus atrodo... biggrin.gif g.gif
Atsakyti
jei nusipirkot kokį pagyvenusį ar sergantį gali ir rytoj numirti. O šiaip kokius 2 metus turėtų džiugint. Aišku, priklauso nuo gyvenimo sąlygų. O dėl maistelio - geriau alkana nei peršerta smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Noriu patarimo.Akvariumas 90litru.Koki apsvietima geriau deti ar t5 2x24w ar t8 3x18w ar 3x20w?
Atsakyti